me too... ;)μαγκες για ιουνιο και εγω μεσα ειμαι να ξερετε.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
me too... ;)μαγκες για ιουνιο και εγω μεσα ειμαι να ξερετε.
εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή που μιλάμε Σοφια.
Ήρθα σήμερα.
Υπάρχει περίπτωση να λάβω σε πμ το τηλέφωνο του γνωστού μαζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς να τον χειριστώ; μένω και πάλι στο ΑΝΕΛ (κανένα πρόβλημα με τη ρεσεψιόν)
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
To ANEL είναι κορυφαίο ξενοδοχείο. Ειδικά η νέα πτέρυγα στα αριστερά γαμάει
Ήρθα σήμερα.
Υπάρχει περίπτωση να λάβω σε πμ το τηλέφωνο του γνωστού μαζί με τις απαραίτητες πληροφορίες για το πώς να τον χειριστώ; μένω και πάλι στο ΑΝΕΛ (κανένα πρόβλημα με τη ρεσεψιόν)
εισαι????
αντε γιατι πολύ νέκρα έπεσε.me too... ;)
και θα μαζευτουμε και θα περασουμε γαματα... ;)Βλεπω οτι τον Ιουνιο θα μαζευτουμε συναγωνιστες για πανω.......1 αμαξι βαζω εγω για Ιουνιο........

Ήρθα σήμερα.
Σόφια μην ξεχνιώμαστε πάνε ΟΙ εορτέςΠαιχνιδι γινετε στην Σοφια στο μπαρ Planeta, το οποιο ειναι αρκετα κυριλε μαγαζι και μαζευει πολυ καλο κοσμο. Η αναλογια γυναικες αντρες ειναι 70-30 και γενικα εχει ομορφες παρουσιες μεσα. Με ειχε παει μια call-girl και μεσα στο μαγαζι με συστισε σε 2 φιλες της οι οποιες ηταν αρκετα νεαρες (18-19) και καναν την ιδια δουλεια. Και οι 2 ηταν πολυ καλες και φυσικα εκλεισα την μια για την επομενη μερα. Δεν κυνηγησα να ρωτησω μεσα στο μαγαζι γυναικες αν ειναι call-girls, λογω του οτι με συστησε η κοπελα που ηταν μαζι στις 2 απο αυτες, αλλα εχω την εντυπωση οτι και 2-3 ακομα εκει μεσα καναν την ιδια δουλεια. Δεν ξεχωριζουν φυσικα μεσα στο πληθος, ειναι σε παρεες με αντρες και γυναικες αλλα ειδα οτι μερικες κοιτουσαν περισσοτερο απο οτι χρειαζοταν.
Μπορούμε να το δούμε στο internet ????????
δυστοιχος εμαθα καποια νεα απο εγγυρη πηγη δημοσιου φορεα και ψιλο χαλαστηκα
σε ενα λοιπον χωριο κοντα στα συνορα με την βουλγαρια πληθορα "χωρικων" (εχω λογο που τους αποκαλω ετσι)
συρεει στα πρωτα χωρια τις βουλγαριας και γαμει ανεξερετος , απροστατευτα κτλ κτλ
με αποτελεσμα μεσα σε ενα χρονο να εχουν εμφανιστει επισημα 5 οικογενιες με τον ιο του AIDS
απο τον εν λογο μερος
για ευνοητους λογους δεν θα αναφαιρω τιποτα παραπανω σχετικα με τοποθεσιες και λοιπα
οσοι συναγωνιστες εκδραμουν κατα εκει ας στειλουν π.μ να τους πω τι ξερω και απο που, γιατι η οποιαδηποτε δημοσιευση μη εγκεκριμενων πληροφοριων τετοιου χαρακτηρα ειναι επικινδυνη για το σιτε
αλλα μεταξυ μας μπορουμε να πουμε τα παντα.
και θα εκτινούσα ιδιαίτερα μια απάντηση για το θπέμα του GPS και της τιμής αν υπάρχει από κάποιον.
Αν δεν εχεις βρει ακρη ακομα... δες εδω... εχω παρει πολλες φορες το Vitara... Οι τιμες που λεει στο site παζαρευονται...

Καλώστον και άς άργησε. ρε που χαθηκες εσύ ?????? μάλον κάποιος σε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()