allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Εγω θα σου προτεινα καμα σουτρα για πιπινια με φουσκωμένα βυζιά και Κλεοπάτρα για γουστα ερωτικά.
Καλησπέρα,δυο ερωτησεις για καμα σουτρα κ κλεοπατρα.Αν ολες οι κοπελλες βγαινουν εκτος μαγαζιου,πως γινεται η φαση,με ποιον μιλαω,κτλ.Δεν ξεχναω το καζο του.....ροντινα πριν δυο χρονια :S
Με κανεναν φίλε μου ,
κάνε απευθείας την επαφή με την κοπέλα που θελης κανονισε μαζι της το ποσό και τον χρονο που την θελεις και εφυγες μαζι της εκτος κι αν δεν κανη βιζιτες μην νομιζεις οτι όλλες οι κοπελλες κανουν βιζιτα.
). Για να μη χάνεις χόνο, μπορείς να ρωτήσεις απευθείας τη μάνατζερ ποιες βγαίνουν έξω. Επίσης, μη φοβάστε να τα επισκέπτεστε, εγώ μόνος είχα πάει, έκατσα στο τραπεζάκι μου, ήπια τις μπιρίτσες μου, δεν με ενόχλησε κανείς. Αρκεί βέβαια να μην παραβιάζουμε τους βασικούς κανονες που ισχύουν σε όλο τον κόσμο: δεν το παίζεις γαμιάς και δεν επιδεικνύεις ότι έχεις πολλά χρήματα - αν έχεις 

μιλαμε ξανα το μεσημερακι
τσαμπε το κανεις,εννοειται οτι θα γινουμε κηνυγοι σε οτι καλο και δεκτικο βρουμε.εχουμε και κατι ντοπιες γνωστες,μηπως και φερουν και καμμια μαζι και γινουμε πολλες