Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πού είναι ο Άλαν ρε παιδιά κι εξαφανίστηκε; Φαίνεται θα έχει κανονίσει κανένα εβδομαδιαίο![]()

Άλαν, μην πραγματοποιήσεις τις απειλές σου, θα μαραζώσει το θρεντ!![]()
![]()
Εγώ δεν μπόρεσα να κάνω εξόρμηση, βλέπεις η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις και στο
Ίσως άλλοι συναγωνιστές που παραθερίζουν τις μέρες αυτές στην, ανοιξιάτικη απ' ό,τι άκουσα, Σόφια, να μας πουν τα νεότερα επιστρέφοντας.
ΥΓ. Καμιά καρτούλα με ξεβράκωτες δεν έχεις να πάρουμε λίγο μάτι τουλάχιστον;![]()
![]()
Χρονια πολλα σε ολους τους βουλγαροκτονους!
Υ.Γ. Allan κρατα ψηλα τη σημαια!![]()
αντλουν οτι καλο τους δινουμε και δεν λενε ουτε ευχαριστώ τιποτα λες και εμεις πεφτουμε κατευ θειαν στο μελι και στα καλά ...Άλαν, οι Βούλγαροι μας έχουν πάρει πολύ στην πλάκα,ε;
εεεε:::::::::::::::;;;;;;;;;;;;;;;;;;; εφοσον αυτοι της γαμανε με ενα μπουκαλι Βοτκα και μαλιστα στο σπιτι τους και μεις τους ακουμπάμε χοντρά.
Η Νταρίνα που εγω την επαιρνα για 6 ωρες 300 λέβα σε κατι συμπολεμιστες χτες ζήτησε νεα τιμή λέει 300 λέβα για δυο ώρες ρε δεν γαμιετε να ασπριση ο κόλος της λέω εγω..
αντε επειδη εισαι καλό παιδί πάρε ματι μια περσινή μου κάρτα
).Γενικώς πρέπει να μας έχουνε πάρει στο ψιλό εκεί πάνω γιατί από τα λίγα που γνωρίζω όχι μόνο οι σεξοτουρίστες αλλά ακόμα και οι οικογένειες που ανεβαίνουν για διακοπές έχουνε ψιλοτουπέ του στιλ και καλά λεφτάς (με ένα χιλιάρικο το μήνα).
ανεκαθεν ετσι μας βλεπανε δεν ειναι κατι το καινουριο
που εισαι ρε μαλακα αλλαν?
χαθηκες εντελως.
ρε μαλακα μηπως καψουρευτικες καμια βουλγαρα και μας εγραψες στα αρχιδια σου?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

μικρος θα
μεγάλος

Αγαπητοι φίλοι,
σας εύχωμαι και του χρόνου διασκέδαση.
τα Χριστούγεννα πάνε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος καλως να μας έρθη!