Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.925
- Πόντοι
- 6.256
εχεις το βιντεο:S :S :S
Mykonooooooooos Live TV και θα βρεις τα άπαντα.
εχεις το βιντεο:S :S :S
εμενα μου ειναι εντελως αγνωστος.Δεν το ξέρω τον Κοψιαλη προσωπικά, αλλά δεν μου φαίνεται πολύ φανατικός με αυτά που ανεβάζει στο instagram
εισαι αμαθης,πομφοληγκας,αδόλακις, και απαυτόδευτος.εμενα μου ειναι εντελως αγνωστος.
απορω που ολοι τον ξερετε αυτον τον ακυριδη..
Δεν το ξέρω τον Κοψιαλη προσωπικά, αλλά δεν μου φαίνεται πολύ φανατικός με αυτά που ανεβάζει στο instagram
αστο διαολο.εκεινο το πραμα?αυτη θελει αντρα ρε οχι χλεχλε και κουνητο.Τύπε ούτε εμένα μου φαίνεται φανατικός αλλά όλοι λένε ότι την έχει γκόμενα...τι να πω!
Την γνωριζω την δεσποινιδα, τιποτα το ιδιαιτερο μυστες. Σε πεντε χρονια θα εχει παχυνει και θα γινει μια ακομα τσιμπουκοπαρακαλιαρα...Παμε στην επομενη γραμμη, ελα φιλε εσυ εισαι...

Καλά ο άλλος αντί να κοιτάει την κωλαρα κοιτάει την ομπρέλαΚαι γαμω τα κωλια έχει! :animatedballs:
τι να κλασει η κιοσε ρε μαλακες ,τι συγκρινετε τωρα τον μουναρο με το παρτσακλοΟ σωματότυπός της φέρνει λίγο στης Αλβανίδας της Κιοσέ, φάτσα νορμάλ καυλωτική όχι κάτι τρομερό ή μοντελέ και βυζάρες. Τίμιο τεμάχιο για πιρφοριλίκια και παντρειές.
αχ βυκι μου.αν και της ριχνεις 10 χρονακια της σοφουλας,εσενα θελω να γαμισω.Και γαμω τα κωλια έχει! :animatedballs:
καλα.. μην το λες αυτο......
Και σιγά μην στεναχωριθει ο Κοψιαλης, μπορεί να έχει οποίο ανωνιμο κοριτσάκι-καβλακι γουστάρει με την διασημότητα που εχει..
Παιζει αυτο...φανταστειτε τι παρακαλια θα εχει ριξει ο χταποδιας στον κοψ για παρτουζα

Ακόμα και να ισχύει κάτι τέτοιο...ακόμα και αν ο Κοψ συμφώνησε, το Σοφάκι δεν κάνει τέτοια πράματα.φανταστειτε τι παρακαλια θα εχει ριξει ο χταποδιας στον κοψ για παρτουζα
Παιξτε την και μ αυτην αυνανες.
![]()
![]()
Θα γελάω μέχρι το βράδυ ειλικρινά