baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 15.832
- Πόντοι
- 7.265
;Oxi αλλά υπάρχει άλλο σύνθημα 'Βιζιτάρει η Φυρού στην Ελιά και στη Ψαρού'.εχει σχεση με το συνθημα "τσιμπουκλου τσιμπουκλου η γυναικα του Φυρου" τυποι? :S :S :S
;Oxi αλλά υπάρχει άλλο σύνθημα 'Βιζιτάρει η Φυρού στην Ελιά και στη Ψαρού'.εχει σχεση με το συνθημα "τσιμπουκλου τσιμπουκλου η γυναικα του Φυρου" τυποι? :S :S :S
Ελεγα ποτε θα αρχίσουν οι παπατσες... ποτε θα αρχίσουν...
και πολύ κλασσικό,κάπου.. κάποιος.. κάποτε..
Δεν νιώθω αυτή ανάγκη που έχετε μερικοί να λέτε ψεύματα πίσω από μια οθόνη.
Την γιαγιά μου να βάλω εδώ μέσα, πάλι τα ίδια θα ειπωθούν!!
μπουτου σαν αυτες του συριζα που χορευαν στο συνταγμα,βυζια εχει βαλει,λωκος ενδιαφέρον,αυτάτι μπουτια εχει η πουτανα... ασε τα βυζια...οσο για το κολο...
είσαι ρομαντικό αγόρι αλλά δυστυχώς για σένα αυτό που έγραψα ισχύει
μου την έσπρωξε φίλη της βίζιτα που δούλεψε αρκετά με τον Μάριο του Σιν Σίτυ...
αλλά τι λέω τώρα εσύ που είσαι τόσο καλά πληροφορημένος θα τα ξέρεις οόοολα αυτά...
αα και η έκφραση είναι παπάτζες και όχι παπάτσες... εκτός αν σκεφτόσουν τις πατσές της γιαγιάς σου...
μουναρα αλλα φαινεται ψωνισμενη
Άσημη και αδιάφορη που προσπαθεί ο νταβάς της να τη προωθήσει σε μεγάλα πορτοφολια
Μηπως μπερδεύτηκες φιλε..? Διάσημη και ενδιαφέρων θες να πεις..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για δειξε μας εσυ μια ενδιαφερουσα περιπτωσηΆσημη και αδιάφορη που προσπαθεί ο νταβάς της να τη προωθήσει σε μεγάλα πορτοφολια
μπουτου σαν αυτες του συριζα που χορευαν στο συνταγμα,βυζια εχει βαλει,λωκος ενδιαφέρον,αυτά
Δηλαδή αν μάθεις ότι το βυζί είναι "μαμά" και όχι πλαστικό θα αλλάξεις γνώμη;
Το Σοφάκι κουβαλάει αυτά τα μαστάρια από τότε που γεννήθηκε. Γνωστή από τα 14 της σε όλα τα νότια προάστια γι'αυτό ακριβώς το λόγο...
Μην ψάχνεις κλασσικά μονο κράξιμο παίζει εδώ μέσα πάντα.
Δεν ξέρω προσωπικά γιατί μπήκα καν στο κόπο να μιλήσω σε αυτο το thread, χαμένος χρόνος
Στο σαι αυτό κυκλοφορούν πολλοί κομπλεξικοί τύποι, επειδή οι τύποι δεν έχουν καμία πιθανότητα οχι μόνο να γαμήσουν αλλά να πλησιάσουν τέτοιες γυναίκες τις βγάζουν μπάζα, εδω στο θεμα της Ραλλη λένε οτι είναι γρια!! Ουτε εγω μπορώ να συναναστραφώ με τέτοιες μουναρες αλλα ευτυχώς τέτοια κόμπλεξ δεν εχω.
Ελπίζω να μας επιτρέπεις τη διαφορετική αισθητική προτιμήσεις και γνωμηΜηπως μπερδεύτηκες φιλε..? Διάσημη και ενδιαφέρων θες να πεις..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()