nkido101
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2024
- Like
- 17.397
- Πόντοι
- 2.256
Καλά το πάειΠαλιό γαμιόλα. Πάντα σηκωμένη θες να μας την έχεις
Καλά το πάειΠαλιό γαμιόλα. Πάντα σηκωμένη θες να μας την έχεις
Τωρα που τον εκανε ρομπα δεν θα βρεθεί αλλος να τον βρισει... ποσο μαλακαςΔεύτερη φορά που ανεβάζει stories ο Κοψιάλης.
Εγω έσβησα το όνομα και το username, ο άλλος τα δείχνει χύμα.

Εκεί τη βλέπεις στιγμιαία, στο Internet μένει για πάντα.Το ότι βάζει αυτό στην παραλία αλλά δεν ανεβάζει την κωλαρα στο ινστα......τι φάση εκεί δεν είναι δημόσια![]()
Τα έχει δει όλα ο καημένος ο κουνελάκος
τι στριγκακι τι μαγιο ειναι τοσο καυλομαμακα που θε να την γαμας συναιχιαΩραίο στριγκακι φοράει εννοώ μαγιο
εγω σιχαθηκα να βλεπω γενικα γαμευσιμα θυλικα και να μη καθεται καμιαΒαρέθηκα για να μην πω σιχάθηκα να βλεπω influencers να φοράνε σχεδόν μόνιμα κολάν με τοπάκι χειμωνα-καλοκαιρι.
Μλκκκκ στο βιντεο που ειναι με τη μπαρα τί κραυγουλα βγαζει στο 0.49....Μωρή πουτάνα μιλφάρα. Θέλεις πολλά ξεσκίσματα εσύ
Όντως. Το ζει η τσούλαΜλκκκκ στο βιντεο που ειναι με τη μπαρα τί κραυγουλα βγαζει στο 0.49....
Απιστευτο
Δε το λες και απλα "κραυγουλα"...Μλκκκκ στο βιντεο που ειναι με τη μπαρα τί κραυγουλα βγαζει στο 0.49....
Απιστευτο
Εδω εμεις γινόμαστε καγκελο με τα στορις, δε θα γινουν αυτοι που την εχουν στο ενα μετρο να γυμναζει την κωλαρα και να χοροπηδανε οι βυζαρες;Πανε οι πιτσιρικάδες να γυμναστούνε και φεύγουν με την πουτσα κάγκελο. Λογικα το πρωτο πράγμα που θα κάνουν μπαίνοντας σπιτι τους θα ειναι να τραβήξουν για την Φυρου να ηρεμήσουν![]()
Τι του είπε του χοντρού;;; Την έπεσε στην φυρρου;;Δεύτερη φορά που ανεβάζει stories ο Κοψιάλης.
Δεύτερη φορά που ανεβάζει stories ο Κοψιάλης.
Τι του έγραψε του χοντρού και τον ανέβασε στα μανταλάκια;; Την έπεσε στην φυρρου;;Δεύτερη φορά που ανεβάζει stories ο Κοψιάλης.