πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.691
- Πόντοι
- 16.131
εσυ φιλε εχεις τσιμπησει μεζεδακιΔεν εμπ1ς δλδ ?![]()
εσυ φιλε εχεις τσιμπησει μεζεδακιΔεν εμπ1ς δλδ ?![]()
Ναι αλλά αξίζειΥπερεκτιμημένη η κυρία από πολύ κόσμο,τέσπα γούστα είναι αυτά!
Τηλεφωνάκι έχειςΔεν εμπ1ς δλδ ?![]()

Επειδη βλεπω μια αδυναμία στις βυζαρες Dimi , θα ποσταρω και μια κωλαρα Σαλονικιοτικια να γουστάρουμε μαν !!!Δεν εμπ1ς δλδ ?![]()
Τύπε εδώ τον παίζουμε με Σοφία. Μην μας μπερδεύειςΕπειδη βλεπω μια αδυναμία στις βυζαρες Dimi , θα ποσταρω και μια κωλαρα Σαλονικιοτικια να γουστάρουμε μαν !!!
Για τσέκαρε λιγο την Λατιν κωλαρα απο Μαράκι Ελενη ....
Πώ ρε πούστηΕπειδη βλεπω μια αδυναμία στις βυζαρες Dimi , θα ποσταρω και μια κωλαρα Σαλονικιοτικια να γουστάρουμε μαν !!!
Για πολυ ξεκωλιασμα αυτη, πρεπει να τρωει καλα!Επειδη βλεπω μια αδυναμία στις βυζαρες Dimi , θα ποσταρω και μια κωλαρα Σαλονικιοτικια να γουστάρουμε μαν !!!
Πω ρε πουστη τους γαμησε παλι
Της πάνε τα κολάν με την κωλαρα που έχει και τις βυζάρες
Μετά πήγε σε μια παρέα 15 χρόνων κοντά. Είμαι σίγουρος όλοι θα βαρεσουν μαλακια το βράδυ
λετε να την ξεκωλιαζει κανεις στο γυμναστηριο μετα το workout της ;)![]()
καριολαρα
Δεν βαριέμαι ποτέ να τις βλεπω με τα κολάν τις κωλάρες τους και κολλητό τοπάκι για τις βυζάρες τους, ειδικά αν είναι μουνάρες προκλητικά πατόμουνα όπως η φυρούΒαρέθηκα για να μην πω σιχάθηκα να βλεπω influencers να φοράνε σχεδόν μόνιμα κολάν με τοπάκι χειμωνα-καλοκαιρι.

Τοξική πατριαρχία!! Δεν τις αφήνετε ναι φοράνε ό,τι θέλουν, είναι δικό τους το σώμα κτλΒαρέθηκα για να μην πω σιχάθηκα να βλεπω influencers να φοράνε σχεδόν μόνιμα κολάν με τοπάκι χειμωνα-καλοκαιρι.
Μονο φεμινισμός και ελευθερία, θέλουμε ξέκωλα όλα και όλα έξω, άμα εσείς είστε άχυτοι πάρτε σεμνές με φούστα στον αστραγαλο. Free the nipple, free the pussyΤοξική πατριαρχία!! Δεν τις αφήνετε ναι φοράνε ό,τι θέλουν, είναι δικό τους το σώμα κτλ

Μαν εδώ την έπαιξα εγώ που ήμουν 15 επί εποχή ΠΑΣΟΚΜετά πήγε σε μια παρέα 15 χρόνων κοντά. Είμαι σίγουρος όλοι θα βαρεσουν μαλακια το βράδυ
Ήρεμα ρε μλκΠω ρε πουστη τους γαμησε παλι

επιτελους βαλε μια ταξη εδω μεσαΉρεμα ρε μλκ![]()
Βρε αντε γαμησου δε βλεπεις τη πουστραΉρεμα ρε μλκ![]()