Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (14 μέλη και 58 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.682
Πόντοι
10.131
Εγώ την αμαρτία μου θα την πω... πριν την γαμησω θα κοιτούσα κάνα μισάωρο σαν να χαζεύω την Αφροδίτη της Μήλου στο Μουσείο... Θα έβγαζα καμία σελφι δίπλα στο κωλομαγουλο, έτσι για την ανάμνηση...
Οπως τα λες τυπε, θα ηθελα κανα μισάωρο για να την τραβήξω φωτο σε ολες τις πιθανές και απίθανες στάσεις που θα σκεφτόμουνα για να εχω αναμνηστικά απο αυτη την συνάντηση. Βέβαια δεν ξερω αν θα το εκανα πριν η μετα το γαμησι:grin: Αν και μαλλον μετα...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
51.035
Πόντοι
16.411
79fc6dca9ef.gif

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.682
Πόντοι
10.131
Εν τω μεταξύ το ολο στήσιμο, οι κινήσεις που κανει και οι μορφασμοί του προσώπου δείχνει οτι κατέχει την τεχνη της αποπλάνησης και του να κανει εναν ανδρα τούρμπο.

mrvaggos

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2021
Like
607
Πόντοι
81

Τυποι ελπίζω να είσαστε έτοιμοι για την απογευματινή μαλακια:bigdick::bigdick::bigdick:

Κέρασμα απο τον Κωψιαλη.
Το μαυρο που ειναι σαν εσωρουχο σε συνδυασμο με τις καβλομποτες ειναι για τρελα γουστα!

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.791
Πόντοι
1.056
Ο κοψιάλης πάντως έχει το ρισπέκτ μου, γουστάρει να μας καυλώνει η φυρού και να τα πετάει όλα

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.952
Πόντοι
446
Ο κοψιάλης πάντως έχει το ρισπέκτ μου, γουστάρει να μας καυλώνει η φυρού και να τα πετάει όλα
Περιεχόμενο δημιουργεί και engagement.
Κατά μία έννοια την εκπορνεύει.
Βέβαια έκοβε το video πριν φανεί κώλος.

Υ.Γ: Ξέρω θα με κράξετε, αλλά με ξενερώνει που παρά τη γυμναστική η κοιλιά της εξακολουθεί να είναι πρησμένη(τολμώ να πω ότι δεν έκανε/κάνει τους σωστούς κοιλιακούς για μετά τη γέννα) και ότι έχει τραγική λόρδωση.
Γύρισε στο πλάι και είναι σαν σίγμα τελικό(ς)

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.791
Πόντοι
1.056
Άμα δεν γούσταρε έστω λίγο δεν θα το έκανε τόσο εξόφθαλμα, κόντεντ αλλά μέχρι ένα σημείο

WaveringRad823

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2021
Like
31
Πόντοι
0
Φιλε,εχουμε πιο σοβαρες δουλειες να κανουμε,
απο το να κοιταμε το στορι του καθε μαλακα.
Μεγάλε εισαι στο bourdela σε θεμα για μια τυπισσα στο instagram, Δευτέρα μεσημερι. Ασε μας που εχεις και πιο σοβαρα πραγματα

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.682
Πόντοι
10.131

Υ.Γ: Ξέρω θα με κράξετε, αλλά με ξενερώνει που παρά τη γυμναστική η κοιλιά της εξακολουθεί να είναι πρησμένη(τολμώ να πω ότι δεν έκανε/κάνει τους σωστούς κοιλιακούς για μετά τη γέννα) και ότι έχει τραγική λόρδωση.
Γύρισε στο πλάι και είναι σαν σίγμα τελικό(ς)
Καλύτερα αυτη η κοιλια παρα κατι αλλες που τις εχουν κανει τέρμα flat με γραμμώσεις οπως π.χ. της Ελενας Κώνστα. Η καμπύλες στην γυναίκα ειναι θηλυκότητα.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.952
Πόντοι
446
Καλύτερα αυτη η κοιλια παρα κατι αλλες που τις εχουν κανει τέρμα flat με γραμμώσεις οπως π.χ. της Ελενας Κώνστα. Η καμπύλες στην γυναίκα ειναι θηλυκότητα.
Δεν είμαι των άκρων.
Και το σχόλιο πάει στο γεγονός ότι έχει εμμονή με την εμφάνισή της και πάει γυμναστήριο.

Michael Scott 2.0

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2026
Like
725
Πόντοι
81
Δεν είμαι των άκρων.
Και το σχόλιο πάει στο γεγονός ότι έχει εμμονή με την εμφάνισή της και πάει γυμναστήριο.
Γυμναστήριο πάει για να φοράει τα κολάν και να τουρλωνει τν πάτο της στη κάμερα. Όχι για να γυμνάζεται

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.454
Πόντοι
37.762
Μεγάλε εισαι στο bourdela σε θεμα για μια τυπισσα στο instagram, Δευτέρα μεσημερι. Ασε μας που εχεις και πιο σοβαρα πραγματα
Μαλλον δεν καταλαβες..Στο ΜΠΟΥ ειμαι,
οχι στο σοσιαλ καποιου..Κοψιαλη.

HighVibesOnlyXXX

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2026
Like
261
Πόντοι
20

Τυποι ελπίζω να είσαστε έτοιμοι για την απογευματινή μαλακια:bigdick::bigdick::bigdick:

Κέρασμα απο τον Κωψιαλη.
Δεν τον πάω τον Κοψιαλη, αλλά παραδέχομαι ότι γαμαει ένα από τα καλύτερα μουνια που έχουν παίξει στην ελληνική ιστορία ever . Μπράβο του και τον ευχαριστούμε για την χαρά που μας έδωσε....
Είναι μερακλής και αυτή μουναρα.. μόνο ευχαριστώ του οφείλουμε για τέτοια post, να είμαστε ειλικρινείς

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.832
Πόντοι
4.986
Χαχα τι γράφετε ρε ...σας έχει φάει η μαλακια και σαλεψατε...τι ένα από τα καλύτερα μουνια εβερ...με 1.60 ύψος... Δηλαδή πχ η Εύη Αδάμ και η Νίκη Καρτσωνα πρέπει να θεωρούνται εξωγήινες :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom