George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.207
- Πόντοι
- 7.636
Σκέτη καυλα είναιΠω πω καύλα
Σκέτη καυλα είναιΠω πω καύλα
Α,για εκει οκ.εγω συνηθως μπαινω στο livescore οταν βρισκομαι στο ιδιαιτερο.Ή το έσβησε ή απλά πέρασε η μέρα.
Είχε φάτσα φόρα προφίλ τύπου, κανονικά με φώτο και όνομα, λέγοντας ότι γράφει καφρίλες για τη Σοφία, και έλεγα και DM που της στέλνει.
Όταν είσαι τουαλέτα, μόνο για μαλακίες έχεις χρόνο.
Μασταρια φουλ
Full frontal assaultΜασταρια φουλ
Ζήτησες και έλαβες άμεσαβυζακι θα πεταξει να δουμε λετε τελικα?

Δεν θα λέγανε τίποτα τυπε, ισχύει και για αυτη οτι ισχύει και για τις υπόλοιπες γκομενες. Λες μεχρι να τον χωσεις, μετα δεν λες τίποτα και μετα απο κάποιο διάστημα την εχεις βαρεθεί κιολας και κοιτάς κάποια αλλη.Λυσσάξατε μύστες... πού να της τον σπρώχνατε κιόλας τί θα λέγατε![]()

Τι μουνι γαμαει ο σαπιοκοιλιας …
Τυποι ελπίζω να είσαστε έτοιμοι για την απογευματινή μαλακια
Κέρασμα απο τον Κωψιαλη.
Ρε τη γαμιολα
Τυποι ελπίζω να είσαστε έτοιμοι για την απογευματινή μαλακια
Κέρασμα απο τον Κωψιαλη.
Πώ ρε πούστηΑχ παλιό τσουλάρα. Πόσο σου αρέσει να δείχνεις την κορμάρα σου και να μας καυλώνεις πορνίδιο. Δεν σταματάς να μας την έχεις σηκωμένη πουτανάκι. Όλο σου το σώμα για εξπερμάτωση είναι καριόλα.

Πώ ρε πούστη![]()
Φαντάσου να σου στηθεί στα τέσσερα με την κωλάρα που έχει. Τρομερό γαμήσι θα ρίξεις.Πώ ρε πούστη![]()
Εγώ την αμαρτία μου θα την πω... πριν την γαμησω θα κοιτούσα κάνα μισάωρο σαν να χαζεύω την Αφροδίτη της Μήλου στο Μουσείο... Θα έβγαζα καμία σελφι δίπλα στο κωλομαγουλο, έτσι για την ανάμνηση...Φαντάσου να σου στηθεί στα τέσσερα με την κωλάρα που έχει. Τρομερό γαμήσι θα ρίξεις.