You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 101 άτομα (10 μέλη και 91 επισκέπτες)
AnonimosXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2026
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
πρωινες για ομαδικη με Σοφια...
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.775
- Πόντοι
- 1.056
Παρόλο που τον έχω κάγκελο στο χέρι και τον παίζω γι' αυτήν, αυτό σκέφτηκα, πως ντύνεσαι έτσι μωρή για γάμο/βαφτίσια που ήταν;Διακρίνω μια έλλειψη κοινωνικών δεξιοτήτων στο να πηγαίνει σε σημαντική μέρα τρίτων ατόμων ντυμένη ώστε να τραβήξει όλα τα βλέμματα.
Δεν αναφέρομαι στο μήκος, στυλ κλπ.
Αλλά στο ότι θα τραβήξει την προσοχή.
Ετσι πρεπει να ντυνεται, να τεντωνει αρχικα τους καλεσμενους και μετα εμας!Παρόλο που τον έχω κάγκελο στο χέρι και τον παίζω γι' αυτήν, αυτό σκέφτηκα, πως ντύνεσαι έτσι μωρή για γάμο/βαφτίσια που ήταν;
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.639
- Πόντοι
- 10.131
Το ντύσιμο της στα βαφτίσια μου θύμησε μια ψωλα γνωστή μου που πήγε στο γάμο της αδελφής της με λευκό φόρεμα και αβυσσαλεο ντεκολτέ για να τραβήξει αυτή τα μάτια των καλεσμένων.
guy123guy123
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 6.775
- Πόντοι
- 1.056
Φουλ κόμπλεξ και ψυχολογικά με την αδερφή της.Το ντύσιμο της στα βαφτίσια μου θύμησε μια ψωλα γνωστή μου που πήγε στο γάμο της αδελφής της με λευκό φόρεμα και αβυσσαλεο ντεκολτέ για να τραβήξει αυτή τα μάτια των καλεσμένων.
Άσπρο ή ξεκωλε ντύσιμο σε γαμοβαφτισια = για φάπες όποια και να το κάνει, τραβάει τα βλέμματα από κομπλεξ ή ζήλια
@birlas μπορείς να το στείλεις?Υπαρχει οντως sex tape με αυτη ή ειναι μουφα?
Το έχεις τελικά??πες μου ειλικρινα....φταιω?
Πωω ρε λαυάρα γυναικα τι μας εκανες παλι
Να πω μια αλήθεια. Η Φυρου θέλει. Αλλά νομίζω πως κ η δικιά σου δεν πάει πίσω!Τι ξεμουνιασμα θα θέλει στα 4
HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 251
- Πόντοι
- 20
Πω πω καύλα
HighVibesOnlyXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2026
- Like
- 251
- Πόντοι
- 20
Όχι για δώσε info...Είδατε story Κοψιάλη στο οποίο ξεφτύλισε κάποιον που έγραφε διάφορα στο FB;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.446
- Πόντοι
- 37.762
Φιλε,εχουμε πιο σοβαρες δουλειες να κανουμε,Είδατε story Κοψιάλη στο οποίο ξεφτύλισε κάποιον που έγραφε διάφορα στο FB;
απο το να κοιταμε το στορι του καθε μαλακα.
Ή το έσβησε ή απλά πέρασε η μέρα.Όχι για δώσε info...
Είχε φάτσα φόρα προφίλ τύπου, κανονικά με φώτο και όνομα, λέγοντας ότι γράφει καφρίλες για τη Σοφία, και έλεγα και DM που της στέλνει.
Όταν είσαι τουαλέτα, μόνο για μαλακίες έχεις χρόνο.Φιλε,εχουμε πιο σοβαρες δουλειες να κανουμε,
απο το να κοιταμε το στορι του καθε μαλακα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις