Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πω ρε τη γαμιολαΑχ γαμιόλα. Γαμημένη πουτάνα γαμημένη πόρνη. Ξέσκισμα που θέλει η κωλάρα σου τσουλάρα
Ναι την πουστρα!Πω ρε τη γαμιολα
Απίστευτος κωλος για cowgirl...Ξεκωλιαρα μάνα …
Στο δεύτερο video βλέπουμε ξεκάθαρα πόσο κομπλεξάρα είναι με το σώμα της.Αχ γαμιόλα. Γαμημένη πουτάνα γαμημένη πόρνη. Ξέσκισμα που θέλει η κωλάρα σου τσουλάρα
Σταγονα δε θα μεινει παλι...Ξεκωλιαρα μάνα …
Αν θελει να παρει like να την κανει repost o ανδρας τηςΑνέβασε χθες τις φωτο από τη θάλασσα και μετά στόρυ που έλεγε για αυτές "Κάντε κανένα like γιατί με βλέπω να ξανά ανεβάζω του χρόνου πάλι post". Σαν να λέει η ξεκωλιάρα "κάντε like στη φωτό αλλιώς δε θα σας δείχνω τον πάτο μου και τις βυζάρες μου".
Όχι για να καταλάβουμε πώς βιοπορίζονται κάποιες ξεκωλιάρες που θίγονται κιόλας μετά αν τους πεις κάτι. Εκμετάλλευση στα πάντα...
![]()
Κακώς τσιμπάνε οι αυνάνες και γίνονται και ακόλουθοι.Όχι για να καταλάβουμε πώς βιοπορίζονται κάποιες ξεκωλιάρες που θίγονται κιόλας μετά αν τους πεις κάτι. Εκμετάλλευση στα πάντα...
Μια φορα την εχω πετυχει έξω και πρεπει να μου επεσε μετα απο 3 μερεςΜεγάλος πάτος την έχω πετύχει δύο τρείς φορές έξω από το γυμναστήριο που πάει

alterlife αμφιθεα?Μεγάλος πάτος την έχω πετύχει δύο τρείς φορές έξω από το γυμναστήριο που πάει
Όχι για κοίτα τα στορι του συζύγουalterlife αμφιθεα?
Ανέβασε χθες τις φωτο από τη θάλασσα και μετά στόρυ που έλεγε για αυτές "Κάντε κανένα like γιατί με βλέπω να ξανά ανεβάζω του χρόνου πάλι post". Σαν να λέει η ξεκωλιάρα "κάντε like στη φωτό αλλιώς δε θα σας δείχνω τον πάτο μου και τις βυζάρες μου".
Όχι για να καταλάβουμε πώς βιοπορίζονται κάποιες ξεκωλιάρες που θίγονται κιόλας μετά αν τους πεις κάτι. Εκμετάλλευση στα πάντα...
![]()
δεν βρηκα αλλα δε πειραζειΌχι για κοίτα τα στορι του συζύγου