You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)
Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.746
- Πόντοι
- 2.356
Έκοψε τις βυζάρες της; Καταλαβαίνω καλά;Εκανε λεει το τελευταίο χειρουργείο για τα βυζια και ειναι πολυ ευχαριστημένη, οποτε το καλοκαιρι μπορει και να αρχίσει να κερνάει παλι.
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.356
- Πόντοι
- 1.446
Έκανα ξεκαθάρισμα στα dm κ κάποιος έξυπνος ο οποίος διέγραψε κ το προφίλ του μου είχε στείλει πριν κάνα 3μηνο μήνυμα ζητώντας μου να του πουλήσω τον αριθμό κινητού της .
Μαλάκια μου που δε το είχε δει από τότε.
Φίλε αν είσαι ακόμα εδώ με άλλο προφίλ γτ μάλλον είσαι θα είσαι λιγο μαλακάκος , πες μου πόσα δίνεις
Μαλάκια μου που δε το είχε δει από τότε.
Φίλε αν είσαι ακόμα εδώ με άλλο προφίλ γτ μάλλον είσαι θα είσαι λιγο μαλακάκος , πες μου πόσα δίνεις

Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.356
- Πόντοι
- 1.446
Είχε κάνει τεστ γονιδιώματος για καρκίνο μαστού κ επειδή ήταν θετική προχώρησε σε προληπτική μαστεκτομή κ αποκατάσταση . Το είχε αναφέρει σε λαιβ της .Έκοψε τις βυζάρες της; Καταλαβαίνω καλά;![]()
![]()
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.689
- Πόντοι
- 10.131
Ολες οι ριολες με ενα κολλητο κολαν στα γυμναστήρια για να καυλωνουν τους ανδρες και να τις καπλαντίζουν. Ηθελα να ηξερα ποσες απο αυτες αν αυριο απαγορευτούν τα κολαν στα γυμναστήρια θα ξαναπατήσουν εκει, ουτε οι μισες.
Καυλααααα!
Add1cted
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2020
- Like
- 8.394
- Πόντοι
- 1.056
Δίνει πόνο το Σοφάκι, κάθε μέρα κοπανιέται στη γυμναστική δε χάνει ούτε μέρα. Το χει βάλει πείσμα να χτίσει σωματάρα (όχι ότι δεν έχει) να βγει το καλοκαίρι με τίποτα μπικινόστριγκα να δείχνει την κωλάρα που χει χτίσει για να παραμιλάμε. Μπράβο έχει σχέδιο...

Μας τεντωσε και σημερα! Το καλοκαιρι να δω τι θα κανουμε...
Για να δούμε...Δίνει πόνο το Σοφάκι, κάθε μέρα κοπανιέται στη γυμναστική δε χάνει ούτε μέρα. Το χει βάλει πείσμα να χτίσει σωματάρα (όχι ότι δεν έχει) να βγει το καλοκαίρι με τίποτα μπικινόστριγκα να δείχνει την κωλάρα που χει χτίσει για να παραμιλάμε. Μπράβο έχει σχέδιο...
![]()
Γιατί έχει ξεκινήσει τόσες φορές, αλλά πάντα κάποια στιγμή σταματάει για να ξαναξεκινήσει.
Εν τω μεταξύ δεν άντεξε να μην γράψει την παπάτζα της στο 3ο story, τη στιγμή που τις προάλλες ήταν πάλι στο ψυχολόγο και σε μια κατάσταση μιζέριας.
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Δεν σε ενοχλεί το κολαν μωρήηηηηη; έφτασε στο άντερο μέσα
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 28