You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
γκρινιαζει καθε μερα για την μαπα της αλλα καθε μερα καθεται κ βαζει ενα καρο μαλακιες κρεμες απο καθε ακυρη εταιριεια για να τα κονομαειΚαι ενώ είπε ότι όλα πήγαν καλά και όπως ήθελε, δεν άντεξε να μην γκρινιάξει για το δέρμα και το πρόσωπό της και πως περιμένει πως και πως να κάνει τα δικά της.
Γι αυτό έγραφα ότι είναι παγιδευμένη στην εικόνα της.
Θα φάει τρελές φρίκες όσο μεγαλώνει.
Υ.Γ:
Δείτε το story της vale.rein.
Η τύπισσα έγινε "γνωστή" με το κώλο της και τα μαγιό.
Έχει βάλει στήθος, έχει πειράξει τα χείλη της(για μένα τα γάμησε), προσέχει τι τρώει και κάνει γυμναστική και spa.
Κι ενώ είναι 32 χρονών και εμφανίσιμη, έχει όπως φαίνεται τρελό κόμπλεξ.
Προβλέπω ομαδικά χαπακώματα στο μέλλον.
Οπως πρεπει, μια φορα τη μεραΠαρε κι απο μενα ενα χυσιμο μωρη χαζοπουλάδα.Παρτα στην μούρη παλιοβρώμα
Πολύ πιθανό να φταεί και αυτό, ότι δεν αφήνει το δέρμα της να αναπνεύσει.γκρινιαζει καθε μερα για την μαπα της αλλα καθε μερα καθεται κ βαζει ενα καρο μαλακιες κρεμες απο καθε ακυρη εταιριεια για να τα κονομαει
Ή μπορεί να έχει ευαισθησία, όπως η γυναίκα μου, και να αντιδρά στα διάφορα προϊόντα.
Δεν ξέρω επίσης αν φταίνε τα συμπληρώματα που παίρνει γιατί έχει αλλεργία σε κάποιο συστατικό τους.
Βλέπω ένα από τα τελευταία story της και πέραν της λόρδωσης που ανέφερα παραπάνω, φαίνεται να έχει και πεταχτεί κοιλια.
ΠΡΟΣΟΧΗ δεν την λέω χοντρή.
Αλλά ότι μάλλον κάνει λάθος τους κοιλιακούς και αντί να σφίγγουν, πρήζονται και πετάγονται. Συνήθως αυτό γίνεται λόγω λάθος αναπνοών και όταν δεν σφίγγεις σωστά τον κορμό(core).
Αλλά ότι μάλλον κάνει λάθος τους κοιλιακούς και αντί να σφίγγουν, πρήζονται και πετάγονται. Συνήθως αυτό γίνεται λόγω λάθος αναπνοών και όταν δεν σφίγγεις σωστά τον κορμό(core).
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Μη την ξαναγκαστρωσε ο χονδρος
Αυτό ακριβώς το story ενέπνευσε το μήνυμά μου.Κι εγω αυτο με τους κοιλιακους παρατηρησα φιλε![]()
olotyxeros
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 26
- Like
- 3.471
- Πόντοι
- 4.827
Αυτό πιστεύω και εγώ..Μη την ξαναγκαστρωσε ο χονδρος
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 2.124
- Πόντοι
- 446
Ε που να μην την γκαστρωσει,τέτοιο κοπρόσκυλο όλη μέρα ποιυτσα θελειΑυτό πιστεύω και εγώ..
alexgti1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2017
- Like
- 28
- Πόντοι
- 0
Δεν ξέρω αν το παρατήρησε κανείς! Εχτές δεν ανέβασε τίποτα του αγίου βαλεντίνου ότι είναι με τον χοντρό λουλούδια καρδούλες!!
Trelosikomaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 7.061
- Πόντοι
- 1.046
Είχα κάνει αυτό το σχόλιο...Βλέπω ένα από τα τελευταία story της και πέραν της λόρδωσης που ανέφερα παραπάνω, φαίνεται να έχει και πεταχτεί κοιλια.
και όταν είδα το σημερινό post
σκέφτηκα ότι ίσως είναι από την εγκυμοσύνη.Καυλωμένη ξύπνησε σήμερα
Να έπαθε δηλαδή τη λεγόμενη διάσταση λόγω της φουσκωμένης κοιλιάς και αντί να κάνει ασκήσεις αποκατάστασης να έπεσε με τα μούτρα στο "τουμπάνιασμα" και άρα να το έκανε πιο έντονο.
Ρε Σοφάκι αυτή η κωλαρα έχει γίνει πιο διαστημική και από το διαστημικό μπάσκετ που παίζει ο γα
Ο Παναθηναικός θέλεις να πεις!Ρε Σοφάκι αυτή η κωλαρα έχει γίνει πιο διαστημική και από το διαστημικό μπάσκετ που παίζει ο γαύρος
![]()
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
matrix21
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 3.892
- Πόντοι
- 8.595
ηρεμα ρε μαν ειναι και μανουλαΠώ ρε πούστη![]()
Eraser..
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 32.432
- Πόντοι
- 6.256
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις