Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056
Είδες πουθενά να δηλώνω ηθική ανωτερότητα ή ότι δεν έχω θέματα;
Αναφέρομαι σε άτομα που βγάζουν τη ζωή τους ή μέρος αυτής στα social media και άρα μας μπάζουν σε αυτή.
Αν εγώ τραβάω ζόρι σπίτι μου, μόνο οι δικοί μου ή όσοι αφήνω το βλέπουν και άρα θα έχουν άποψη.
Αντιθέτως αν πάω στη πλατεία του χωριού δεν έχω δικαίωμα να γκρινιάξω για "απρόβλεπτες" αντιδράσεις.

Όσο για την ψευτοφιλοσοφία, δες της Φυρού.
Είναι παντρεμένη με ένα celebrity της νεολαίας που φέρνει ζεστό χρήμα στο σπίτι, έχει το παιδάκι της, έχει μια ομολογουμένως ωραία εμφάνιση.
Βγαίνει όσο και όποτε γουστάρει. Φαίνεται να έχει πολλά καθημερινά ζητήματα λυμένα.
Αλλά δεν παύει να τραβάει ζόρια(όπως όλοι μας). Άρα η απάντηση πρέπει να είναι αλλού...

Το ίδιο γίνεται κι εδώ αδερφέ, δείχνουν ό,τι θέλουν να δεις.

Αλλά για να σου πουλήσει π.χ. skincare θέλει μια ιστορία που να κολλάει και να είναι relatable, οπότε θα σου πει ποσο την πείραξε που εβγαζε σπυρακι η άλλη.
Ο άλλος, ο Κοψιάλης, έχει γίνει σαν μπόγκας, λογικό να το κάνει address.

Δεν βλέπω να κάνουν κάτι διαφορετικό απ’ ό,τι κάνεις κι εσύ και έγω.
Τραβάνε το ζόρι τους σπιτί τους.

PS:
Τώρα το αν είναι celebrity κάποιος που μάζεψε follows με υποσχέσεις για PS5 κλπ σε παιδάκια, είναι άλλη μεγάλη κουβέντα.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο η αντίθεση στην εμφάνιση βάρος.
Αλλά ότι και οι δύο φαίνεται να κουβαλάνε πολλά ψυχολογικά.
Αυτός έχει συναισθηματική υπερφαγία, με όποιο θετικό ή αρνητικό συναίσθημα.
Εκείνη έχει εμμονή με την εμφανισή της, γι αυτό και τα γυμναστήρια, το μοστράρισα βυζιών/κώλου, οι θεραπείες δέρματος/σώματος, τα laser,
αλλά με το που έχει περίοδο ή στρεσαριστεί και το πρόσωπό της βγάλει σπυράκια είναι έτοιμη να πέσει να πεθάνει.

Και αυτό είναι το πρόβλημα των κενών ανθρώπων. Ότι παρά το φαίνεσθαι, τα γεμάτα προγράμμα, τα όποια λούσα, δεν έχουν τρόπο να γεμίζουν το είναι τους.
Δεν λέω να γίνεις φιλόσοφος της ζωής και να πας να μονάσεις, αλλά να ευχαριστιέσαι πραγματικά με κάτι στη ζωή σου.
πες μου εναν που να στεκει καλα... και ειδικα οφ καμερα...
εχουν την υποκριτικη στο τσεπακι τους.... οταν σβηνουν τα φωτα και δεις τον πραγματικο χαρακτηρα ισως τελικα να μην τους ζηλευεις και τοσο....

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
15.191
Πόντοι
3.506
Δώσε πόνο Σόφυ....

1000042089.gif

Gheorghe Hagi

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2008
Κριτικές
21
Like
4.720
Πόντοι
8.595
Κανονικα δεν θα επρεπε να τον αφηνει να την γαμαει, δεν γίνεται ρε μεγάλε η αλλη να λιωνει στο γυμναστήριο και να προσέχει την διατροφή της και εσυ να τρως σαν πουστης και να εισαι 120 κιλα και το βραδυ να θες να γαμησεις τον μουναρο. 33 χρονων 120 κιλα μαλακας, στα 40 ποσο θα ειναι;

Αν συνεχίσει έτσι αυτος τότε δυστυχώς τα 40 θα ειναι παρα πολυ δυσκολα. Δύσκολα οχι να γαμησει. Δύσκολα να ζήσει. Θα εχουν φράξει όλα. Αρτηρίες...πάγκρεας..ήπαρ και καρδιά θα έχουν βαρέσει κόκκινο και θα ειναι σε ομαδα υψηλότατου κινδύνου για έμφραγμα και εγκεφαλικό.
Οπως ανέφερε και ο ίδιος τρώει και παρα πολύ και απίστευτες σαβούρες τύπου αμετρητα πατατακια/αναψυκτικα/κοτομπουκιες κτλπ.

Κρίμα. Νέος άνθρωπος...αντικειμενικά ωραίος στο προσωπο...λεφτα έχει...μουνάρα γυναίκα...το παιδάκι του ομορφο και υγιές...και να έχει ο ιδιος τα ψυχολογικα του και να καταστρέφει την υγεία του.

patriarcha

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
2.006
Πόντοι
206
Δεν είναι χωρισμένη και κ΄άνει έτσι;:embarrased:

Stories