Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
482
Πόντοι
21
Βλέπεις πάντως το παλικάρι να έχει αφήσει έτσι τον εαυτό του ενώ φαίνεται να τα έχει όλα (χρήματα, φήμη, ωραία γυναίκα, κλπ). Ποιος ξέρει τί ζόρια τραβάει για να έχει γίνει έτσι, δεν νομίζω ότι είναι μόνο λαιμαργία αυτό.
Συναισθηματική υπερφαγία λέγεται αυτό, και μπορεί να συμβεί είτε από κατάθλιψη, είτε από άγχος, είτε από στρες.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.711
Πόντοι
10.131
Συναισθηματική υπερφαγία λέγεται αυτό, και μπορεί να συμβεί είτε από κατάθλιψη, είτε από άγχος, είτε από στρες.
Πάντως ειναι αδικο για αυτη την μουναρα που ειναι με διατροφή και γυμναστήριο σχεδόν καθε μερα να πρέπει να κάθεται να την γαμησει ενας τυπος που τρωει ολοι την ωρα και ειναι 120 κιλα.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056

Ε, δεν θα τον λυπηθούμε κιόλας μπρο!
Όταν είχε ξεκινήσει τα αστειάκια για χοντρούς, και κυρίως για χοντρές, ήταν από τα μέιν του.
Τώρα τι να κάνουμε… ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι.
Ας δείξει δύναμη να το ξεπεράσει το λούκι ο τυπάς..

Heavywash

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Φεβ 2025
Κριτικές
30
Like
6.497
Πόντοι
5.636
Ξεκωλιαρα
danny devito popcorn GIF

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.711
Πόντοι
10.131
Πως ανοίγουν ετσι τα κωλομερια της ρε πουστη μου!! Φανταστείτε την να στηνεται στα τέσσερα στο κρεβατι, να ανοίγουν τα κωλμερια της και να πετάγονται στην μουρη σου μουνι και κωλοτρυπιδα!!!

guy123guy123

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2017
Like
6.811
Πόντοι
1.056
Πως ανοίγουν ετσι τα κωλομερια της ρε πουστη μου!! Φανταστείτε την να στηνεται στα τέσσερα στο κρεβατι, να ανοίγουν τα κωλμερια της και να πετάγονται στην μουρη σου μουνι και κωλοτρυπιδα!!!
Εκει δεν σταματας το γλειψιμο μεχρι να μην βγαλεις ξανα σαλιο ποτε:bigdick::bigdick::bigdick:

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.415
Πόντοι
456
Πάντως ειναι αδικο για αυτη την μουναρα που ειναι με διατροφή και γυμναστήριο σχεδόν καθε μερα να πρέπει να κάθεται να την γαμησει ενας τυπος που τρωει ολοι την ωρα και ειναι 120 κιλα.
Σιγα μην τη γαμαει πλέον φίλε. Μετά από παιδιά και 120 κιλά

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.711
Πόντοι
10.131
Και αυτήν την Ελλεηνιδα καριολα κάποιος εχει βαρεθεί να τη γαμαει.
Καλα αυτο εννοείται! Οσο υπερμουναρος να ειναι μια γιναικα καποια στιγμη θα πεις παλι πρεπει να γαμησω αυτη, της τα εχω κανει ολα επι 1001 Βαρεθηκα.

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.711
Πόντοι
10.131
Σιγα μην τη γαμαει πλέον φίλε. Μετά από παιδιά και 120 κιλά
Κανονικα δεν θα επρεπε να τον αφηνει να την γαμαει, δεν γίνεται ρε μεγάλε η αλλη να λιωνει στο γυμναστήριο και να προσέχει την διατροφή της και εσυ να τρως σαν πουστης και να εισαι 120 κιλα και το βραδυ να θες να γαμησεις τον μουναρο. 33 χρονων 120 κιλα μαλακας, στα 40 ποσο θα ειναι;

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.958
Πόντοι
446
Κανονικα δεν θα επρεπε να τον αφηνει να την γαμαει, δεν γίνεται ρε μεγάλε η αλλη να λιωνει στο γυμναστήριο και να προσέχει την διατροφή της και εσυ να τρως σαν πουστης και να εισαι 120 κιλα και το βραδυ να θες να γαμησεις τον μουναρο. 33 χρονων 120 κιλα μαλακας, στα 40 ποσο θα ειναι;
Εν τω μεταξύ δεν είναι μόνο η αντίθεση στην εμφάνιση βάρος.
Αλλά ότι και οι δύο φαίνεται να κουβαλάνε πολλά ψυχολογικά.
Αυτός έχει συναισθηματική υπερφαγία, με όποιο θετικό ή αρνητικό συναίσθημα.
Εκείνη έχει εμμονή με την εμφανισή της, γι αυτό και τα γυμναστήρια, το μοστράρισα βυζιών/κώλου, οι θεραπείες δέρματος/σώματος, τα laser,
αλλά με το που έχει περίοδο ή στρεσαριστεί και το πρόσωπό της βγάλει σπυράκια είναι έτοιμη να πέσει να πεθάνει.

Και αυτό είναι το πρόβλημα των κενών ανθρώπων. Ότι παρά το φαίνεσθαι, τα γεμάτα προγράμμα, τα όποια λούσα, δεν έχουν τρόπο να γεμίζουν το είναι τους.
Δεν λέω να γίνεις φιλόσοφος της ζωής και να πας να μονάσεις, αλλά να ευχαριστιέσαι πραγματικά με κάτι στη ζωή σου.

nkido101

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
16.819
Πόντοι
2.246
Εκείνη έχει εμμονή με την εμφανισή της, γι αυτό και τα γυμναστήρια, το μοστράρισα βυζιών/κώλου, οι θεραπείες δέρματος/σώματος, τα laser,
αλλά με το που έχει περίοδο ή στρεσαριστεί και το πρόσωπό της βγάλει σπυράκια είναι έτοιμη να πέσει να πεθάνει.

Και αυτό είναι το πρόβλημα των κενών ανθρώπων. Ότι παρά το φαίνεσθαι, τα γεμάτα προγράμμα, τα όποια λούσα, δεν έχουν τρόπο να γεμίζουν το είναι τους.
Δεν λέω να γίνεις φιλόσοφος της ζωής και να πας να μονάσεις, αλλά να ευχαριστιέσαι πραγματικά με κάτι στη ζωή σου.
κατι τετοιες γαμιουνται σαν τα σκυλια για να παρουν επιβεβαιωση οσο το παιζουν καλες μανουλες ;)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
9.495
Πόντοι
1.056

Εσύ μπρο είσαι γεμάτος περιεχόμενο άνθρωπος, καμία επιφάνεια, κανένα κόλλημα, κανένα ψυχολογικό. :skull:

Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα γέροντα (όπως λέει κι ένας φίλος μου μεγαλύτερος) με μαθήματα ψευτόφιλοσοφίας

Ειδικά τον Κοψιάλη δεν τον χωνεύω καθόλου, μεγάλος καραγκιόζης, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

kavloston

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2024
Like
4.958
Πόντοι
446
Εσύ μπρο είσαι γεμάτος περιεχόμενο άνθρωπος, καμία επιφάνεια, κανένα κόλλημα, κανένα ψυχολογικό. :skull:

Βγάλε τη σκούφια σου και βάρα γέροντα (όπως λέει κι ένας φίλος μου μεγαλύτερος) με μαθήματα ψευτόφιλοσοφίας

Ειδικά τον Κοψιάλη δεν τον χωνεύω καθόλου, μεγάλος καραγκιόζης, αλλά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.
Είδες πουθενά να δηλώνω ηθική ανωτερότητα ή ότι δεν έχω θέματα;
Αναφέρομαι σε άτομα που βγάζουν τη ζωή τους ή μέρος αυτής στα social media και άρα μας μπάζουν σε αυτή.
Αν εγώ τραβάω ζόρι σπίτι μου, μόνο οι δικοί μου ή όσοι αφήνω το βλέπουν και άρα θα έχουν άποψη.
Αντιθέτως αν πάω στη πλατεία του χωριού δεν έχω δικαίωμα να γκρινιάξω για "απρόβλεπτες" αντιδράσεις.

Όσο για την ψευτοφιλοσοφία, δες της Φυρού.
Είναι παντρεμένη με ένα celebrity της νεολαίας που φέρνει ζεστό χρήμα στο σπίτι, έχει το παιδάκι της, έχει μια ομολογουμένως ωραία εμφάνιση.
Βγαίνει όσο και όποτε γουστάρει. Φαίνεται να έχει πολλά καθημερινά ζητήματα λυμένα.
Αλλά δεν παύει να τραβάει ζόρια(όπως όλοι μας). Άρα η απάντηση πρέπει να είναι αλλού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom