Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Έδω και 5 χρόνια καθέ μέρα και πιο χοντρός είναι, το χτίζει καίρο
ε δε φαινοταν και 120 κιλα.... μη τρελαθουμε....

τεσπα... 1-2 χρονια να αντεξει η αλλη μαζι του.... αυτος ηδη θα κανει τον αστερια οπως παει. σε λιγο απο το λιπος δε θα του σηκωνεται... οποτε ειτε θα ειναι χορηγος ειτε θα τη χασει....

να μεινει το σοφακι σε αφλογιστια δε παιζει παντως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν μπαίνουν fake, δεν υπάρχει κίνδυνος για το νήμα και το σάιτ γενικότερα? Λέω εγώ τώρα...
Ας με διαφωτίσει κάποιος.
:think:
οχι ιδιαιτερα. θα δωσουν την ΙΡ σου οταν ζητηθει απο την ΔΗΕ και ολα καλα...
η φιμωση γινεται και για το δικο σου καλο. οχι μονο του σαη

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.398
Πόντοι
1.056
@kachaplias
Εγώ δεν έχω ανεβάσει τέτοια fakes ποτέ. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται... Ας έρθει η ΔΗΕ να μου τα γαργαλίσει.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
@kachaplias
Εγώ δεν έχω ανεβάσει τέτοια fakes ποτέ. Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται... Ας έρθει η ΔΗΕ να μου τα γαργαλίσει.
δε λεω για εσενα ντε και καλα, λεω για τον καθενα που δε του κοβει οσο θα πρεπε.

οπως υπαρχουν νηματα που θαβονται επιτοπου οταν καποιοι ασχετοι η κολλημενοι τα ξαναανοιγουν, γιατι υπαρχουν εξωδικα και αλλες εκκρεμοτητες... ειδικα με "επιβεβαιωμενες" ζτβ του ινσταγκραμ

Add1cted

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Δεκ 2020
Like
8.398
Πόντοι
1.056
δε λεω για εσενα ντε και καλα, λεω για τον καθενα που δε του κοβει οσο θα πρεπε.
Εγώ το ξέρω σε αυτούς πέσ'τα. Όσο καυλωτικά και να είναι στην ιδέα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν είναι fakes που δείχνουν το οτιδήποτε.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Εγώ το ξέρω σε αυτούς πέσ'τα. Όσο καυλωτικά και να είναι στην ιδέα αυτά, δεν σημαίνει ότι δεν είναι fakes που δείχνουν το οτιδήποτε.
βρε και στο δικαστηριο να πας, o ιδιος θα πεις οτι ειναι fake για υπερασπιση σου, αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν την εκθετεις παλι!!!!!

linear

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Νοε 2014
Κριτικές
17
Like
5.785
Πόντοι
3.066
ρε τον μπουλη... θα την κρατησει για πολυ ακομα λετε?
1764973249691.jpeg
Βλέπεις πάντως το παλικάρι να έχει αφήσει έτσι τον εαυτό του ενώ φαίνεται να τα έχει όλα (χρήματα, φήμη, ωραία γυναίκα, κλπ). Ποιος ξέρει τί ζόρια τραβάει για να έχει γίνει έτσι, δεν νομίζω ότι είναι μόνο λαιμαργία αυτό.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Βλέπεις πάντως το παλικάρι να έχει αφήσει έτσι τον εαυτό του ενώ φαίνεται να τα έχει όλα (χρήματα, φήμη, ωραία γυναίκα, κλπ). Ποιος ξέρει τί ζόρια τραβάει για να έχει γίνει έτσι, δεν νομίζω ότι είναι μόνο λαιμαργία αυτό.
αυτο εγινε απο το κανσελ που ειχε φαει και μετα.....

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
48.711
Πόντοι
10.131
Το εξήγησε ο ιδιος, εχει συνδυάσει με φαγητο ολους τους τυπους συναισθημάτων, ειναι λυπημένος τρωει, ειναι χαρούμενος τρωει, ειναι νευριασμένος τρώει κλπ.

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.203
Πόντοι
201
Την απάντηση την έχει δώσει ο Καμύ με τον Σίσυφο, την έχουν δώσει όλοι οι επιτυχημένοι διάσημοι, όλοι όσοι βρέθηκαν ξαφνικά με κάποιο απίστευτο ποσό από τυχερό παιχνίδι ή από κληρονομιά π.χ, την δίνουν οι στατιστικές για τις αυτοκτονίες, τις καταθλίψεις, τα ψυχολογικά προβλήματα και τα διαζύγια στις πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου: η επίτευξη των στόχων μιας ζωής, όταν αποκτιέται χωρίς πίεση (περιμένω τον έξυπνο που θα πει "άμα μπορούσες ας το έκανες εσύ, να δεις άγχος και τι απαιτήσεις είχε αυτό που έκανε ο Κοψιάλης"), σε αφήνει άδειο από νόημα και αντιλαμβάνεσαι τη ματαιότητα των πάντων που παλιότερα σε γέμιζαν ή/και το ρίχνεις στις καταχρήσεις που σου δίνουν μια αμεσότατη αίσθηση ανάγκης-ανταμοιβής για να συνεχίσεις να ζεις.

Είναι ο λόγος που όταν ζοριζόμαστε, σε κάποιον πόλεμο ή μια πείνα ή μια καταστροφή, προκύπτουν ήρωες που βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ σε περιόδους ευμάρειας γινόμαστε όλοι πιο μπούφοι. Και όσοι ξεχωρίζουν είναι επειδή δέχτηκαν κάποιο τραγικό χτύπημα που τους έκανε να παλέψουν για να συνεχίζουν να ζουν.

Δεν ξέρουμε την ιστορία της ζωής του ανθρώπου, αλλά άμα φτάσεις να'χεις μουνάρα, τρομερά λεφτά και φήμη, και χωρίς κόπο/βάσανο, χάνεις κάπου το ενδιαφέρον για την επίπονη "τελειότητα" που πια δεν σε γεμίζει.

kachaplias

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
11
Like
11.869
Πόντοι
4.546
Την απάντηση την έχει δώσει ο Καμύ με τον Σίσυφο, την έχουν δώσει όλοι οι επιτυχημένοι διάσημοι, όλοι όσοι βρέθηκαν ξαφνικά με κάποιο απίστευτο ποσό από τυχερό παιχνίδι ή από κληρονομιά π.χ, την δίνουν οι στατιστικές για τις αυτοκτονίες, τις καταθλίψεις, τα ψυχολογικά προβλήματα και τα διαζύγια στις πιο αναπτυγμένες χώρες του κόσμου: η επίτευξη των στόχων μιας ζωής, όταν αποκτιέται χωρίς πίεση (περιμένω τον έξυπνο που θα πει "άμα μπορούσες ας το έκανες εσύ, να δεις άγχος και τι απαιτήσεις είχε αυτό που έκανε ο Κοψιάλης"), σε αφήνει άδειο από νόημα και αντιλαμβάνεσαι τη ματαιότητα των πάντων που παλιότερα σε γέμιζαν ή/και το ρίχνεις στις καταχρήσεις που σου δίνουν μια αμεσότατη αίσθηση ανάγκης-ανταμοιβής για να συνεχίσεις να ζεις.

Είναι ο λόγος που όταν ζοριζόμαστε, σε κάποιον πόλεμο ή μια πείνα ή μια καταστροφή, προκύπτουν ήρωες που βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό, ενώ σε περιόδους ευμάρειας γινόμαστε όλοι πιο μπούφοι. Και όσοι ξεχωρίζουν είναι επειδή δέχτηκαν κάποιο τραγικό χτύπημα που τους έκανε να παλέψουν για να συνεχίζουν να ζουν.

Δεν ξέρουμε την ιστορία της ζωής του ανθρώπου, αλλά άμα φτάσεις να'χεις μουνάρα, τρομερά λεφτά και φήμη, και χωρίς κόπο/βάσανο, χάνεις κάπου το ενδιαφέρον για την επίπονη "τελειότητα" που πια δεν σε γεμίζει.
και το γαμησι ματαιοτητα ειναι αφου χυσεις, αλλα για καποιο λογο ξαναγαμας!

petheropliktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
1.203
Πόντοι
201
και το γαμησι ματαιοτητα ειναι αφου χυσεις, αλλα για καποιο λογο ξαναγαμας!
Είναι φυσική ανάγκη που ικανοποιείται σχετικά εύκολα, όπως η πείνα, η δίψα και (για να το πάμε μέχρι το ακρότατο) η αναπνοή. Γι'αυτό όσο κι αν θέλει κάποιος να πεθάνει, δεν θα επιλέξει να πεθάνει της πείνας ή της δίψας. Δεν γίνεται να αντισταθείς στο νερό και το φαγητό, εκτός εάν μιλάμε για σχιζοφρένεια ξέρω'γω.

Ενώ το να μην προσέχεις τον εαυτό σου, να σαβουριάζεις ό,τι βρεις, να πίνεις τον αγλέωρα και να τον παίζεις όλη μέρα, όσο επιβλαβή κι αν είναι, είναι τουλάχιστον πράγματα που τα κάνεις εύκολα. Μιλάω εκ πείρας! Αν δεν είχαμε τον καθημερινό αγώνα και είχαμε λυμένα όλα μας τα προβλήματα, μπορεί όλη μέρα να κάναμε ό,τι και ο Κοψιάλης. Αυτός τουλάχιστον τα έκανε αφότου γκάστρωσε και την μουνάρα.

nkido101

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
16.831
Πόντοι
2.246

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom