You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σοφία Φυρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.696
- Πόντοι
- 10.131
Τι κωλοχαραδρα εχει η καριολα!!;;

Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Μας είπε τελικά τι έκανε; μίκρυνε όντως ο βυζος;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.202
- Πόντοι
- 16.631
γαμημενε λαθρομεταναστη θα σε απελασει ο Βοριδαρος

Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Για όλα υπάρχει λύση
kachaplias
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 11.869
- Πόντοι
- 4.546
δε θελω να σε απογοητευσω αλλα σκεψου οτι ειναι ετσι με φιλτρο και με πριτι μπρα...Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
οψομεθα να δουμε σε κανα τριμηνο με μαγιο πλακα οικοδομης !
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846
Απ ότι παρατηρώ στα τελευταια στορις το Σοφακι μας δε δείχνει καθόλου βυζι και πάντα είναι καλυμμένο καλά είτε με φούτερ είτε με μπλουζάκι,ούτε ρόγα δε φαίνεται σε αντίθεση με παλιά.Θεωρω φοράει από μέσα σκληρό κ ενισχυμένο σουτιέν,πράγμα π σημαίνει ότι θέλει ν κρύψει κάτι κ παράλληλα ν τονίσει,προφανώς κ γνωρίζει ότι όλη της η αξία κ σταδιοδρομία χτίστηκε πάνω σε αυτές τος βυζαρες κ μάλλον προσπαθεί ν σώσει ότι σώζεται κ να τρενάρει το κατήφορο.Παρολα αυτά έχουμε ξανά πει πέρα από τη καυλα μας να είναι καλά το κορίτσι σ ότι θέμα υγείας κ εάν έχει αντιμετωπίσει.Τωρα ανέφερα κατηφόρο γιατί λογικά θα πέσουν οι μετοχές της δραματικά,οι περισσότεροι ακόλουθοι είναι καυλιαριδες σαν κ εμάς π ξερό χύνουν για τις βυζαρες όποτε όπως ανέφερε κ ένας μύστης θα χαθεί κ αυτή στα σκρολ.Τελος κάτι π ξέχασα ν αναφέρω,παρατήρησα ότι παίζει κ δείχνει πολύ κωλο τώρα τελευταία πάει ν αλλάξει το έργο αλλά δε νομίζω να τα καταφέρει γιατί τα βυζια θέλουν κ μούρη κ βλέμμα ενώ ο κωλος όχι κ αυτή το είχε το βυζο πακέτο.
Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 2.215
- Πόντοι
- 441
Στα στόρι του χοντρού φαίνονται πετσοκομμενα. Κρίμα
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846
Ναι πετσοκομμένα φαίνονται δυστυχώς,και κατά πασα πιθανότητα φοράει σουτιέν με ενίσχυση ώστε ν σώσει ότι μπορεί.Στα στόρι του χοντρού φαίνονται πετσοκομμενα. Κρίμα
Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.013
- Πόντοι
- 6.536
Τι πούστρα ειναι αυτή ρε....Ε δε βλέπεις ρε μαν τη γαμιολα
Masturbinio69
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2025
- Like
- 353
- Πόντοι
- 20
ονειρο ηταν και παει περασε....Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 19.529
- Πόντοι
- 3.506
ονειρο ηταν και παει περασε....

Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.696
- Πόντοι
- 10.131
Αυριο το Σοφακι μπαινει για δευτερο χειρουργειο.
Να τις ευχηθουμε να παει καλα και καλη αναρωση.
Talibanakos44
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 32
- Like
- 5.424
- Πόντοι
- 2.846
Σοφία Φυρου πλέον κ οι θεϊκές βυζαρες τις θα είναι μια ωραία ανάμνηση του παρελθόντος η αλλιώς Μαζευτείτε παιδιά μου γύρω από τη φωτιά να σας πει ο Παππους μια ιστορία.
ΥΓ: όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν
Ακόμα και το μικρότερο πλέον στήθος της φαίνεται αρκετά δυνατό μιας και έχει πολύ ωραίο γυμνασμενο στεγνό σώμα επίσης και ωραίο κωλο έχει και όμορφο πρόσωπο δεν νομίζω να υπάρχουν πολλά άτομα εδώ μέσα που να μην την λιγουρευονται.Σοφία Φυρου πλέον κ οι θεϊκές βυζαρες τις θα είναι μια ωραία ανάμνηση του παρελθόντος η αλλιώς Μαζευτείτε παιδιά μου γύρω από τη φωτιά να σας πει ο Παππους μια ιστορία.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 46