Anemodoura
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 48.706
- Πόντοι
- 10.131
Για το δεύτερο χειρουργείο ειχε πει οτι θα γινει για αισθητικούς λόγους
Άρα πρώτο χειρουργείο αφαίρεση κάποιου ευρήματος και δεύτερο πιθανόν αποκατάσταση αισθητικήΓια το δεύτερο χειρουργείο ειχε πει οτι θα γινει για αισθητικούς λόγους![]()
Στην φωτό είναι ξεκάθαρο ότι το βυζί της είναι μικρότερο, ε λογικά φταίει και η μπλούζα και φαίνεται ότι είναι το μισό. Πάντως τον τελευταίο καιρό μου είχε κάνει εντύπωση δεν πετάει καθόλου βυζο κι είναι όλο με μπλούζες μακριές.Πριν μερικές εβδομάδες έγραψε ότι έκανε μια επέμβαση για να αντιμετωπίσει προληπτικά ένα σοβαρό θέμα υγείας.
Τώρα συνέχισε και είπε ότι έκανε και ένα ακόμα χειρουργείο και ότι όλα πήγαν καλά και ότι θα μιλήσει σύντομα στους followers για αυτό το θέμα και να μην ανησυχούν...
Το έμπειρο μάτι μου είχε παρατηρήσει κάποια διαφορά στο μέγεθος στα βυζιά της τις τελευταίες εβδομάδες και τώρα βλέποντας το σημερινό βίντεο νομίζω πως μάλλον έκανε επέμβαση στο στήθος και πιθανή αφαίρεση...
Παραθέτω τα παρακάτω screenshot και περιμένω άλλους έμπειρους παίχτες να πουν την γνώμη τους...
Δεν θέλω μαλακίες, το θέμα είναι σοβαρό, αν τυχόν χάθηκε αυτό το βυζί!!
Σίγουρα έχει αλλάξει...Στην φωτό είναι ξεκάθαρο ότι το βυζί της είναι μικρότερο, ε λογικά φταίει και η μπλούζα και φαίνεται ότι είναι το μισό. Πάντως τον τελευταίο καιρό μου είχε κάνει εντύπωση δεν πετάει καθόλου βυζο κι είναι όλο με μπλούζες μακριές.
μαλλον το δευτεροτην καυλωμενη της ρωγα την δειχνει καθολου η τρωει τα καυλια της και εχει ηρεμησει τελευταια?
Δεν πειράζει έχει ωραίο κωλαρακι,πρόσωπο και ακόμα και με μικρότερο στήθος καύλα θα είναι.Πέρα απο τη καυλα μας για το Σοφακι εννοείται υγεία πάνω απ όλα στο κορίτσι. Όμως Σοφία Φυρου σημαίνει μόνο ένα πράγμα η πρώτη λέξη που έρχεται σ όλους μας είναι ΒΥΖΑΡΕΣ
Ίσως τέλος εποχής αλλά όπως είπαμε υγεία πάνω απ’ όλα

Σιγουρα θα γινουν καποια unfollow απο τους βυζολαγνους. Ηδη φαίνεται αλλη γυναίκα με το μικρότερο στήθος, φαντάσου πως θα φαίνεται με μαγιο.Η Σοφία ήταν 70% βυζιά, 30% μάπα. Μαζικά unfollow προβλέπονται![]()
Δυστυχώς χωρίς το βυζι, όσο καλό κώλο και να φτιάξει, θα έχει χάσει το μεγαλύτερο ατού.
Πω ρε η γαμιολα τους γαμησε όλους παλι
μην βριζεις ρε μανΠω ρε η γαμιολα τους γαμησε όλους παλι
Ε δε βλέπεις ρε μαν τη γαμιολαμην βριζεις ρε μαν