Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.013
- Πόντοι
- 6.536
Θα έχει πολύ κρέας....Τζάμπα φαϊ θα παίξει;
Αναμνηστικό μπλουζάκι;
Το μόνο σίγουρο...

Θα έχει πολύ κρέας....Τζάμπα φαϊ θα παίξει;
Αναμνηστικό μπλουζάκι;

Θα έχει κρέμα βιολογική αγνή, χορταστική.Τζάμπα φαϊ θα παίξει;
Αναμνηστικό μπλουζάκι;
να φατε κανενα ραδικι πριν, να ξερουμε στο τελος ποιος πετυχε ποιονΑποθήκη glory holes τύπε...
Έναν διαδραστικό χώρο ανωμαλίας και ηδονής...
Πως πάνε παρέες και παίζουν paintball σε οργανωμένες πίστες.....
Κάπως έτσι...
Το απόλυτο σημείο διασκέδασης....
![]()
Τύπε έχω θα το διοργανώσω,δεν θα συμμετέχω....να φατε κανενα ραδικι πριν, να ξερουμε στο τελος ποιος πετυχε ποιον

1)Τι αβαταρ ειναι αυτο?Σε επηρεασε ο μισθωτος με τις βασιλικες οικογενειες?@celebre @athinaios44 το απόλυτο event του καλοκαιριου

ΠουστρεςΕπειδή η ίδια δεν μας την δείχνει καθόλου, κλεφτή ματιά από το νέο βιντεάκι της καυλαρας με την κωλάρα της σε όλο της το μεγαλείο!!!
![]()
Ειναι ιδεα μου οτι φαίνονται μονουχειλα see through αμα κανεις σκρισοντ σε καποια σημεια ή ειναι αλήθεια;Αν έλειπε ο φουσκωτος θα ήταν πολύ δυνατό βίντεο
Τύπε αν ήσουν βετεράνος επιζών των 140 κιλών ,όλα αυτά τα γατάκια που θα μαζευτούν θα τα έβλεπες ξερολουκουμα...τι να του πούνε του παίχτη όταν έχει βάλει το κορμί ανάμεσα σε ελέφαντα που πεινάει και ψυγείο τρεις τα ξημερώματα ....τους βλέπει όλους κορίτσια για σπίτι.... άσχετο ότι θα μαζευτούν να τον παίξουν για την φυρού... λεπτομέρειες....εχει δηλωσει ήδη συμμετοχη ο Αλεξ , του αρεσουν αυτα τα μεσω web , το επικινδυνο ειναι οτι μπορει να κανει σχε΄ση με κανέναν![]()
Τόσα παίρνει ?Κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα..γουστάρει να προκαλεί και να καυλωνει το κόσμο
από τις ωραιότερες γυναίκες που κυκλοφορούν στα media εδώ και χρόνια!Πρωινό ξύπνημα, με ρόγα να κρεμάσεις παλτό...
Ρε τη γαμιολαΠρωινό ξύπνημα, με ρόγα να κρεμάσεις παλτό...
![]()
δεν θελω αδερφε....Όχι αδελφέ καλή είναι για![]()
δεν θελω αδερφε....

Ούτε και εγώ…δεν θελω αδερφε....