athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 115.219
- Πόντοι
- 16.631
με συγκινησες με το αβαταρι σουΓιωργαρε , κρατα μου 4 θεσεις για τα φιλαράκια μου
@celebre @athinaios44 @poutsesmple1447 @Βασιλοφρων13
Να σαι καλα μαν![]()
με συγκινησες με το αβαταρι σουΓιωργαρε , κρατα μου 4 θεσεις για τα φιλαράκια μου
@celebre @athinaios44 @poutsesmple1447 @Βασιλοφρων13
Να σαι καλα μαν![]()

για Χαρτοπολεμο καλο ειναι να αναφερθει και δωρακι να τους το δωσει σε ΤΕΛΕΙΑ αναλυση
για τον ιδιο λογο που ο κοσμος παει σε συναυλιες , μπουζουκια , κλαμπ κτλ αντι να ακουει τον αγαπημενο του τραγουδιστη σπιτι του μονος του

Πας εσυ σε συναυλιες,μπουζουκια,κλαμπ κτλ και τον πετας εξω και αρχιζεις να τον παιζεις?????για τον ιδιο λογο που ο κοσμος παει σε συναυλιες , μπουζουκια , κλαμπ κτλ αντι να ακουει τον αγαπημενο του τραγουδιστη σπιτι του μονος του![]()
Πας εσυ σε συναυλιες,μπουζουκια,κλαμπ κτλ και τον πετας εξω και αρχιζεις να τον παιζεις?????![]()

οι δουλειες σε εμποδιζουν...αλλιως....δεν προλαβαινω εγω , εχω και δουλειες![]()
καθε ωρα κλαιει και ενας φουκαρας τα λεφτα τουοι δουλειες σε εμποδιζουν...αλλιως....

αυτους με τα πολλαπλα διαλείμματα να φοβάσαιοι δουλειες σε εμποδιζουν...αλλιως....

Aυτοι ειναι ΤΙΜΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!αυτους με τα πολλαπλα διαλείμματα να φοβάσαι![]()
Χρηματιστης ;;; Ελα Θεε και Κυριε ..καθε ωρα κλαιει και ενας φουκαρας τα λεφτα του
αναρωτιεμαι με τι ονομα το παιζει χρηματιστης
καλα τοκογλυφος οταν ειναι εχει με ΤΕΡΑΣΤΙΑ γραμματα ονοματεπωνυμο![]()
...λες να ειναι ο δασκαλος?!?!?Τυπαρα εισαι απο Θηβα?????

Λες να μαζεύονται για την κυρία; Μπορεί.Βασικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να μαζευτουν να τον παιξουν για την κυρια αυτη...