Ahortagoslikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 718
- Πόντοι
- 281
Συμφωνώ αλλά δεν φτάνει μόνο η εμφάνιση, αυτό το υφακι είναι για να τη γαμησεις μουγκη και μόνο στα 4Και εγώ την έχω δεί και έπαιρνα και πίπα για πάρτη της
Συμφωνώ αλλά δεν φτάνει μόνο η εμφάνιση, αυτό το υφακι είναι για να τη γαμησεις μουγκη και μόνο στα 4Και εγώ την έχω δεί και έπαιρνα και πίπα για πάρτη της
Μαντεψε ποιος φταιει που ψωνιζονται οι γυναικεςΜεγάλη φόλα! Δεν ξέρω τι στο διαόλου έχει κάνει κι έχει ψωνιστει έτσι. Τη πέτυχα σ ένα event .
Κωλος κωλαρά!!! Αλλά πολύ τύπισσα, ύφος καρδινάλιων!!! Χαλαλωσε λίγο λε![]()
Οταν καθε μερα της στελνουν ενα σωρο λιγουρια, και κανουν και νημα για παρτη της, προφανως θα ψωνιστει. Εσεις την εχετε κανει θεα.Μεγάλη φόλα! Δεν ξέρω τι στο διαόλου έχει κάνει κι έχει ψωνιστει έτσι. Τη πέτυχα σ ένα event .
Κωλος κωλαρά!!! Αλλά πολύ τύπισσα, ύφος καρδινάλιων!!! Χαλαλωσε λίγο λε![]()
Καλη χρονια.Αρα μαπα βιντεο εψαχνα, πως το καλο το βρισκουμε το βιντεο ρε μαγκες στειλτε κανα μηνυμα

θα μας βγάλει κανένα μάτι ρε, με τέτοιες ρώγες, η ψωλα!
Μωρή, Σόφαρα βυζαρού στάζεις
θα μας βγάλει κανένα μάτι ρε, με τέτοιες ρώγες, η ψωλα!
Μωρή, Σόφαρα βυζαρού στάζεις καύλα! Γαμώ!
μες τη καυλα οι βυζαρες θελιυνα πεταχτουν εξω![]()
Τεράστια ψωλα η φολαθα μας βγάλει κανένα μάτι ρε, με τέτοιες ρώγες, η ψωλα!
Μωρή, Σόφαρα βυζαρού στάζεις καύλα! Γαμώ!
![]()
Mη βρίζεις μανΤεράστια ψωλα η φολα![]()
Τρομερή γυναίκα
Ευχαριστως τη γλειφοκωλιαζα ετσι ιδρωμενη.
Εννοείται αυτόΕυχαριστως τη γλειφοκωλιαζα ετσι ιδρωμενη.
Υποθετικά αν άνοιγε Onlyfans θα γινόταν νούμερο 1 στην Ελλαδα. Ολες οι αλλες δεν θα σταύρωναν πελατη
Θα μάζευε άνετα όλο το χαρτίΥποθετικά αν άνοιγε Onlyfans θα γινόταν νούμερο 1 στην Ελλαδα. Ολες οι αλλες δεν θα σταύρωναν πελατη![]()
Καλά θα ήταν αν άνοιγε αλλά όπως όλες οι διάσημες μόνο φωτο με μαγιό θα ανέβαζε.Υποθετικά αν άνοιγε Onlyfans θα γινόταν νούμερο 1 στην Ελλαδα. Ολες οι αλλες δεν θα σταύρωναν πελατη![]()
Αν πουλανε μονο με μαγιο φυσικό ειναι να ανεβάζουν μονο μαγιο.Καλά θα ήταν αν άνοιγε αλλά όπως όλες οι διάσημες μόνο φωτο με μαγιό θα ανέβαζε.