ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.104
- Πόντοι
- 11.445
ναι τον ζηλευω που εχει κοινοχρηστη γυναικαΤύπε ζηλεύεις τύπο μύστη Κοψ.
![]()

ναι τον ζηλευω που εχει κοινοχρηστη γυναικαΤύπε ζηλεύεις τύπο μύστη Κοψ.
![]()

φημες τυπε , ο κοσμος ειναι κακος ....Ήθελα να ξερά πως βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα, για τη συγκεκριμένη κοπέλα και το σύζυγό τής!
Όταν τελειώσει το παραμυθακι σε καμία 10ετια θα τον παρατήσει και θα κάνει την ζωή της έτσι κι αλλιώς δεν είναι καν παντρεμένοι η άλλη ρωταγε της προάλλες τους ακόλουθους της αν πρέπει να τον παντρευτεί και ότι της έχει κάνει ένα κάρο προτάσεις γαμου.δεν τον νοιάζει αν του πηδανε τη γυναικα , ετσι κιαλλιως οταν τελειωσει το παραμυθακι με το inflowencer θα την βγαλει στο κλαρι παλι .....![]()
Τόσο τάπα είναι?1.62.? Εγώ νόμιζα καμία μουναρα είναιΣ αρεσουν ψηλές κι εσενα τύπε?
Εγω γουσταρω γκομενες απο 1,80 κι επανω,αν και δεν τις βρισκεις τοσο ευκολα!
αν ειναι κοντή τοτε ξενερωμα ....ας ασχοληθουμε με καμια αλλη..Συμφωνεις?Τόσο τάπα είναι?1.62.? Εγώ νόμιζα καμία μουναρα είναι
Μουναρα 1.60 δεν υπάρχει καβλιαρα ίσωςΆμα είναι μουνάρα η γυναικά τι σημασία έχει το ύψος?
Μάλλον μερικοί δεν θέλουν να γαμησούν άλλα να παίξουν μπάσκετ, δεν εξηγείται αλλιώς!!
Τα είπες όλα πράγματι έχει ωραίο κωλο,στήθος και ωραίο πρόσωπο είναι μια όμορφη γυναίκα που σε ανάβει και μέχρι εκεί η μουναρα πρέπει να έχει όλο το πακέτο μέσα σε αυτό είναι και το ύψος να σε καλά μου θύμησες εμένα που με φώναζε η μάνα μου γίγαντα και είμαι 1.75.Μουναρα 1.60 δεν υπάρχει καβλιαρα ίσως
Χαν να λέμε παιδαρας 1..70 δεν παίζει όμορφος γυμνααμενο;.μπορείς να πει; αλλά όχι παιδαρας και να μην πατάει κάτω από.την βεσπα
Είναι αστειο
Που πάει ρε η βίζιτα!!!
Μη βριζεις μαν ηρεμαΠου πάει ρε η βίζιτα!!!
μια χαρα ειναι το 1,62 καλε,Τόσο τάπα είναι?1.62.? Εγώ νόμιζα καμία μουναρα είναι

Στο ύψος θα κολλήσουμε...μια χαρα ειναι το 1,62 καλε,
πιο ψηλη απο τη σκαρλετ γιοχανσον...
τη σκαρλετ δηλαδη δεν θα τη γαμουσατε επειδη ειναι κοντη ?
![]()

Τύποι να ρωτήσω κάτι;
Τι επαγγέλεται η κοπέλα;

kaτι αποριες...τετοια κορμαρα ειναι επιχειρηση απο μονη τηςΕ πες ρε τύπε! Γτ με κρατάς σε αγωνία;
Επιχειρήσεις έχει;