makis1990makis1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2022
- Like
- 96
- Πόντοι
- 1
Εντάξει ΤΥΠΕ αυτό θα κανωAστο τυπε, βαλε να δεις κανα πορνχαμπ καλυτερα
Εντάξει ΤΥΠΕ αυτό θα κανωAστο τυπε, βαλε να δεις κανα πορνχαμπ καλυτερα
οχι δεν τα ειχα κανει ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙΑφού στα ειχα στείλει τότε δε τα είχες κάνει save στο megacelebfiles στο discord ?? Εάν όχι πως το έλεγαν το μυστη π τα είχε όλα σε usb κι όποτε χάναμε κάτι έστελνε ;;
Αυτό το discord έκλεισε, αλλά νομίζω τα βίντεο τς διέρευσαν σε άλλο, δεν ξέρω σε ποιο όμωςΑφού στα ειχα στείλει τότε δε τα είχες κάνει save στο megacelebfiles στο discord ?? Εάν όχι πως το έλεγαν το μυστη π τα είχε όλα σε usb κι όποτε χάναμε κάτι έστελνε ;;

ψευτη! αφου εσυ μου ειχες στειλει το αλλο το καλο!Όποιος με ξαναρωτήσει σε πμ θα του στείλω στρατιά ιών.
Μλκ τα παταω τα λινκ με tor broswer και δεν ανηγει τιποταΤο λέω γι δέκατη ίσως φορά εδώ μέσα σ αυτό το νημα. Τα δυο βίντεο της Σοφίας το πρώτο η παρτουζα στο παλιό Μίδα στο τζακούζι και το γαμησι στα τέσσερα στο πεντάστερο π λέει να το βάλουμε κ κωλο. Δε κυκλοφορούνε ελεύθερα φανερά γι το λόγο ότι ο Κοψιαλης είχε στείλει εξώδικα σε αρκετούς όπως κάποια μελη του μπου που είχανε τραβήγματα σοβαρά, οι παλιοί θυμούνται τι λέω τι είχε γίνει τότε. Οποτε οποίος θέλει τα βίντεο δυο τρόποι υπάρχουν ένα η στέλνουν στο @Νίπλης η δεύτερον ψάχνονται στο onion στο dark web #var?aw?paxies?.onion . Μη μας ζαλίζεται όλη μέρα με τα βίντεο κ φανταστείτε δε τα έχετε δει , σκέψου τη ζημιά θα πάθετε όταν τη δείτε να γίνεται μουσκιδι 04:35 πωπω όλα τα έβγαλα σήμερα ;) όσοι έχουν δει ξέρουν#var?aw?paxies
Είσαι σίγουρος ότι το κανεις σωστά δεν είναι τόσο απλό. Εάν ναι τοτε μάλλον τα κατέβασαν για τα καλάΜλκ τα παταω τα λινκ με tor broswer και δεν ανηγει τιποτα
#var?aw?paxies?.onionΕίσαι σίγουρος ότι το κανεις σωστά δεν είναι τόσο απλό. Εάν ναι τοτε μάλλον τα κατέβασαν για τα καλά
Μπρο παιζει να το στειλεις?Ευχαριστώ πάρα πολύ τον συναγωνιστή για το βίντεο που μου έστειλε.Δεν αναφέρω ποιος είναι για ευνόητους λόγους... ξέρει αυτός. Θα φανώ άπληστος το ξέρω αλλά αν υπάρχει σε καλύτερη ανάλυση θα ήμουν ευγνώμων...
Βάλτε καμία φωτογραφία κ άστε τα βίντεο

με τα βυζιά παρακαλώ...θα στα στειλω εγω μαν#var?aw?paxies?.onion
Αυτο δεν κανω paste?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπρο παιζει να το στειλεις?
Αν μπορεις!θα στα στειλω εγω μαν
Δε μπορείς να πάρεις λινκ από το ονιον εάν δε στο στείλουν από pc μέσα από ονιον . Βασικά δε θα βρεις τίποτα άδικα ψάχνεις. Ρωτα κανέναν εδώ εάν μπορεί να σ στείλει invite σε κανένα discord π μπορεί να το έχουν αλλά είναι παρτακιδες μη περιμένεις κ πολλά#var?aw?paxies?.onion
Αυτο δεν κανω paste?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπρο παιζει να το στειλεις?
κανε χωρο στον δισκοΑν μπορεις!
κανε χωρο στον δισκο
τυπε μου...ψηφιζεις?Λοιπον μαγκες εκτος απο screenshot που μου εστειλε ενα μελος εδω που η αναλυση ειναι χαλια και δεν μπορεις να δεις προσωπο παιζει και να μην υπαρχουν βιντεο και απλα πεφτει τρολαρισμα
Απο την μια δεν υπαρχει λινκ ,απο την αλλη στα περισσοτερα discorc που εχω ρωτησει δεν ξερουν κατι για τα βιντεο