blondepizza
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Like
- 471
- Πόντοι
- 20
πω ρε πουστη
Η γαμιολα τι κωλαρα εχει!! Ολο το κολαν εχει μπει μεσα στην κωλοχαραδρα της, λες και το ρούφηξε η κωλοτρυπιδα της!
Την έχυσα στη μάπα της!![]()
Τις θελει τις χυσιες τηςΤην έχυσα στη μάπα της!![]()
Ασε ρε κοψ να δουμε και μεις.Κοψ.
"Μην κοιτάτε ρε, αυτός ο κώλος είναι ιδιοκτησία μου..."
![]()
Τις βλεπουμε και τις λυγουρευομαστε.αλλα?Δείτε τις βυζαρες της!![]()
Μας κάνει πλάκα η καυλαρα μας.
Ρε τι πουτανα είναι αυτή, πεθαίνει να σηκώνει πουτσες. Αααα ρε Κοψ κοιμάσαι όρθιος κ πληρώνεις ξενοδοχείο.
) όλες κάνουν αλλαξοκωλιές με όλους.Για σπερμα τρελο!Τις βλεπουμε και τις λυγουρευομαστε.αλλα?
Ναι θα συμφωνήσω σχεδόν μ όλα , αλλά μη νομίζεις ότι βγάζουνε κ τρελα τρελα λεφτά. Επίσης έχω αναφερθεί κ παλαιότερα στο ότι κ η Φυρου βολεύεται μ τον Κοψιαλη κάνει κ αυτή το κομμάτι της, εάν τ είχε με κάποιον πραγματικά πλούσιο δε θα βλέπαμε βυζι ποτε ούτε θα ήταν τον ινστα της υλικό γι άφθονες μαλακιες. Δε νομίζω καποιος πραγματικά δυνατοσ Οικονομικά να ανεχόταν να έβγαζε η γυναίκα του λαιβ στο ντουζ με μαγιό κ να τρέχουν τα νερα στα μαστάρια της προσφεροντασ υλικό για χιλιάδες χαμένα παιδια. Οπως το ειπεσ Κ εςυ είναι το προϊόν της το έχει ανάγκη να καυλωνει το κόσμο,εάν οντως υπήρχε δυνατό οικονομικό υπόβαθρο κ όχι να εισαι ενας σοσιαλ μαλακας κ μια σοσιαλ Ξεκολιαρα δε θα χρειαζονταν αυτά. Εάν θες Κοιτα παλαιότερα που είχαμε αναφερθεί ξανά σ αυτό το θέμα. Πάντως πέρα από τη καυλαντα ν είναι καλά τα παιδιά κ πάνω απ όλα το Σοφακι να γίνεται πιο καυλιαραΟ Κοψιάλης (και ο κάθε Κοψιάλης) μια χαρά ξέρει τι καπνό φουμάρει η κάθε Φύρου.
Στη σόου μπιζ () όλες κάνουν αλλαξοκωλιές με όλους.
Πολλές σχέσεις άλλωστε είναι για το Θεαθήναι.
Τέλος, ο κώλος της και τα βυζιά της είναι το προϊόν της. Αφού υπάρχουν λιγούρια που την ακολουθούν αυτή πολύ κάνει και τα δείχνει φάτσα φόρα.
Άρα ούτε αυτή είναι ηλίθιο τσουλάκι, ούτε ο Κοψιάλης κοιμισμένος κερατάς.
Οι μόνοι βλάκες της υπόθεσης είναι εγώ και εσύ που το μηνιάτικο μας είναι το ημερομίσθιο τους.
ΣτοματαραΔείτε τις βυζαρες της!![]()
Είναι όντως φοβερό!αυτό είναι μουνι!!!
Αυτά είναι! Με βλέμμα κ βυζι έτοιμο για σπερμα!
Κέρασε ρωγαρες η πουταναρα για να την χύσουμεΥπέροχα βυζια με περήφανες ρωγαρες!![]()
Συνέχεια! Πρέπει να είναι πολύ πεινασμένη!Κέρασε ρωγαρες η πουταναρα για να την χύσουμε
τυπε μεγαλο κουτελο να πουμε πως ειναι ετσι, και μυτη κλοουν σε παρτυ, αλλα κορμι φωτια να μιλαμε αληθειες