ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 56.399
- Πόντοι
- 12.756
πω ρε πουστηΤουρλοκώλι με βυζάρες..
πω ρε πουστηΤουρλοκώλι με βυζάρες..
Μαρεσει που δειχνει τη κωλαρα της και γελαειΤουρλοκώλι με βυζάρες..
ναι η γαμιολαΜαρεσει που δειχνει τη κωλαρα της και γελαει
Πουτανακααααααααριοοοοοοοοοοολαααααααααααααα
ξεκωλιαααααααααραααααααααααα βρωωωωωωωωμα
Δεν υπάρχουν βίντεο ρε μάγκες , μαγιά υπάρχει για πλάσιμοΌποιος έχει βιντεακια της ας στείλει pm παρακαλώ
Ας το πουλήσει να κονομήσει κιόλας, εκτός κ εάν φοβάται τη μανιασμένη οργή του Κοψιαληάλλα μας λεει ο @baros ομως ..![]()
Να πληρώσεις να σου δώκει.Κι εγώ αλλά δεν μου στελνει ο τσιφουταρος
Τι έτσι πάει???έχω κάτι πέσος πάνω μουΝα πληρώσεις να σου δώκει.
στα αρχιδια μας....πεταχτηκες ,μας λες οτι κανατε προπονηση μαζι οτι δεν την εβλεπες γιατι γαμουσες ασυστολα καλυτερες απο αυτην και οτι ησουνα φοκους στην προπονηση ...ασε μας ρε φιλε....σε ρωτησε κανεις; αμα δεν σε καυλωνε μαλλον εισαι λιγο πισωγλεντης ....εγω λεω αρνολντ απο τα λιντλ οτι αμα εσκαγε διπλα σου θα σου φευγανε τα σαγονι....και πριν 5 με 7 χρονια δεν πηγαινε σε περσοναλαδικο ....αυτα για τις πιπες που μας ειπες....ποσο καμμενος και ματαιοδοξος να κοκορευεσαι σε ενα σαιτ για πουτανες σαν ενα απλο και αγνωστο προφιλ....ψυχαναλαση που παει χαμενη....Κριμα για ποιον?
μην την θεοποιεις φιλος
εχω γαμησει καλυτερα και εξισου μουνια σαν το σοφακι
μιλαμε πριν 5-7 χρονια
Πρέπει να είσαι τέρμα κομπλεξικός και να ζηλεύεις το αντρικό φυλλο fullστα αρχιδια μας....πεταχτηκες ,μας λες οτι κανατε προπονηση μαζι οτι δεν την εβλεπες γιατι γαμουσες ασυστολα καλυτερες απο αυτην και οτι ησουνα φοκους στην προπονηση ...ασε μας ρε φιλε....σε ρωτησε κανεις; αμα δεν σε καυλωνε μαλλον εισαι λιγο πισωγλεντης ....εγω λεω αρνολντ απο τα λιντλ οτι αμα εσκαγε διπλα σου θα σου φευγανε τα σαγονι....και πριν 5 με 7 χρονια δεν πηγαινε σε περσοναλαδικο ....αυτα για τις πιπες που μας ειπες....ποσο καμμενος και ματαιοδοξος να κοκορευεσαι σε ενα σαιτ για πουτανες σαν ενα απλο και αγνωστο προφιλ....ψυχαναλαση που παει χαμενη....