Διαγραμμένο μέλος 186818
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 36.013
- Πόντοι
- 6.536
Στον πάτο της Σοφίας δηλαδή....Βαλε το κωλοδαχτυλο εκει που σου αρεσει....ξερεις εσυ

Στον πάτο της Σοφίας δηλαδή....Βαλε το κωλοδαχτυλο εκει που σου αρεσει....ξερεις εσυ

Μεταλλάσει και μπούστηδες σε στρέιτ ενίοτε η μουνάρα....Οποιου δεν του αρεσει αυτο το πλασμα ειναι μπουστης.Δεν γινεται να μη καυλωσεις βλεποντας την ρε...
![]()

Θα μπορούσες να ησουν και γιος ΜαρινακηΑα ρε να ήμουν Άραβας στο Ντουμπάι
Ετσι ακριβως αδερφε μουΜεταλλάσει και μπούστηδες σε στρέιτ ενίοτε η μουνάρα....
![]()
Δεσιμο τον Κοψιαλη και ξεφτυλισμα την Σοφια μπροστα του
Βασικά αυτό θα ήταν για πολλούς ανασταλτικός παράγοντας και όχι κίνητρο χαχαχαχαχαχαΟι περισσότεροι εδω μεσα δν θέλουν να πηδήξουν το Σοφάκι επειδή ειναι μουναρα, αλλα επειδή ειναι γυναίκα του Κοψιαλη.
Just sayin
γεμισαμε ψυχολογους της πουτσας εδω μεσαΟι περισσότεροι εδω μεσα δν θέλουν να πηδήξουν το Σοφάκι επειδή ειναι μουναρα, αλλα επειδή ειναι γυναίκα του Κοψιαλη.
Just sayin
Σου θίξαμε τν ανδρισμο μωρη κυρία??γεμισαμε ψυχολογους της πουτσας εδω μεσα
just saying

Δεν τον λες και Δημιουργο τον πλαστικο της.Δεν ξέρω πως γίνεται και την βλέπουμε και μας γίνεται η ψωλή ατσάλι αλύγιστο...ευχαριστούμε και τον Δημιουργό γι αυτο...αλλα αυτο το καβλοθήλυκο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...πραγματικά...για τσόντα Οσκαρικού επιπέδου...και βραβείο!!!!
Αχχχ παναγιαα μου
Εγω δεν βλέπω κατι ψεύτικο επάνω της...εκτως κι αν εξαφανίστηκαν τα φυσικά βυζιά και εχουμε πλεον μονο σιλικονάτα οποτε να συμφωνήσω...και έτσι να ναι ομως το αποτέλεσμα ειναι πολύ κοντα στο φυσικό...οποτε συγχαρητήρια και στον πρωτομάστορα πλαστικό της!!!!Δεν τον λες και Δημιουργο τον πλαστικο της.