PsYcHo_777
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2006
- Like
- 4.254
- Πόντοι
- 456
Γιατί να χωρίσουν ρε τυπεε; Καραγκιόζης σίγουρα δεν είναι ο κοψιαλης, καλό τυπακι είναι...
Ειναι καλυτεροι απο κοψιαλη τυπε αυτοι.
Γιατί να χωρίσουν ρε τυπεε; Καραγκιόζης σίγουρα δεν είναι ο κοψιαλης, καλό τυπακι είναι...
τυπε δεν τρωει απο το πιατο μας ....στην τελικη αν τον δεις να πουλαει νανοβιονικα γιλεκα-μαντζουνια και καπακι στον μπαστακωσουν υπουργο υπαναπτυξης ,μονο τοτε θα δικαιουμαστε να κρινουμε γιατι θα παιζετε το μελλον μας....τωρα εχουμε την επιλογη να αλλαξουμε καναλι!
Ειναι καλυτεροι απο κοψιαλη τυπε αυτοι.![]()

Φαντασου τι σε κανει εσενα να εισαι που δε γαμας και τη φυρουλολ με το φαν κλαμπ του καραγκιοζεμπορα![]()
Κερασε φουλ κωλαρα σημερα το Σοφακι

Ω ρε πουστη
Τι επαθες ρε?Ω ρε πουστη
Αφού είναι μουναρα τουμπανοΤι επαθες ρε?
Μη βριζεις...
Ε,και πρεπει να βρισεις!?Αφού είναι μουναρα τουμπανο
Πάλι τυφλα θα γινειΕ,και πρεπει να βρισεις!?
Ο αλλος πηγε στο καφενε να δει τα ματσακια..
Πάλι τυφλα θα γινει

εσύ στην απέξω?Δουλεια εγω.εχω Νοβα ..εσύ στην απέξω?
Γιατί μαγάρισες το ιερό νήμα τύπε/τύπισσα?Γουσταρω πολυ Σοφια Φυρου ειδικα απο οταν εγινε μανουλα....στειλτε μηνυμα αν θελετε στην προσωπικη συνομιλια να συζηταμε για το Σοφακι
Δεν σώζεσαι μπούστη.Συμφωνω αδερφε...ενας τετοιος απαντησε μολις σε σχολιο μου
Γουσταρω πολυ Σοφια Φυρου ειδικα απο οταν εγινε μανουλα....στειλτε μηνυμα αν θελετε στην προσωπικη συνομιλια να συζηταμε για το Σοφακι
Είσαι πολύ straight....Μαλλον για σενα το λες αυτο...δεν ειμαι ομοφοβικος....σεβομαι τον σεξουαλικο προσανατολισμο σου και την ιδιαιτεροτητα σου....αλλα ειμαι straight μου αρεσουν μονο οι γυναικες....δεν ενδιαφερομαι
Πολύ τουμπανο εδώ…
καλα του τα πες του κωλομπαραΒαλε το κωλοδαχτυλο εκει που σου αρεσει....ξερεις εσυ