Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΔΩΣΕ φωτος και βιντεο στον λαο που διψα...μην εισαι μοναχοφαης ρε αλητηενα θα σου πω...ΕΝΑ...ο εξοπλισμος ξεκιναει απο την καρεκλα!!!
γι αυτο εισαι στην κορυφηενα θα σου πω...ΕΝΑ...ο εξοπλισμος ξεκιναει απο την καρεκλα!!!
Ο βυζος απλά κορυφή...
εσενα θα σου στειλω μια φωτο απο το βιντεο αλλα θα βαλω πιξελ σαν τα γιαπωνια γιατι εισαι πλεμπα και δεν σου αξιζει να δεις ολο το μεγαλειοΔΩΣΕ φωτος και βιντεο στον λαο που διψα...μην εισαι μοναχοφαης ρε αλητη![]()
δεν παιρνω ουτε ενα ποντο που ειμαι φιλος με τον φιλο-φιδι Νιπλη;εσενα θα σου στειλω μια φωτο απο το βιντεο αλλα θα βαλω πιξελ σαν τα γιαπωνια γιατι εισαι πλεμπα και δεν σου αξιζει να δεις ολο το μεγαλειο![]()
θα σε εγαμησει λεει διπλαδεν παιρνω ουτε ενα ποντο που ειμαι φιλος με τον φιλο-φιδι Νιπλη;![]()
το διαβασα και με σοκαρε λιγο ο μουνηςθα σε εγαμησει λεει διπλα![]()
![]()
![]()
Γιατί;το διαβασα και με σοκαρε λιγο ο μουνης![]()
πλησιαζουν γιορτινες ημερες και μπορει να γινεται λιγο ευαισθητος...μην παρεξηγεις..το διαβασα και με σοκαρε λιγο ο μουνης![]()
οχι για μενα μου ειμαι πραος,μειλιχιος,αγαπησιαρης και δοτικο ατομοΓιατί;
Δεν ήτο αναμενόμενη αυτή η εξέλιξη;![]()
τυπε αν ειχα ζωα θα ειχα βοδια γιατι τα χειριζομαι καλα εδω μεσα!!!Μπορούμε να βρούμε και βίντεο με σένα να βατεύεις τις γίδες σου δηλαδή ρε αιγοσπρώχτη;
η αληθεια ειναι για τη φυρου δεν εχω τιποτα... περιμενω συντομα της γιουσεφ ομωςπιστευω οτι υπαρχουν τα παντα στο darkweb , τα ξεκωλιασματα της Φοιρου οπως και οι παρτουζες της Ραλλη ...![]()