johnpeters
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τότε απλά δεν έχω πρόσβαση στο προφίλ τουμια χαρά υπαρχει τυπε , πατα πανω στο ονομα του που εγραψα και θα δεις οτι ειναι εκει
Τότε απλά δεν έχω πρόσβαση στο προφίλ τουμια χαρά υπαρχει τυπε , πατα πανω στο ονομα του που εγραψα και θα δεις οτι ειναι εκει
Ο χρήστης birlas δεν υπάρχει πλέον.. Άρα? Κανείς δεν έχει το βίντεό της?
δλδ λες τυπε το βιντεο που εχει οτι ειναι γνησιο ?Όλα τα τσόλια μαζεύονται εδώ και κάνουν κρίσεις για το μεγαλύτερο σαιτ με διάσημες. Τους πονάει φυσικά γιατί είναι κλειδωμένο. Σαιτ με 3.000 βίντεο και 40.000 φωτογραφίες. Για δείτε το Names και θα καταλάβετε αρκετά.
Yes !δλδ λες τυπε το βιντεο που εχει οτι ειναι γνησιο ?![]()
τυπε ειχες μια ελπιδα να τον παιξεις με βυζαρες φυρου....αλλα απο τη στιγμη που με ακυρωνεις ετσι στεγνα θα τον παιζεις με σπυριδουλα απο μαστερσεφΟ χρήστης birlas δεν υπάρχει πλέον.. Άρα? Κανείς δεν έχει το βίντεό της?
Το site είναι Αγγλικής ιδιοκτησίας. Δεν υπάρχει άλλο στο είδος. Επομένως αυτός που το τράβηξε το έστειλε εκεί.πληρωσε τον @gwool 50 euro στο σαιτ του να δεις αν λεω ψεματα για τις παρτουζες , ολα τα εχει αυτος ...
Τύπε σόρρυ κι όλας αλλά πάτησα στο όνομά σου και μου έλεγε πως δε το βρίσκει και επειδή δεν ξέρω καλά από ίντερνετ νόμισα πως είχε διαγραφεί το προφίλ σου ενώ απλά δεν ήταν εμφανές σε εμένα. Σου το ζητώ για ακόμη μία φορά πολύ ευγενικά και χωρίς ειρωνείες..τυπε ειχες μια ελπιδα να τον παιξεις με βυζαρες φυρου....αλλα απο τη στιγμη που με ακυρωνεις ετσι στεγνα θα τον παιζεις με σπυριδουλα απο μαστερσεφ
απορριπτονται οι κατηγοριες
για νομικους λογους το αποδεχομαι ....Το site είναι Αγγλικής ιδιοκτησίας. Δεν υπάρχει άλλο στο είδος. Επομένως αυτός που το τράβηξε το έστειλε εκεί.
ευχαριστως θα του εδινα τις δισκετες αλλα δεν εχω προχειρο κλαρκ για φορτωμα...με bluetooth δεν γινεται ?
δεν έχεις καμιά κόπια σε floppy disk 1,44 mb να του δώσεις ?
Αδερφέ όπως δενΡε μάγκες ανεβάστε το βιντεο κρίμα είναι
Αδερφέ όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν έχει κανένα βίντεο. Εδώ μέσα το μόνο που ξέρουν είναι να ειρωνεύονται και να μας δουλεύουν ψιλό γαζί..Ρε μάγκες ανεβάστε το βιντεο κρίμα είναι
Ρε σεις! Γιατί τα βάζετε με μένα; Επειδή έχω όνομα ως μέλος gwool;Κάποτε υπήρχε το gwool.com (λίγο μετά τον peppas) που μας άνοιγε τα μάτια. Τίμιο για την εποχή του.
Τώρα κάποιος τυχαίος που τα βρίσκει τυχαία, ζητάει 50 ευρώ, για κάτι που μπορείς και εσύ (όπως και αυτός ο τυχαίος), να το βρεις δωρεάν.
![]()