ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 4.430
- Πόντοι
- 446
Δυνατή ναιΘα χύσω πάλι
Και τι δε θα δινα να χωσω τη γλωσσα μου στη κωλαρα της...![]()
Καλή ανάταση
Δυνατό μάτι ο μπάρμπας όσο και να το κάνεις είναι μεγάλη η απόσταση. Όταν πήγε σπίτι δύο-τρεις μαλακίες θα τις τράβηξε.και ο κοψιαλης ανεβασε αυτο. τι να κανει ο άνθρωπος? μπορουσε να μην κοιταει?
Μπα λόγω παιδιού, δεν την παίρνει να κάνει τέτοια. Ίσως μετά τα 18 του μικρού..Ο τύπος θα σπάσει κάθε ρεκόρ στο "κέρατο" σε λίγα χρόνια, η γκόμενα θα τον παρατήσει αφού του φάει όλα τα λεφτά και θα βιζιτάρει σε κύκλους εφοπλιστών/Μύκονος/Ντουμπάγια Άραβες
Όχι έτσι είναι κι από κοντά. Μη σου πω πως είναι πιο όμορφη…αν παει σε καποια αμερικανικη και ευρωπαικη πολη..σημασια δεν θα της δωσουνε οι ντοπιοι..αλλα στο αγαμησταν...την εχουν για..μουναρα..ασε που μαλλον πρεπει να ειναι χοντρουλα..που εχει ξεσκιστει στο φοτοσοπ
Απο πιτα που δεν τρωμε τι μας νοιαζει και αν καειΜετά τα 18 ίσως και να μη βλέπεται η φυρου
Ο Κοψιαλης είναι ο νούμερο ένα άνδρας influencer αυτή τι στιγμή, σιγά μην τον παρατήσει η Φυρου.
Κουκλάρα, τυχερός ο Κοψιάλης
παστρικιά
Το βλεμμα της σα να λεει"σας αρεσει η κωλαρα μου?ετσι θαυμαστε τη"
Το βλεμμα της σα να λεει"σας αρεσει η κωλαρα μου?ετσι θαυμαστε τη"

Αυτο ειναι δεδομενοΜε την ψωλή στο χέρι θέλει να την θαυμάζουμε την κωλάρα της, η μουνάρα
![]()

Να έδειχνε και λίγο κωλαραΚαυλιαρα Σοφία![]()
![]()
![]()
Δεν είναι ανωμαλία έχει καταλάβει ότι υπάρχουν τούβλα και το εκμεταλλεύεται. Καθόλου δεν τον πειράζουν αυτά που γράφονται το αντίθετο μάλιστα ξέροντας οι βλάκες ότι απαντάει κάνουν likes και αφήνουν ένα κάρο σχόλια που ανεβάζουν τα στατιστικά του λογαριασμού της γυναίκας του.Λες να παρεξηγείται αυτός που σε στορυ κοιτάει το μουνι της γυναίκας του και λέει τι βλέπω εδώ;Η μήπως θα ξεχάσουμε ότι για τα like έχει κάνει βίντεο με την γυναίκα του ξαπλωμένη στο κρεβάτι σκεπασμένη και το εσώρουχο της κατεβασμένο στα ξεσκέπαστα πόδια της και τον κολλητό του μέσα στο δωμάτιο;Ξεπουλανε τα πάντα για τα like και το παίζουν και θιγμένοι.Τι ανωμαλία βαράει ο Κωψιαλης με το να μπαινει στις φωτο της Φυρου και να τσακώνεται με αυτους που αφήνουν πρόστυχα σχολια;
Τον φαντάζομαι εκει που καθεται αραχτός να λεει στην Σοφια να ανεβάσει καμια προστυχη-σεξυ φωτο ωστε να πλακωθεί με αυτους που αφήνουν σχολια....
Μου θυμίζει συμπεριφορά 20χρονου που σπάζεται γιατι οταν βγαινει για καφε με την γκόμενα του την κοιτάζουν αλλοι πιτσιρικάδες.