Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μα αυτα που απεχθανεσαι ρε παιχτη, ειναι στη μουσικη που ακους ευχαριστα οπως λεςτην μουσική αυτού του είδους την ακούω ευχάριστα
τo ψευτοattitude, την ΑΛΗΤΕΙΑ, την ψευτοκουλτούρα και την "μαγκιά" που κουβαλούν μαζί τους πάρα πολλοί εκφραστές αυτού του είδους τα ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ μετά ΒΔΕΛΥΓΜΙΑΣ
Καταλαβαίνω τι εννοείςμα αυτα που απεχθανεσαι ρε παιχτη, ειναι στη μουσικη που ακους ευχαριστα οπως λες![]()
κι εγω μαζι σου δικε μουΚαταλαβαίνω τι εννοείς
Ομως εγώ ξεχωρίζω αυτό που ακούω, μουσική και στίχος από την Δημόσια Συμπεριφορά των περισσότερων τράπεζες....
άμα ήταν χασικλήδες σιγά μη τις έπαιζαν. Απλά θα άραζανΤι εγινε με τους χασικλήδες, ποιος κερδισε;
βγηκαν και ζητησαν συγγνωμη μετα, ειναι εναντια στη βια και δεν ειναι τετοιοι ανθρωποιΤι εγινε με τους χασικλήδες, ποιος κερδισε;
Βλεπωντας τα ψυχακια ενα σωρο καθυστερημενοι εκαναν τατου για να τα δειχνουνβγηκαν και ζητησαν συγγνωμη μετα, ειναι εναντια στη βια και δεν ειναι τετοιοι ανθρωποι
πιο ηλιθιοι δε ξερω αν ειναι αυτοι η' αυτοι που τους ακουνε και ταυτιζονται κιολας![]()
Φίλος μπαρος λευκός και γαλακτερος...
Μας δουλεύεις ρε τυπε.Έχω δει τον λάιτ από κοντά πριν κάνα χρόνο.εγω παω στοιχημα πως οσοι τους ειρωνευεστε εδω μεσα σαν "ψευτομαγκες" δεν τολματε να τους πειτε τιποτα απο ολα αυτα απο κοντα