Νέα

Σκάνδαλο στην αστυνομία Κύπρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaisaras1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.877
Πόντοι
6.495
Δεν θεωρώ ότι ήταν πρέπον να γίνει κάτι τέτοιο σε ώρα υπηρεσίας, αλλά μην ξεχνάμε ότι εκείνη την στιγμή μάλλον ήταν σε αναμονή και οι καύλες επίσης χτύπησαν κόκκινο.

Ειδικά για μέλη του Μπου, θα περίμενα περισσότερη κατανόηση για τις ορμές μας και τις καύλες μας.

Όσο για τιμωρία; Θα το πλήρωναν αργά ή γρήγορα, θα διέλυαν τις οικογένειές τους.. Δεν θα ήμουν όμως ΕΓΩ ο λόγος για να διαλυθούν τα σπίτια τους, δείχνοντας το βίντεο σε όλο τον κόσμο(και να μάθουν παιδιά και σύζυγοι τι έγινε, και να ψυθιρίζουν πίσω από την πλάτη τους ή κατάμουρτα). Ή σκατόψυχός πρέπει να είσαι ή θεούσα εγκεφαλικά καμμένη, για να χαίρεσαι με κάτι τέτοιο.

Μην αρχίσουμε πάλι τις μαλακίες για δημόσιους υπαλλήλους, γιατί οι ιδιώτες είναι μεγαλύτερα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, όπως έχω διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές.

Συμφωνώ απόλυτα με το σύνολο της τοποθέτησής σου. Απαράδεκτο εν ώρα υπηρεσίας, δε φαίνεται βέβαια να έγινε και κανένα ανεπανόρθωτο κακό, κάθονταν και αντί να πίνουν καφέ ακούγοντας ραδιόφωνο, έριξαν και ένα πήδημα (λες και δεν έχει ξαναγίνει εν ώρα υπηρεσίας και από άλλους ενστόλους).

Αυτός που το δημοσιοποίησε, είναι καμένος εγκέφαλος και τίποτα περισσότερο. Πιθανότατα, από τη δημοσιότητα (και όχι από το γεγονός καθ' εαυτό) και μόνο, να ''κλείσουν'' δύο σπίτια.

Τέλος. προσυπογράφω και με τα δύο χέρια το ερυθρό σημείο: το πρόβλημα δεν είναι μεταξύ ''κακού Δημοσίου'' και ''καλού ιδιωτικού'', κωλοχανίο είναι και ο ιδιωτικός τομέας (κρίνοντας από όσα βλέπω εξ αφορμής της δουλειάς μου), και μάλιστα είναι απόλυτο κωλοχανίο και σε ''μεγάλες πολυεθνικές'' και ιδιαίτερα στους αλλοδαπούς εργαζόμενους με διευθυντικές θέσεις στο εξωτερικό και με περισπούδαστους ''τίτλους'' στην εταιρεία.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.614
Πόντοι
9.931
Ουτε τζογαρανε, ουτε έπαιρναν ναρκωτικά, εντάξει δεν ειναι σωστο να συμβαίνει αυτο εν ωρα υπηρεσίας αλλα ολοι ξέρουμε οτι αν σε βαρέσει η καυλα στο κεφάλι πολλες φορες χανεις τον έλεγχο και μπορεί να κάνεις χοντρές μαλακιες.

GHOSTMAN

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2021
Like
191
Πόντοι
0
Παντρεμένοι και οι δύο με παιδιά, να πηδιούνται σε ανοιχτό χώρο δίπλα απο δρόμο μέρα μεσημέρι χωρίς να σκεφτούνε ότι όλο και κάποιος θα τους τραβούσε βίντεο, ε ότι πάθανε είναι από το κεφάλι τους!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.593
Πόντοι
10.656
1753532680113.png

Stories