Νέα

Σκάνδαλο στην αστυνομία Κύπρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaisaras1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.452
Πόντοι
446
Με το νομικό σύστημα της Κύπρου που είναι υπέρ της γυναίκας - μητέρας (εκτός αν αποδειχθεί ψυχιατρικά ότι είναι τρελή) μπείτε στη θέση του συζήγου:

1) Θα του πάρει τα παιδιά (ακόμη κι αν αυτά δεν την θέλουν πλέον) και θα μένουν μαζί της.

2) Θα του πάρει το σπίτι ή θα πρέπει να φροντίσει να της παρέχει στέγη μέχρι και τα 4 παιδιά να ενηλικιωθούν.

3) Θα της δίνει και διατροφή για 4 παιδιά την οποία οι πλείστες χρησιμοποιούν και για τον εαυτό τους. (Για 4 παιδιά ίσως και χίλια ευρώ τον μήνα ανάλογα με το εισόδημα του συζύγου).
κακώς το πας τόσο μακρυά...

η γυναίκα είχε καυλες..εσκυψε κ τον εφαγε...δε νομιζω να θελε να χωρισει.

βεβαια με τις διαστάσεις που πήρε, αν εγιναν απολύσεις και βγήκαν και ονόματα...δε μπορεί να γίνει αλλιώς.

κατα τα αλλα ομως, λίγη κατανόηση...

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.745
Πόντοι
2.696
Της τον δίνει πίπα όρθιος ενώ αυτή κάθεται στο αυτοκίνητο με ανοιχτή την πόρτα... Δεν γαμάει μουνί, ούτε κώλο (τουλάχιστον εκείνη την φορά)... Το λέει ο γνωστός (βλαχο)συνδικαλιστής - αναλυτής της ΕΛΑΣ...

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.452
Πόντοι
446
Της τον δίνει πίπα όρθιος ενώ αυτή κάθεται στο αυτοκίνητο με ανοιχτή την πόρτα... Δεν γαμάει μουνί, ούτε κώλο (τουλάχιστον εκείνη την φορά)... Το λέει ο γνωστός (βλαχο)συνδικαλιστής - αναλυτής της ΕΛΑΣ...
Νομίζω για άλλη περίπτωση το λεει, στην Ελλάδα.
Αν δε με γελούν τα μάτια μου εγώ βλέπω να έχει σκύψει και να τον τρώει.
Αν υπάρχει πιο ευκρινές βίντεο , ας το δούμε, μη γράφουμε ανακρίβειες !! :-)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.984
Πόντοι
7.046
Για ένα πήδημα που έκαναν, έπρεπε ο αχαρακτήριστος που τράβηξε το βίντεο να το προβάλλει (εδώ δηλάδη ΔΕΝ υπάρχουν πρσωπικά δεδομένα, σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή; Πειθαρχικά, ας ελέγχονταν από την Υπηρεσία τους, τελεία. )

Έχουμε χίλια δύο προβλήματα, ασχολούμαστε αν ο κόσμος πηδιέται ή όχι.

Σίγουρα ο καμέραμαν - κομπλεξικός, έχει κάνει τα χίλια μύρια στην ζωή του, δεν τα βγάζει όμως στην φόρα, ή δεν τα έβγαλαν άλλοι στην φορά για να τον διαπομπεύσουν δημόσια.

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.745
Πόντοι
2.696
Νομίζω για άλλη περίπτωση το λεει, στην Ελλάδα.
Αν δε με γελούν τα μάτια μου εγώ βλέπω να έχει σκύψει και να τον τρώει.
Αν υπάρχει πιο ευκρινές βίντεο , ας το δούμε, μη γράφουμε ανακρίβειες !! :-)
Για την πρόσφατη περίπτωση στην Κύπρο το λέει... Απλώς λέει ότι και εδώ τα ίδια συμβαίνουν... Τσιμπούκι είναι το λέει και ο έμπειρος αναλυτής...

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.452
Πόντοι
446
Για την πρόσφατη περίπτωση στην Κύπρο το λέει... Απλώς λέει ότι και εδώ τα ίδια συμβαίνουν... Τσιμπούκι είναι το λέει και ο έμπειρος αναλυτής...

Δες προσεκτικά..
Ο δε βιντεοσκοπων αναφωνεί "ρε γαμά την, ρε γαμά την, ο Χριστός τζ'η Παναίαν!"

Το οποίο στα ελληνικά σημαίνει: "ρε τη γαμαει, ρε τη γαμαει, ο Χριστός και η Παναγία!"

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
3.452
Πόντοι
446
Εξάλλου λέει..συμβαίνει παντού...εν ώρα υπηρεσίας; Τον ρωτάνε
..εγώ μπορεί να έχω ακούσει έτσι μια φορά, για ένα μπλοου τζάμπ λέει ο χλαπατσας.

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.745
Πόντοι
2.696

Δες προσεκτικά..
Ο δε βιντεοσκοπων αναφωνεί "ρε γαμά την, ρε γαμά την, ο Χριστός τζ'η Παναίαν!"

Το οποίο στα ελληνικά σημαίνει: "ρε τη γαμαει, ρε τη γαμαει, ο Χριστός και η Παναγία!"
Τα Κυπριακά Ελληνικά είναι και μάλιστα αρχαία... Να γαμάει με τέτοια ζέστη, κάπως δύσκολο...Αυτό που είναι πιο πρόσφορο για την περίσταση είναι το τσιμπούκι... Και η όλη στάση του σώματος το δείχνει... Αυτός είναι όρθιος και αυτή κάθεται στο αμάξι με ανοιχτή πόρτα και του κάνει :pipa1: :pipa2:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.984
Πόντοι
7.046
Κάντε ένα κούρεμα καταθέσεων στον Κύπριον αδελφόν -όπως έγινε και με το μνημόνιο, αλλά για αυτόν ειδικά, το κούρεμα θα αρχίσει από 10€ και πάνω-. Αν και δεν νομίζω να βάλει μυαλό, οπότε, σε 10-20 χρόνια, επανάληψη ακόμη μία φορά.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Τα Κυπριακά Ελληνικά είναι και μάλιστα αρχαία... Να γαμάει με τέτοια ζέστη, κάπως δύσκολο...Αυτό που είναι πιο πρόσφορο για την περίσταση είναι το τσιμπούκι... Και η όλη στάση του σώματος το δείχνει... Αυτός είναι όρθιος και αυτή κάθεται στο αμάξι με ανοιχτή πόρτα και του κάνει :pipa1: :pipa2:
Αρχαία Ελληνικά είναι το σύρμα αντί για καλώδιο, το χρυσομυλο αντί για βερυκοκο, το παπα για πατέρα, και άλλες παπαριες που μιλάνε εκεί;
Έτσι σου είπαν να λες;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.306
Πόντοι
10.656
τυπε μπορει εγω να ειμαι τυφλος, πραγμα το οποιο δεν αποκλειω, αλλα απο το βιδεο νομιζω οτι φαινεται ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι η τυπισσα ειναι στα 4.....

τωρα αν εχει ευλυγισια Κομανετσι και φερνει το κεφαλι κατω απτα μπουτια της και του παιρνει πιπα, παω πασο :coffee:

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.745
Πόντοι
2.696
Αρχαία Ελληνικά είναι το σύρμα αντί για καλώδιο, το χρυσομυλο αντί για βερυκοκο, το παπα για πατέρα, και άλλες παπαριες που μιλάνε εκεί;
Έτσι σου είπαν να λες;
Όχι τα Κυπριακά είναι αρχαία Τουρκικά... Συγγνώμη λάθος... Ρε φίλε δάνεια από άλλες γλώσσες και παραφθορές λέξεων βέβαια υπάρχουν, αλλά η γλώσσα είναι Ελληνική... Ή μήπως όχι;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.069
Πόντοι
456
Όχι τα Κυπριακά είναι αρχαία Τουρκικά... Συγγνώμη λάθος... Ρε φίλε δάνεια από άλλες γλώσσες και παραφθορές λέξεων βέβαια υπάρχουν, αλλά η γλώσσα είναι Ελληνική... Ή μήπως όχι;
Μοιάζει Ελληνική ναι.
Με τόσο συνδυασμό αγγλικών και άλλων λέξεων δεν την λες Αρχαία Ελληνική όμως.
Είσαι Κύπριος μήπως;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.745
Πόντοι
2.696
Μοιάζει Ελληνική ναι.
Με τόσο συνδυασμό αγγλικών και άλλων λέξεων δεν την λες Αρχαία Ελληνική όμως.
Είσαι Κύπριος μήπως;
Δεν είμαι... Ο παππούς του παππού μου (από την μεριά της μάνας μου) ο ένας ήταν... Άσχετο... Ρώτα ένα φιλόλογο αν είναι τα Κυπριακά (τουλάχιστον πριν την Αγγλοκρατία) Ελληνικά ή όχι... Απλώς με την Αγγλοκρατία υπήρξαν αρκετά γλωσσικά δάνεια...

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.920
Πόντοι
216
Μήπως ο Μπαλάσκας έκανε ο ίδιος μπλοουτζαμπ για να ανέβει στην υπηρεσία του;

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
819
Πόντοι
86
Ελληνικα ειναι με αρκετες λεξεις διατηρημενεςαπο αρχαια ελληνικα και ξενοφερτες λεξεις απο τουρκικα, αραβικα , αγγλικα.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
3.030
Πόντοι
8.355
Αρε @hornyasfuck που θέλετε και σε αυτό το νήμα μέχρι να στρώσετε…

Δεν υπάρχουν κυπριακά, υπάρχουν μόνο ελληνικά και υπάρχει κυπριακή διάλεκτος.

Χρησιμοποιεί σε κάποιες περιπτώσεις σύνταξη από τα αρχαία ελληνικά, επίσης αρκετές λέξεις από τα αρχαία ελληνικά, όμως χρησιμοποίει και πολλές λέξεις από Τούρκικα όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε και στην Ελλάδα και τέλος εξαιτίας πολλών κατακτητών που πέρασαν από το νησί τα τελευταία 500 χρόνια, υπάρχουν επιρροές και λέξεις και από άλλες γλώσσες όπως αγγλικά, ιταλικά, αραβικά και άλλα.

hornyasfuck

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Ιουλ 2018
Κριτικές
34
Like
37.560
Πόντοι
20.946
Αρε @hornyasfuck που θέλετε και σε αυτό το νήμα μέχρι να στρώσετε…

Δεν υπάρχουν κυπριακά, υπάρχουν μόνο ελληνικά και υπάρχει κυπριακή διάλεκτος.

Χρησιμοποιεί σε κάποιες περιπτώσεις σύνταξη από τα αρχαία ελληνικά, επίσης αρκετές λέξεις από τα αρχαία ελληνικά, όμως χρησιμοποίει και πολλές λέξεις από Τούρκικα όπως ακριβώς χρησιμοποιούμε και στην Ελλάδα και τέλος εξαιτίας πολλών κατακτητών που πέρασαν από το νησί τα τελευταία 500 χρόνια, υπάρχουν επιρροές και λέξεις και από άλλες γλώσσες όπως αγγλικά, ιταλικά, αραβικά και άλλα.

Ἀκριβῶς! Καί ἡ τάση τῶν Κυπρίων νά βάζουν "ν" στό τέλος ὅλων τῶν λέξεων εἴτε δικαιολογεῖται ἐτυμολογικῶς εἴτε ὄχι ὑπάρχει ἀπ'τὴν ἀρχαία ἐποχή... Καί γιά νά τὴν ἱστορία στὴν Κυπριακή διάλεκτο "πουπρός" εἶναι τό ποδόσφαιρο: ἀπ'τό ἀγγλικό "football"

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.023
Πόντοι
37.562

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.984
Πόντοι
7.046
Ωραια νεα απο τη Κυπρο..

Στην Κύπρο τα ονόματα όσων συλλαμβάνονται για τέτοιες υποθέσεις, βγαίνουν στο φως.

Μόνο στο Μπανανισταν τα κουκουλωνουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom