Νέα

Σκάνδαλο στην αστυνομία Κύπρου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kaisaras1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
25.984
Πόντοι
7.046
Δεν θεωρώ ότι ήταν πρέπον να γίνει κάτι τέτοιο σε ώρα υπηρεσίας, αλλά μην ξεχνάμε ότι εκείνη την στιγμή μάλλον ήταν σε αναμονή και οι καύλες επίσης χτύπησαν κόκκινο.

Ειδικά για μέλη του Μπου, θα περίμενα περισσότερη κατανόηση για τις ορμές μας και τις καύλες μας.

Όσο για τιμωρία; Θα το πλήρωναν αργά ή γρήγορα, θα διέλυαν τις οικογένειές τους.. Δεν θα ήμουν όμως ΕΓΩ ο λόγος για να διαλυθούν τα σπίτια τους, δείχνοντας το βίντεο σε όλο τον κόσμο(και να μάθουν παιδιά και σύζυγοι τι έγινε, και να ψυθιρίζουν πίσω από την πλάτη τους ή κατάμουρτα). Ή σκατόψυχός πρέπει να είσαι ή θεούσα εγκεφαλικά καμμένη, για να χαίρεσαι με κάτι τέτοιο.

Μην αρχίσουμε πάλι τις μαλακίες για δημόσιους υπαλλήλους, γιατί οι ιδιώτες είναι μεγαλύτερα ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ, όπως έχω διαπιστώσει ουκ ολίγες φορές.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Το ερώτημα είναι αν ήσασταν στη θέση του τύπου που τους είδε θα τους τραβάγατε βίντεο και θα το βγάζατε σε όλο το ιντερνετ;
Δε λέω μαλακία έκαναν αλλά και ο άλλος που το κοινοποίησε σε όλο το πλανήτη είναι 100% σωστός;
Αν τον πείραξε που ήταν αστυνομικοί ας το έστελνε στον αρχηγό τους. Αν ήταν πολίτες ας πήγαινε στην αστυνομία.
Μπορεί να μην τον βάλανε στο παιχνίδι και τα πήρε στο κρανίο.

• Like
Αντιδράσεις: hijra

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Το ότι είναι απαράδεκτο , ανήθικο και το λιγότερο τραγικό ,είναι ..
Εγώ το μόνο που σκέφτομαι δεν είναι αν ο τύπος που το ανέβασε έπραξε καλά ή όχι , αλλά ότι μέσα στην "καύλα του" , στιγμάτισε τα παιδία αυτόν που διέπραταν την μαλακία αυτή.
Μην γράψει κανένας ότι ενώ οι ιδιοι δεν τα σκέφτοταν , ο "τύπος" θα το σκεφτεί; Απλά τα παιδία αυρίο μεθαύριο θα πάνε κάπου και θα πεταχτεί κάποιο άλλο και θα τους πεί .. η μάνα σου ήταν αυτή ; Σκεφτήτετο λίγο.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φτάσεις σε ένα αποτέλεσμα.. Κατά εμένα θα πήγαινα στον αρχηγό του τμήματος με την απειλή αν δεν γίνει τίποτε εναντίων τους και να ενημερωθώ προσωπικά , θα πήγαινα στον αρχηγό αστυνομίας και εισαγγελέα ..
Έτσι , οι μόνοι που δεν φταίνε σε κάτι ( τα παιδία δηλ) , δεν θα στιγματίζονταν . Τα σπίτια τους ήταν ήδη καταστρεμένα .
Μακάρι να τον βρούνε τον ¨τύπο" που τραβούσε το βίντεο και να του σβουρίξουνε καμία μύνηση ¨οι αστυνομικοί" και να το φυσάει και να μην κρυώνει ..
Αυτά και άλλα πολλά , αλλά πάντα είναι πώς το βλέπει ο καθένας .
Αν εννοούν βίντεο αυτά που είναι παραπάνω δεν φαίνεται τίποτα οπότε δεν τρέχει να στιγματίσουν.
Με την ίδια λογική με όλα αυτά τα sextape που κυκλοφορούν ελεύθερα έχουμε ήδη μια μεγάλη μερίδα παιδιών σε αυτή την μοίρα.

Τελευταία τροποποίηση:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
28
Like
9.489
Πόντοι
7.095
Και όταν λέμε "ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ" μας κράζετε, τι έχετε να πείτε τώρα; :mati:

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Αν εννοούν βίντεο αυτά που είναι παραπάνω δεν φαίνεται τίποτα οπότε δεν τρέχει να στιγματίσουν.
Υπάρχουνε και άλλα βίντο πιο καθαρά . Σήμερα μου έλεγαν και ποιοί ήταν .. μέσα στη δουλεία.. δηλ έλεος .. που αυτό πιθανότατα να διέρευσε μέσα απο το αστυνομικό τμήμα ..

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
7.860
Πόντοι
6.030

Παντρεμένη με 4 παιδιά!!!!!
Αχόρταγη η κοπέλα!!!!Που είναι αυτό το ταλέντο ;;;;;;;;;
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
13.704
Πόντοι
2.606
η αληθεια ειναι πως τωρα με τον νεο κοκ και τις σαρωτικες διασταυρωσεις ,αν σε πιασουν οι μπατσοι σε γαμανε.....λογικα ξεκινησαν!

• Χαχα
Αντιδράσεις: Nubic

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
Θυμήθηκα την ελληνική ταινία για τα γαμήσια στη λάρισσα .... που τα έκανε βούκινο ένας που τον έπαιζε όλη μέρα ....
επειδή δεν έπαιρνε μέρος κι αυτός στις παρτούζες ....

Κάτι τέτοιο παίζει κι εδώ. Ένας που τον δουλεύει στο χειροκίνητο .... ασχολήθηκε με τα γαμήσια των άλλων ....

Αντί να κοιτάξει να μειώσει τις μαλακίες σε κάτω από 10 το 8ωρο ....

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
16.993
Πόντοι
3.656
Αγάμητοι το νησί με τα καλύτερα μουνιά, ρωσίδες, ζωή ;
Δεν φοβάσαι μη σε διαβάζει ο xenitemenos με το νέο κλώνο ;
ΦΥΣΙΚΑ. Τι κι αν στην Κύπρο υπάρχουν πουτάνες από όλο τον Κόσμο; Υπάρχει ένα κομμάτι αντρών (σε όλες τις χώρες), οι οποίοι είναι ανίκανοι να πλησιάσουν μια γυναίκα είτε στυλ καμάκι, είτε πληρώνοντας. Αυτοί οι τύποι θα λυσσάνε ενάντια σε όσους, είτε έχουν τον τρόπο τους με τις γυναίκες, είτε απλά ανοίγουν το πορτοφόλι τους και πηδάνε σεξεργάτριες. Και αυτό το φθόνο θα τον καλύπτουν πίσω από ηθική

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.765
Πόντοι
6.056
ΦΥΣΙΚΑ. Τι κι αν στην Κύπρο υπάρχουν πουτάνες από όλο τον Κόσμο; Υπάρχει ένα κομμάτι αντρών (σε όλες τις χώρες), οι οποίοι είναι ανίκανοι να πλησιάσουν μια γυναίκα είτε στυλ καμάκι, είτε πληρώνοντας. Αυτοί οι τύποι θα λυσσάνε ενάντια σε όσους, είτε έχουν τον τρόπο τους με τις γυναίκες, είτε απλά ανοίγουν το πορτοφόλι τους και πηδάνε σεξεργάτριες. Και αυτό το φθόνο θα τον καλύπτουν πίσω από ηθική
Καλά στην κύπρο ... μουνάρα ντόπια .... ολιγάρχης και αν .... το μάγκας δεν παίζει .

12Mike

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2024
Like
5
Πόντοι
0
Υπάρχουνε και άλλα βίντο πιο καθαρά . Σήμερα μου έλεγαν και ποιοί ήταν .. μέσα στη δουλεία.. δηλ έλεος .. που αυτό πιθανότατα να διέρευσε μέσα απο το αστυνομικό τμήμα ..
Φίλε καλησπέρα, έχεις το υλικό να μου το στείλεις pm? Ευχαριστώ.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.630
Πόντοι
3.506
Εχει γίνει ενα τέτοιο σκηνικό στους Ολυμπιακούς του 2004 οταν το Ζέπελιν έπιασε με τις κάμερες δυο λιμενικούς (άνδρα και γυναίκα) να βγάζουν τα ματια τους:grin:
Για πες

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
σκουπα.jpg

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.538
Πόντοι
746
Είναι αυτό που λέμε
''Κωλόμπατσοι γαμιέσται''

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.836
Πόντοι
16.235

Παντρεμένη με 4 παιδιά!!!!!
Αχόρταγη η κοπέλα!!!!Που είναι αυτό το ταλέντο ;;;;;;;;;
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Μόνο εντός κύκλου αυτά ...δεν θα καθόταν στον τύπο που έχει το παντοπωλείο της γειτονιάς της αλλά σε συνάδελφό της.

Behlivanis

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
602
Πόντοι
81
Αν ήταν τιποτα λούγκρες που γαμιοντουσαν, ο τυπος που εβγαλε το βίντεο, θα ήταν ήδη στην μπουζού.
Καλά κάνανε οι ανθρωποι και γαμηθηκαν. Ήταν άτυχοι που επεσαν πάνω στον μαλακα που τους βιντεοσκοπησε

Τελευταία τροποποίηση:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.630
Πόντοι
3.506
Ακόμα δεν έχει κάνει κάποιος την ερώτηση ποιο μέλος είναι ο φωτορεπόρτερ και ποιο μέλος είναι ο μπάτσος

Εγγρ.
24 Απρ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Φίλε καλησπέρα, έχεις το υλικό να μου το στείλεις pm? Ευχαριστώ.
Καλησπέρα σου φίλε μου.. Δεν θα έπαινα κάν στη διαδικασία να κατεβάσω κάτι τέτοιο υλικό . Απλά στο FB υπήρχαν , αν δεν τα κατέβασαν πολλές εκδοχές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom