ελα μωρε σταυρο τωρα με τις μαλακιες τους... Για φτυσιμο ειναι ολοι. Αλλα πρωτοι και καλυτεροι ολοι εμεις που περιμενουμε να ξεσπασει το σκανδαλο και μετα σα σιγανοπαπαδιες μα πως και τι, τα πιαδια μας...
Μη μου το λες εμένα αυτό, φίλε.
Είμαι απ τους ΠΟΛΥ λίγους, που όταν μας "είπαν" "Θα διεκδικήσσουμε τους Ολυμπιακούς του 1996" (100 χρόνια αγώνες), είπα "μαλακία".
Ευτυχώς (για μένα) τότε δεν τους πήραμε.
Τους (ξανα)διεκδηκήσαμε 8 χρόνια μετά, και πάλι το ίδιο είπα.
Όταν ανακοινώθηκε ότι τους πήραμε, είπα "γαμώτο, την πατήσαμε". Γιατί ΗΞΕΡΑ ότι θα υπάρξει ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ λογαριασμός στο τέλος, που θα έπρεπε να πληρωθεί.
Εκδήλωσα (τότε - στό όλο διάστημα μέχρι να γίνουν το 2004) την αντίθεσή μου, όπως και αρκετοί άλλοι συμπολίτες.
Και όταν τα παιδιά μου πήγαιναν και γύριζαν στα στάδια έχοντας αγοράσει μαλακίες σουβενίρ, τους τα έλεγα.
ΤΩΡΑ ΠΙΑ έχουν καταλάβει, όχι τότε όμως.
Δεν πήγα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ να δω αγώνα, γιατί δε με ευχαριστεί.
Δεν ξέρω πολλά για αθλητισμό, γιατί δε με ενδιαφέρει να παρακολουθώ το θέμα. Τα "ρεκόρ" μου και τους "πήχεις" μου τα βάζω μόνος μου και τα πετυχαίνω. Σε όποιον τομέα νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.
Αρνούμαι να είμαι μέλος της αγέλης που παρακολουθεί και ακολουθεί. Γι αυτό άλλωστε δεν ξέρω και από ποδόσφαιρο.
Αλλά τώρα το θέμα είναι εθνικό πλέον.
Έχουμε γίνει διεθνώς ρόμπα.
Σαν μέλος του έθνους μιλάω, απ' αυτά που βλέπω ότι γίνονται.
Και σαν μέλος του έθνους κρίνω αυτούς που το ξεφτυλίζουν (όπως θα έκρινα τον καθένα που θα ξεφτύλιζε τη χώρα διεθνώς, άσχετα με το τι δουλειά κάνει) και όχι σαν σιγανοπαπαδιά.
Πάρε και δυό φωτογραφίες της εποχής:
Η μια έχει σχέση με την άρση βαρών.
Η άλλη με τις τότε διαμαρτυρίες μου.