ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.438
- Πόντοι
- 3.556
Σωστός.Του Αγίου Πούτσου ανήμερα...
Μόνο οι Ευρωπαίοι αν βάλουν χέρι ίσως κάτι γίνει.
Αλλιώς...
Σωστός.Του Αγίου Πούτσου ανήμερα...
Και άμα το στουκαρει;ε αυτο ακριβως ειναι η δεσμευση...μπορει να το χρησιμοποιει, αλλα δεν μπορει να το πουλησει
Από ότι έχω καταλάβει γιατί είναι στη διαδικασία της ανάκρισης. Η κατάσχεση είναι δήμευση.Γιατί δεν γίνεται κατάσχεση και γίνεται δέσμευση σε αυτές τις περιπτώσεις?
Αν ήταν εδώ ο Alex θα μας τα έλεγε αυτά.Από ότι έχω καταλάβει γιατί είναι στη διαδικασία της ανάκρισης. Η κατάσχεση είναι δήμευση.
Στο σημείο αυτό δέσμευση μπορεί να παραγγείλει όχι μόνον ο ανακριτής αλλά και η Αρχή για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ανεξάρτητα από το αν ο ανακριτής συνεχίζει την προανάκριση.
Κι ένας από τους τομείς που γίνονται δεσμεύσεις είναι τέλεση εγκλήματος κατά των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ.
Μπορείς να κινηθείς κατά της απόφασης δέσμευσης και να ζητήσεις αναίρεση και συνήθως σου αφήνουν ελεύθερο κάποιο ποσό που εξασφαλίζει τη μηνιαία επιβίωσή σου. Και τα δικαστικά έξοδα.
Νομίζω γίνεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάποιους μήνες, και υπάρχει δυνατότητα παράτασης της δέσμευσης με νέα απόφαση.
Έσκασε κι άλλο σήμερα.Βρηκανε κατι να αποπροσανατολισουν την κοινη γνωμη απο τα σοβαρα προβληματα που ταλανιζουν τον τοπο![]()
μετα την δεσμευση οριζεται μεσεγγυουχος....για να το οδηγαει αυτη, μαλλον εχει οριστει μεσεγγυουχος...Και άμα το στουκαρει;
ο μπισμπικης τι ποινη τακη?μετα την δεσμευση οριζεται μεσεγγυουχος....για να το οδηγαει αυτη, μαλλον εχει οριστει μεσεγγυουχος...
αν το τρακαρει , θα οφειλει αποζημιωση για πλημμελη διαχειριση του δεσμευμενου αυτοκινητου...
Ναι, σε αυτά απαντούσε ξεκάθαρα και ήταν σωστός.Αν ήταν εδώ ο Alex θα μας τα έλεγε αυτά.
Ισχύει.Ναι, σε αυτά απαντούσε ξεκάθαρα και ήταν σωστός.
Λίγο στις τιμές που ξέφευγαν και στο πότε θα γυρίσουν σε κανονικά επίπεδα έκανε κάποια λάθη.
Πρέπει να είχε πιεί το Βόσπορο αυτός.ο μπισμπικης τι ποινη τακη?
Σωστό....βέβαια όταν γίνεται δέσμευση στους τραπεζικούς λογαριασμούς δεν μπορεί να κινήσει τα χρήματα έχω την εντύπωση.Από ότι έχω καταλάβει γιατί είναι στη διαδικασία της ανάκρισης. Η κατάσχεση είναι δήμευση.
Στο σημείο αυτό δέσμευση μπορεί να παραγγείλει όχι μόνον ο ανακριτής αλλά και η Αρχή για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ανεξάρτητα από το αν ο ανακριτής συνεχίζει την προανάκριση.
Κι ένας από τους τομείς που γίνονται δεσμεύσεις είναι η τέλεση εγκλήματος κατά των οικονομικών συμφερόντων της ΕΕ.
Μπορείς να κινηθείς κατά της απόφασης δέσμευσης και να ζητήσεις αναίρεση και συνήθως σου αφήνουν ελεύθερο κάποιο ποσό που εξασφαλίζει τη μηνιαία επιβίωσή σου. Και τα δικαστικά έξοδα.
Νομίζω γίνεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κάποιους μήνες, και υπάρχει δυνατότητα παράτασης της δέσμευσης με νέα απόφαση.
Από τη στιγμή που ψάχνουν κι αυτή, μπορεί να οριστεί;μετα την δεσμευση οριζεται μεσεγγυουχος....για να το οδηγαει αυτη, μαλλον εχει οριστει μεσεγγυουχος...
αν το τρακαρει , θα οφειλει αποζημιωση για πλημμελη διαχειριση του δεσμευμενου αυτοκινητου...
Θα τον σώσει η Βανδή.Πρέπει να είχε πιεί το Βόσπορο αυτός.
Για πλημμελημα διάβασα ότι πάει.
συνηθως ετσι γινεται...μεσεγγυουχος οριζεται αυτος που ελεγχεται και κατεχει το αυτοκινητο....γιατι η φυλαξη απαιτει χώρο και έξοδα για το δημοσιο...δεν ξερω αν σε αυτη την περιπτωση και λογω της δημοσιοτητας οριστει κανενας φορεας ως μεσεγγυουχος...Από τη στιγμή που ψάχνουν κι αυτή μπορεί να οριστεί;
Tυπε,ο καθε κηφηνας χωριατης με καποιες ακρες τσεπωνε δεκαδες ή εκατονταδες χιλιαδες γιουροπουλα παρανομα.Εδω βγηκε ο Μακαρος και δηλωσε οτι δεν προκειται να κατσουν να ψαξουν τον καθενα που παρανομουσε(αυτους δηλαδη που τους τσεπωναν τα κονδυλια για να τους ψηφιζουν).Βαλανε τον Λευτερακη(που παιρνει μαζι και τον μπατζανακη σε διευθυντικες θεσεις) να περασει κατι χιλιαδες αφμ τελευταια στιγμη και μετα ειπαν οτι δεν γνωριζαν τιποτα.Αλλα τετοιοι που ειμαστε λιγα μας κανουνΈσκασε κι άλλο σήμερα.
Βγήκε διάλογος κάποιου Κατσαουνου, δεξιού χεριού του Μητσοτάκη, που μέσω τηλεφώνου ζητούσε να εξυπηρετηθεί δικός τους και ακούγεται να λέει ότι κατάφερε μόνον 6.000 να πάρει για λογαριασμό του ανθρώπου αυτού που ζητούσε την εξυπηρετηση.
Κλασσικά, το Μαξίμου μιλάει για κυνήγι μαγισσών.
Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι είναι ιδιοκτησίας του αδερφού της ή της συντρόφου του αδερφού της, αλλά τα οδηγουν αυτή κι ο ανιψιός της.συνηθως ετσι γινεται...μεσεγγυουχος οριζεται αυτος που ελεγχεται και κατεχει το αυτοκινητο....γιατι η φυλαξη απαιτει χώρο και έξοδα για το δημοσιο...δεν ξερω αν σε αυτη την περιπτωση και λογω της δημοσιοτητας οριστει κανενας φορεας ως μεσεγγυουχος...
κανονικα ουτε να το οδηγαει μπορει, αλλα συνηθως το χρησιμοποιουν κανονικα το δεσμευμενο αυτοκινητο, γιατι πρωτον επικαλουνται φθορές και βλαβες απο την ακινησια και δευτερον και σημαντικοτερο : ποιος θα σε ελεγξει!!!!!!!!!!!!!
![]()
Το ΣΔΟΕ του Κούλη?Εν τω μεταξύ υποτίθεται ότι είναι ιδιοκτησίας του αδερφού της ή της συντρόφου του αδερφού της, αλλά τα οδηγουν αυτή κι ο ανιψιός της.
Όπως σωστά το είπες, ποιός να ελέγξει;
Παράγει έργο η Κυβέρνησις.
Δεν ξέρω για έργο, αλλά σκάνδαλα παράγει σίγουρα!!!Παράγει έργο η Κυβέρνησις.