You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 965
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το πρόβλημα σου δηλαδή είναι η τυχόν ακυβερνησία; έτσι και αλλιώς το 90% των αποφάσεων σε οικονομικό τομέα είναι δρομολογημένα από την ΕΕ μέσα από μνημόνια και σύμφωνα σταθερότητας....όσο αναφορά άμυνα και εξωτερική πολιτική ας μην σχολιάσουμε ...βλέπουμε αφενός τις εθνικές επιτυχιες και αφετέρου το ποσό να υπολογίζουν στην παγκόσμια σκακιέρα ....περισσότερο ως χώρο μας αντιμετωπίζουν παρά ως χώρα....Πάντως όλα αυτά τα "Μητσοτάκη παραιτήσου" καμία λύση πρακτικά δεν δίνουν. Απλά ενισχύουν φωνές τύπου Ζωίτσας... Όχι ότι κάνουμε άγιο τον κάθε Κούλη - αλλά να μας πείτε ποιος μετά από ααυτόν να έρθει; Έχουμε κααπιον; Νομίζω όχι. Εκτός αν μιλάμε για τον Βελόπουλο. Χαχαχα
Για να δούμε τι ξέρεις.Γιατι ρωτας για πληρως σταβλισμενες; Πληρως σταβλισμενες στον Γραμμο δηλωνε ο Ρεθυμνιωτης;
Αφού λες ότι είσαι γνώστης. Αλλά δεν είσαι.
Δεν απαντάς σε τίποτα και προσπαθείς να ξεφύγεις ρωτώντας κάτι άσχετο.
Σαν αυτή την κουταμάρα με τα 10.000 στρέμματα.
Τα πράγματα είναι απλά. Και στα ρώτησα εδώ. Αν ξέρεις μας απαντάς. Αν όχι άστο.
Για πες μας εσύ που τα ξέρεις σωστά, τι είναι τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης, ποιός είναι υπεύθυνος να τα συντάξει, τα συνέταξε και πότε;
Ποιός τα επικύρωσε;
Οι τίτλοι κτήσης της γης που νοικιάζεται ή χρησιμοποιείται για βοσκότοπος που είναι αναρτημένοι;
Αυτά τα κοπάδια από τον Όλυμπο, τα προ Χριστού, πως τα αποδεκάτισε ο Ρεθυμνιωτης ; Έστειλε Μυλοποταμιτες και τα ξεκαναν μαζί με τον τσοπάνη;
Καλό βράδυ και σε σένα.@resp θα σβησω ολα μου τα μηνυματα στο θρεντ και θα αποχωρησω. Σιχαινομαι πολυ την υποθεση για να τη μετατρεψω σε μια μικρη αντιπαραθεση στο μπουρδελα κομ
Καλο σου βραδυ
κωλο-γερος
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 43.030
- Πόντοι
- 21.395
Βλεπεις κάποια άλλη λύση;Και πιστεύεις ότι θα το δεχθούμε αυτό; Η οποία Βουλή προκύψει , θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης;
Ο μόνος που κάνει μαθήματα είσαι εσύ. Ανέφερες τόσες φορές την Κάρπαθο.Τυπε του θέμα του ΟΠΕΚΕΠΕ το ξέρω άριστα .μη μου κάνεις μαθήματα για την Κάρπαθο και κάθε Κάρπαθο
To κινητό μου είναι γεμάτο από τις κοπριες αυτες
Πλέον με τα ηλεκτρονικά τιμολόγια η μόνη λύση είναι όλα τα κιλα όλα τα λεφτά ...
Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα για την Κάρπαθο λοιπόν. Δεν ξέρεις να μου απαντήσεις. Σου έδωσα τη δυνατότητα να μου πεις για οποιαδήποτε άλλη περιοχή θέλεις.
Τα του ΟΠΕΚΕΠΕ τα ξέρω καλύτερα από σένα γιατί συγκρούστηκα μαζί του. Δύο φορές έκανα αναφορά επίσημη σε Υπουργεία και Ανεξάρτητη Αρχή. Και είχα και πλάτες πίσω μου. Πήρα σβαρνα τους πάντες, από τοπικούς διευθυντές μέχρι τον Υπουργό. Πάντα εγγράφως, πάντα με αποδεικτικό της συνομιλίας.
Το θράσος τους το γεύτηκα σε τεράστιες δόσεις.
Κι αυτά που άκουγα από όλο αυτό το βρωμοκυκλωμα τα ακούω κι από σένα τώρα σε διάφορες παραλλαγές. Κάποια στιγμή κι ο εργοδότης μου, άνθρωπος με μεγάλες προσβάσεις στη ΝΔ αλλά εξαιρετικά τίμιος και ακέραιος στη δουλειά του, σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ειδικά όταν η Αρχή του είπε επισήμως "δε μπορώ να τους επιβάλλω τίποτα". Κι η εταιρεία έκανε πίσω αφού έφαγε τα μούτρα της. "Παράτα τα, άδικα το παλεύεις" ήταν η τελευταία του κουβεντα. Δεν ξανασχοληθηκε και έριξε μαύρη πέτρα. Και κάποια από τα ονόματα που βρήκαμε απέναντι τότε, αναφέρονται σε διαλόγους της δικογραφίας.
Αυτό το απόστημα σπάει μόνο με στρεμματική επιδότηση. Ούτε με ιστορικά δικαιώματα ουτε με αγοραπωλησιες τους ούτε με όλα τα κιλά όλα τα λεφτά.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 47.293
ΠαρομοίωςΟ μόνος που κάνει μαθήματα είσαι εσύ. Ανέφερες τόσες φορές την Κάρπαθο.
Σε ρώτησα συγκεκριμένα πράγματα για την Κάρπαθο λοιπόν. Δεν ξέρεις να μου απαντήσεις. Σου έδωσα τη δυνατότητα να μου πεις για οποιαδήποτε άλλη περιοχή θέλεις.
Τα του ΟΠΕΚΕΠΕ τα ξέρω καλύτερα από σένα γιατί συγκρούστηκα μαζί του. Δύο φορές έκανα αναφορά επίσημη σε Υπουργεία και Ανεξάρτητη Αρχή. Και είχα και πλάτες πίσω μου. Πήρα σβαρνα τους πάντες, από τοπικούς διευθυντές μέχρι τον Υπουργό. Πάντα εγγράφως, πάντα με αποδεικτικό της συνομιλίας.
Το θράσος τους το γεύτηκα σε τεράστιες δόσεις.
Κι αυτά που άκουγα από όλο αυτό το βρωμοκυκλωμα τα ακούω κι από σένα τώρα σε διάφορες παραλλαγές. Κάποια στιγμή κι ο εργοδότης μου, άνθρωπος με μεγάλες προσβάσεις στη ΝΔ αλλά εξαιρετικά τίμιος και ακέραιος στη δουλειά του, σήκωσε τα χέρια ψηλά. Ειδικά όταν η Αρχή του είπε επισήμως "δε μπορώ να τους επιβάλλω τίποτα". Κι η εταιρεία έκανε πίσω αφού έφαγε τα μούτρα της. "Παράτα τα, άδικα το παλεύεις" ήταν η τελευταία του κουβεντα. Δεν ξανασχοληθηκε και έριξε μαύρη πέτρα. Και κάποια από τα ονόματα που βρήκαμε απέναντι τότε, αναφέρονται σε διαλόγους της δικογραφίας.
Αυτό το απόστημα σπάει μόνο με στρεμματική επιδότηση. Ούτε με ιστορικά δικαιώματα ουτε με αγοραπωλησιες τους ούτε με όλα τα κιλά όλα τα λεφτά.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 47.293
Ο μπαρζανακηε ήξερε ότι γνώριζαν κ έτρεχα στα μουνόπανα τους τέως υπουργούς στη Βάθης και στη Λένορμαν ...Παρομοίως![]()
Οπως έχω φάει πρόστιμο από ΟΠΕΚΕΠΕ κ ασφαλώς ήταν κράτος εν κράτει ..
Για την Κάρπαθο την. Έδωσα σα παράδειγμα αλλά πχ η περιοχή μου τα κοπάδια τα έχει σε άλλο Δήμο.μη γειτνιάζοντα
Προφανώς δούλευες σε ΚΥΔ
Δύο φορές χειρότερα λοιπόν όταν μου λες όλα τα κιλά όλα τα λεφτά.Παρομοίως![]()
Διότι είναι γνωστό πως φουσκώνουν τα κιλά και τι εξυπηρετεί αυτό.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 47.293
Τουλάχιστον στα όλα τα κιλά όλα τα λεφτά δύσκολα θα κλέψεις διότι πλέον υπάρχουν ηλεκτρονικά τιμολόγια δύσκολα να διοποζυγισεις .. κ πλέον ο έμπορας δύσκολα να το δεχτεί διότιετεπειτα πως θα κλείσει η αποθήκη του ;;;α τέλος ο παραγωγός πχ για μια επιδότηση πχ στο στάρι 25 ευρώ το στρέμμα ήτοι 5 λεπτά στο κιλό δεν μπορεί να κόψει τιμολόγιο διότι δεν έχει έξοδα για αυτό το τιμολόγιο οπότε τα πέντε λεπτά που θα κλέψει θα του τα πάρει η εφορία αφού δεν έχει έξοδα για το διπλό ζύγισμαΔύο φορές χειρότερα λοιπόν όταν μου λες όλα τα κιλά όλα τα λεφτά.
Διότι είναι γνωστό πως φουσκώνουν τα κιλά και τι εξυπηρετεί αυτό.
Δλδ πρέπει να βρεις κ εικονικά τιμολόγια εξόδων πράγμα πολύ δύσκολο
Το πιο εύκολο είναι αυτό που κάνανε οι παρατρεχαμενοι πολιτικό αγροτοπατερες κ υπάλληλοι του ΟΠΕΚΕΠΕ δλδ με τη γη διότι έμεναν αρκετά αδηλωτα χωράφια κ τα κολλούσαν εκεί στις δικές τους επιδοτήσεις
Η Κάρπαθος ειδικά και τα Δωδεκάνησα γενικά είναι σε καθοδική πορεία στην κτηνοτροφία. Αλλά αυτό είναι φαινομενο πανελλαδικό.Ο μπαρζανακηε ήξερε ότι γνώριζαν κ έτρεχα στα μουνόπανα τους τέως υπουργούς στη Βάθης και στη Λένορμαν ...
Οπως έχω φάει πρόστιμο από ΟΠΕΚΕΠΕ κ ασφαλώς ήταν κράτος εν κράτει ..
Για την Κάρπαθο την. Έδωσα σα παράδειγμα αλλά πχ η περιοχή μου τα κοπάδια τα έχει σε άλλο Δήμο.μη γειτνιάζοντα
Προφανώς δούλευες σε ΚΥΔ
Στην Κάσο κυκλοφορούν αδέσποτα αιγοπρόβατα και τα πιάνει ο Δήμος και τα σφάζει γιατί είναι πρόβλημα. Στην Κάρπαθο ακόμα χειρότερα. Πριμοδοτεί ο Δήμος τη συλλογή τους από όποιον μπορεί και δεν πατάει κανείς. Έφτασε στο σημείο να βγάλει ανακοίνωση "όποιος θέλει να πάρει σπίτι του αδέσποτο αιγοπρόβατο αποκτά αυτόματα την ιδιοκτησία του".
Όπου και να τα έχει τα κοπάδια το γεγονός ότι απαιτούνται 0,7 ΜΜΖ/εκτάριο για ενεργοποίηση βοσκοτόπου δεν αλλάζει.
Κι εδώ υπήρχε το φαινόμενο η ΕΛΣΤΑΤ να δηλώνει 10 εκ αιγοπρόβατα και η χώρα στην ΕΕ 16 εκ κι έβγαινε ο Μόσχος του ΣΕΚ και φώναζε ο άνθρωπος εδώ και κάποια χρόνια, τι γίνεται ρε παιδιά, από που προκύπτει το πλεόνασμα 6 εκατομμυρίων ζωντανών;
Κι απάντηση δεν έπαιρνε.
Το γνωστό πια όπου όλη η χώρα 10 κι η Κρήτη 7.
Κι αυτά τα παραπάνω, εικονικά και μη, απομυζούν κάθε τύπου επιδοτήσεις.
Χρειάστηκε να συνεργαστούμε με ΚΥΔ και όλο αυτό το κυκλωμα κι έχω γνωρίσει πολλά κεφάλια τους. Γενικά πολλούς από τους αστέρες που ακούγονται και θα ακουστούν αυτές τις μέρες.
Όχι και οι καλύτερες γνωριμίες της ζωής μου.
Οι παραγωγοί δεν κόβουν όλοι τιμολόγιο. Πλήθος ατελείωτο οι ειδικού καθεστώτος. Το κόβει ο έμπορος για λογαριασμό τους εκ του νόμου. Και βάζει όσα κιλά θέλει.Τουλάχιστον στα όλα τα κιλά όλα τα λεφτά δύσκολα θα κλέψεις διότι πλέον υπάρχουν ηλεκτρονικά τιμολόγια δύσκολα να διοποζυγισεις .. κ πλέον ο έμπορας δύσκολα να το δεχτεί διότιετεπειτα πως θα κλείσει η αποθήκη του ;;;α τέλος ο παραγωγός πχ για μια επιδότηση πχ στο στάρι 25 ευρώ το στρέμμα ήτοι 5 λεπτά στο κιλό δεν μπορεί να κόψει τιμολόγιο διότι δεν έχει έξοδα για αυτό το τιμολόγιο οπότε τα πέντε λεπτά που θα κλέψει θα του τα πάρει η εφορία αφού δεν έχει έξοδα για το διπλό ζύγισμα
Δλδ πρέπει να βρεις κ εικονικά τιμολόγια εξόδων πράγμα πολύ δύσκολο
Το πιο εύκολο είναι αυτό που κάνανε οι παρατρεχαμενοι πολιτικό αγροτοπατερες κ υπάλληλοι του ΟΠΕΚΕΠΕ δλδ με τη γη διότι έμεναν αρκετά αδηλωτα χωράφια κ τα κολλούσαν εκεί στις δικές τους επιδοτήσεις
Ηλεκτρονικό τιμολόγιο σημαίνει my data και τίποτα περισσότερο. Ζυγολογιο βαζει ο έμπορος ότι θέλει. Μια πλάστιγγα μπορεί να δείξει αυτό που χρειάζεται. Αν χρειάζεται βέβαια.
Δεν έχουν όλοι οι αγρότες βιβλία. Οπότε δε χρειαζονται και έσοδα έξοδα ακριβώς.
Χωράφια με 350 κιλα κριθάρι μέσο όρο πενταετίας, φέτος έδωσαν από 700 κιλά και πάνω.
Τα έξοδα όμως είναι τα ίδια κάθε χρόνο. Και η καλλιέργεια συμβολαιακή ζυθοποιίας.
Υπάρχει έφορος που θα πει πως αυξηθηκαν τα κιλά φέτος; Ούτε καν.
Το ίδιο γίνεται σε κάθε προϊόν. Κι εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 47.293
Την Κάρπαθο την έβαλα σαν παράδειγμα για να καταλάβουν όσοι δεν ασχολούνται τι γινότανΗ Κάρπαθος ειδικά και τα Δωδεκάνησα γενικά είναι σε καθοδική πορεία στην κτηνοτροφία. Αλλά αυτό είναι φαινομενο πανελλαδικό.
Στην Κάσο κυκλοφορούν αδέσποτα αιγοπρόβατα και τα πιάνει ο Δήμος και τα σφάζει γιατί είναι πρόβλημα. Στην Κάρπαθο ακόμα χειρότερα. Πριμοδοτεί ο Δήμος τη συλλογή τους από όποιον μπορεί και δεν πατάει κανείς. Έφτασε στο σημείο να βγάλει ανακοίνωση "όποιος θέλει να πάρει σπίτι του αδέσποτο αιγοπρόβατο αποκτά αυτόματα την ιδιοκτησία του".
Όπου και να τα έχει τα κοπάδια το γεγονός ότι απαιτούνται 0,7 ΜΜΖ/εκτάριο για ενεργοποίηση βοσκοτόπου δεν αλλάζει.
Κι εδώ υπήρχε το φαινόμενο η ΕΛΣΤΑΤ να δηλώνει 10 εκ αιγοπρόβατα και η χώρα στην ΕΕ 16 εκ κι έβγαινε ο Μόσχος του ΣΕΚ και φώναζε ο άνθρωπος εδώ και κάποια χρόνια, τι γίνεται ρε παιδιά, από που προκύπτει το πλεόνασμα 6 εκατομμυρίων ζωντανών;
Κι απάντηση δεν έπαιρνε.
Το γνωστό πια όπου όλη η χώρα 10 κι η Κρήτη 7.
Κι αυτά τα παραπάνω, εικονικά και μη, απομυζούν κάθε τύπου επιδοτήσεις.
Χρειάστηκε να συνεργαστούμε με ΚΥΔ και όλο αυτό το κυκλωμα κι έχω γνωρίσει πολλά κεφάλια τους. Γενικά πολλούς από τους αστέρες που ακούγονται και θα ακουστούν αυτές τις μέρες.
Όχι και οι καλύτερες γνωριμίες της ζωής μου.
Πχ στο Δήμο μου τα βοσκοτόπια είναι όλα 100 χλμ μακριά βάσει δηλώσεων και αυτό δεν σημαίνει ότι τα βοσκουν εκεί ..απλώς είμαι ισοδύναμο πληρωμής .
Η επόμενη βόμβα ο έλγα μας
sex volcano
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 202
- Like
- 55.841
- Πόντοι
- 47.293
Δεν είπα βάσει ζυγολογιων άλλα βάσει τιμολογίων να μπαίνει η επιδότηση στο κιλόΟι παραγωγοί δεν κόβουν όλοι τιμολόγιο. Πλήθος ατελείωτο οι ειδικού καθεστώτος. Το κόβει ο έμπορος για λογαριασμό τους εκ του νόμου. Και βάζει όσα κιλά θέλει.
Ηλεκτρονικό τιμολόγιο σημαίνει my data και τίποτα περισσότερο. Ζυγολογιο βαζει ο έμπορος ότι θέλει. Μια πλάστιγγα μπορεί να δείξει αυτό που χρειάζεται. Αν χρειάζεται βέβαια.
Δεν έχουν όλοι οι αγρότες βιβλία. Οπότε δε χρειαζονται και έσοδα έξοδα ακριβώς.
Χωράφια με 350 κιλα κριθάρι μέσο όρο πενταετίας, φέτος έδωσαν από 700 κιλά και πάνω.
Τα έξοδα όμως είναι τα ίδια κάθε χρόνο. Και η καλλιέργεια συμβολαιακή ζυθοποιίας.
Υπάρχει έφορος που θα πει πως αυξηθηκαν τα κιλά φέτος; Ούτε καν.
Το ίδιο γίνεται σε κάθε προϊόν. Κι εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι.
Κ όσοι θέλουν να είναι στην επιδότηση ας γίνουν κανονικού Καθεστώτος κ όχι του ειδικού αλλιώς να μετατραπούν στο κανονικό καθεστώς
Το ειδικό καθεστώς εξυπηρετη τα κομματικά συμφέροντα
Είναι απίθανο όπως είναι το ηλεκτρονικό τιμολόγιο live time να μπορείς να κλέψεις και εκεί μπαίνει κ η εφορία στη μέση που αν σε πιάσει το πρόστιμο δεν είναι χάδι του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά επί δέκα
Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση. Με βάση ύψος επιδότησης ή πωλήσεων θα είναι ειδικού ή κανονικού καθεστώτος. Δε γίνεται το μικρό αγρότη να τον πάει στο κανονικού.Δεν είπα βάσει ζυγολογιων άλλος βάσει τιμολογίων να μπαίνει η επιδότηση
Κ όσοι θέλουν να είναι στην επιδότηση ας γίνουν κανονικού. Καθεστώτος κ όχι του ειδικού αλλιώς να μετατραπούν στο κανονικό καθεστώς
Είναι απίθανο όπως είναι το ηλεκτρονικό τιμολόγιο live time να μπορείς να κλέψεις και εκεί μπαίνει κ η εφορία στη μέση που αν σε πιάσει το πρόστιμο δεν είναι χάδι του ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά επί δέκα
Εδώ σε όλη την Ευρώπη υπάρχει απαλλαγή ΦΠΑ μέχρι τζίρο μερικών δεκαδων χιλιάδων ευρώ και η χώρα πάει για ευρωδικαστήριο αν δε το θεσμοθετήσει κι εμείς θα πάμε τη μαρίδα στο κανονικού;
Που η μαρίδα είναι και το μεγαλύτερο μέρος.
Η αυτοτιμολογηση είναι ο κανόνας.
Το τιμολόγιο το κόβεις και την επόμενη μερα.
Υποτίθεται ότι το σημαντικό είναι το ψηφιακό δελτίο αποστολής.
Ποιός ελέγχει τόσα χρόνια τα φορτηγά με τα προϊόντα για να τα ελέγξει τώρα; Και τι άλλαξε; Έγινε το χειρόγραφο ΔΑ ηλεκτρονικό; Και;
Το μαύρο ταξίδι πάει σύννεφο και κανείς δεν ελέγχει τίποτα.
Χώρια που τα ζυγολογια τα κρατάει ο αγρότης.
Απαξ και μπούνε στα σιλό τα κριθάρια σχόλασε ο γάμος.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 26.062
- Πόντοι
- 7.046
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 19.817
- Πόντοι
- 3.846
Σωστά τα λες ,αλλά το πρόβλημα δεν είναι οι νόμοι είναι η διαφθορά από τον ανώτερα κρατικά κλιμάκια μέχρι τους αγρότες και τους βοσκούς.Αυτή είναι η τρέχουσα κατάσταση. Με βάση ύψος επιδότησης ή πωλήσεων θα είναι ειδικού ή κανονικού καθεστώτος. Δε γίνεται το μικρό αγρότη να τον πάει στο κανονικού.
Εδώ σε όλη την Ευρώπη υπάρχει απαλλαγή ΦΠΑ μέχρι τζίρο μερικών δεκαδων χιλιάδων ευρώ και η χώρα πάει για ευρωδικαστήριο αν δε το θεσμοθετήσει κι εμείς θα πάμε τη μαρίδα στο κανονικού;
Που η μαρίδα είναι και το μεγαλύτερο μέρος.
Η αυτοτιμολογηση είναι ο κανόνας.
Το τιμολόγιο το κόβεις και την επόμενη μερα.
Υποτίθεται ότι το σημαντικό είναι το ψηφιακό δελτίο αποστολής.
Ποιός ελέγχει τόσα χρόνια τα φορτηγά με τα προϊόντα για να τα ελέγξει τώρα; Και τι άλλαξε; Έγινε το χειρόγραφο ΔΑ ηλεκτρονικό; Και;
Το μαύρο ταξίδι πάει σύννεφο και κανείς δεν ελέγχει τίποτα.
Χώρια που τα ζυγολογια τα κρατάει ο αγρότης.
Απαξ και μπούνε στα σιλό τα κριθάρια σχόλασε ο γάμος.
Αυτοί που διπλοζύγιζαν το βαμβάκι το ζύγιζαν μόνοι τους; Ποιος υπέγραφε;
Αντίστοιχα αυτός που με τα πανωγραψίματα που λένε και στην Κρήτη θα βρεθεί με 200 στρέμματα ελιές ενώ έχει μόλις 20, θα σου παρουσιάσει συμβόλαιο από συμβολαιογράφο. Ποιος συμβολαιογράφος το επικύρωσε; Ποιος τοπογράφος; Ποιος Δήμος το αποδέχτηκε;
Για αυτό και δεν έχουμε Κτηματολόγιο. Εμείς το σαμποτάρουμε επειδή είμαστε λαμόγια. Φίλε μου η λαμογιά είναι τρόπος ζωής του Έλληνα. Τη δεκαετία του 80 έλεγαν "ε τι τα θες, δεν υπάρχει τεχνολογία ,είναι άμαθοι οι ανθρωποι" μετά απο 40 χρόνια ακριβώς τα ίδια.
Αν περιμέναμε από το ελληνικό κράτος να τους τιμωρήσει, δε θα γινόταν τίποτα. Να αναλάβει δράση η ΕΕ, να κοπούν κώλοι.
ananeotikos
Μέγας
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2025
- Like
- 14.438
- Πόντοι
- 3.556
Και λένε θα βγουν και άλλοι πιο καυτοί διάλογοι.