Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 946
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.153
Πόντοι
3.556
εχει δοκιμαστει κατα καιρους ...θες μορφη απλης αναλογικης;εστω

Το να μην έχουμε κάποιον να έρθει μετά απου αυτόν είναι πολύ καλό, διότι αυτοί έχουν τεχνογνωσία στο να κλέβουν να καλύπτουν και να χρηματοδοτούν τη φάρα τους και τα κομματόσκυλά τους , λειτουργούν ως μαφία. Στην τελική καλύτερα "η Ζωίτσα" , υπογεννητικότητα, εξωτερική πολιτική, ενεργειακή ανάπτυξη και τόσα άλλα θα τα λύσουν αυτοί; Δεν μπορεί να βρεί η Ζωή θεωρητικά άξιο προσωπικό; Τελικά το να καταφεύγουμε σε ευρωπαϊκούς θεσμούς όταν κιόλας πρόκειται για κοινοτικούς πόρους, φαίνεται να λειτουργεί αλλά θα πάρει χρόνο. Επίσης πρέπει να πιεστούν αρκετά και να αρθεί η βουλευτική ασυλία.
Αυτή δεν είναι Ασυλία .
Είναι ΑΣΥΔΟΣΙΑ στα ΣΚΑΝΤΑΛΑ και στην ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.153
Πόντοι
3.556
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΈΧΕΙ ΕΙΣΗΓΗΘΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ

'Αρθρο 86: (Δίωξη κατά μελών της Κυβέρνησης, Ειδικό Δικαστήριο)​

1. Μόνο η Βουλή έχει την αρμοδιότητα να ασκεί δίωξη κατά όσων διατελούν ή διετέλεσαν μέλη της Κυβέρνησης ή Υφυπουργοί για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, όπως νόμος ορίζει. Απαγορεύεται η θέσπιση ιδιώνυμων υπουργικών αδικημάτων.
3. Πρόταση άσκησης δίωξης υποβάλλεται από τριάντα τουλάχιστον βουλευτές. Η Βουλή, με απόφασή της που λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, συγκροτεί ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, διαφορετικά, η πρόταση απορρίπτεται ως προδήλως αβάσιμη. Το πόρισμα της επιτροπής του προηγούμενου εδαφίου εισάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής, η οποία αποφασίζει για την άσκηση ή μη δίωξης. Η σχετική απόφαση λαμβάνεται με την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών. Με τη διαδικασία και την πλειοψηφία του πρώτου εδαφίου της παραγράφου αυτής η Βουλή μπορεί οποτεδήποτε να ανακαλεί την απόφασή της ή να αναστέλλει τη δίωξη, την προδικασία ή την κύρια διαδικασία.

Με αυτό ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Το να μην έχουμε κάποιον να έρθει μετά απου αυτόν είναι πολύ καλό, διότι αυτοί έχουν τεχνογνωσία στο να κλέβουν να καλύπτουν και να χρηματοδοτούν τη φάρα τους και τα κομματόσκυλά τους , λειτουργούν ως μαφία. Στην τελική καλύτερα "η Ζωίτσα" , υπογεννητικότητα, εξωτερική πολιτική, ενεργειακή ανάπτυξη και τόσα άλλα θα τα λύσουν αυτοί; Δεν μπορεί να βρεί η Ζωή θεωρητικά άξιο προσωπικό; Τελικά το να καταφεύγουμε σε ευρωπαϊκούς θεσμούς όταν κιόλας πρόκειται για κοινοτικούς πόρους, φαίνεται να λειτουργεί αλλά θα πάρει χρόνο. Επίσης πρέπει να πιεστούν αρκετά και να αρθεί η βουλευτική ασυλία.
Μαζί σου είμαι απλά συγκεκριμένα η Ζωίτσα είναι τρομακτικά πιο επικίνδυνη και εκεί δεν θα δεις απλά ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά πείνα κανονική. Αυτό πιστευω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Εχουμε ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.
Εκτός αν συμβιβαστούμε με το σημερινό ΑΠΟΠΑΤΟ που Κυβερνά.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ.
Και λένε ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΊ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΉΣΕΙ .
Οι σοβαροί όπως πχ αυτόν που μια ζωή ψήφιζα, ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ, δεν επιλέγονται. Τους έχουν φτιάξει την εικόνα του γελοίου ή του φασίστα. Και όμως τέτοιοι χρειάζονται αδερφέ μου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.898
Πόντοι
6.056
Οι σοβαροί όπως πχ αυτόν που μια ζωή ψήφιζα, ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ, δεν επιλέγονται. Τους έχουν φτιάξει την εικόνα του γελοίου ή του φασίστα. Και όμως τέτοιοι χρειάζονται αδερφέ μου.
Σε αυτούς που έφτιαξαν την εικόνα του φασίστα .... φύλαγαν χειρότερη τύχη ........

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Σε αυτούς που έφτιαξαν την εικόνα του φασίστα .... φύλαγαν χειρότερη τύχη ........
Ο μόνος που άξιζε να μπει στη βουλή (Θάνος Τζήμερος κ Δημιουργία Ξανά) και αντί αυτού βάλαμε τον Λεβέντη, τον Στίγκα με τους Σπαρτιάτες και την Νίκη μαζί με τη Ζωίτσα και τον Βελόπουλο...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Ο μόνος που άξιζε να μπει στη βουλή (Θάνος Τζήμερος κ Δημιουργία Ξανά) και αντί αυτού βάλαμε τον Λεβέντη, τον Στίγκα με τους Σπαρτιάτες και την Νίκη μαζί με τη Ζωίτσα και τον Βελόπουλο...
Πέρασαν μια εικόνα ότι ο Τζήμερος είναι γραφικός φασίστας ουτοπικός κτλ. Λέγαμε για Τζήμερο και μας κοιτούσαν όλοι με στραβό μάτι

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Πέρασαν μια εικόνα ότι ο Τζήμερος είναι γραφικός φασίστας ουτοπικός κτλ. Λέγαμε για Τζήμερο και μας κοιτούσαν όλοι με στραβό μάτι
Ακριβώς αυτό. Προσωπικά με μανία έψαχνα να βρω κάπου να διαφωνήσω μαζί του και έβρισκα στο 90% να συμφωνω μαζί του.

Πάντα μα πάντα ακούω και παρακολουθώ τον άλλον. Ακόμα και οποιονδήποτε πολιτικό. Όπως και τη Κωνσταντοπούλου την παρακολουθώ - δεν έχω οπαδικότητα με κανέναν. Ε τέτοια άτομα σαν τον Θάνο δεν έχω δει στη πολιτική ζωή. Μακάρι να έμπαινε στη βουλή. Άξιζε.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Ακριβώς αυτό. Προσωπικά με μανία έψαχνα να βρω κάπου να διαφωνήσω μαζί του και έβρισκα στο 90% να συμφωνω μαζί του.

Πάντα μα πάντα ακούω και παρακολουθώ τον άλλον. Ακόμα και οποιονδήποτε πολιτικό. Όπως και τη Κωνσταντοπούλου την παρακολουθώ - δεν έχω οπαδικότητα με κανέναν. Ε τέτοια άτομα σαν τον Θάνο δεν έχω δει στη πολιτική ζωή. Μακάρι να έμπαινε στη βουλή. Άξιζε.
Ακριβώς γι' αυτό δεν μπήκε

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.314
Πόντοι
216
Σκεψεις :
Η ΕΥΠ που τους παρακολουθουσε σε ποιον δινει λογαριασμο ?
Η δικη που γινεται τωρα ποτε ξεκινησε η διωξη τους?
Η ευρωπαικη εισαγγελια ελεγχει μονο την Ελλαδα?

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.877
Πόντοι
6.495
Ας υποθέσουμε ότι αύριο συγκροτείται ένα κόμμα με πραγματικά αδιάφθορους καθ' όλα υποψηφίους βουλευτές και κατώτερα στελέχη, που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, και έχουν πρόθεση για απόλυτη πάταξη κάθε ανομίας και διαφθοράς σε όλες τις πτυχές του βίου και των δραστηριοτήτων, και χωρίς καμία υπόσχεση για κανένα ρουσφέτι. Πιστεύει κανείς σοβαρά ότι θα μπει στη Βουλή σε αυτή τη χώρα;

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δε θα ''στοιχίσει'' στην Κυβέρνηση όπως δε θα ''στοίχιζε'' σε καμία Κυβέρνηση γιατί αφορά ένα υποσύνολο διεφθαρμένων μίας συνολικά διεφθαρμένης χώρας που ήδη γνώριζε τι γίνεται μέσες άκρες και όλοι σιωπούσαν γιατί το κοινοτικό χρήμα δεν ευνοεί μόνον όσους το παίρνουν, αλλά και μία τοπική (και εθνική) οικονομία γενικότερα.

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.194
Πόντοι
456
οποια πετρα και αν σηκωσεις ενα σκανδαλο με κρητικο μεσα θα δεις

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
24.132
Πόντοι
6.256
Ας υποθέσουμε ότι αύριο συγκροτείται ένα κόμμα με πραγματικά αδιάφθορους καθ' όλα υποψηφίους βουλευτές και κατώτερα στελέχη, που δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους, και έχουν πρόθεση για απόλυτη πάταξη κάθε ανομίας και διαφθοράς σε όλες τις πτυχές του βίου και των δραστηριοτήτων, και χωρίς καμία υπόσχεση για κανένα ρουσφέτι. Πιστεύει κανείς σοβαρά ότι θα μπει στη Βουλή σε αυτή τη χώρα;

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δε θα ''στοιχίσει'' στην Κυβέρνηση όπως δε θα ''στοίχιζε'' σε καμία Κυβέρνηση γιατί αφορά ένα υποσύνολο διεφθαρμένων μίας συνολικά διεφθαρμένης χώρας που ήδη γνώριζε τι γίνεται μέσες άκρες και όλοι σιωπούσαν γιατί το κοινοτικό χρήμα δεν ευνοεί μόνον όσους το παίρνουν, αλλά και μία τοπική (και εθνική) οικονομία γενικότερα.
Θυμασαι τους αγανακτισμενους τυπε?Να δεις τωρα αγανακτισμενους που θα εχει αν δεν μπορουν να τσεπωσουν χιλιαδες ευρω με λαμογιες:confused::confused::confused::coffee:

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
336
Πόντοι
21
Μαζί σου είμαι απλά συγκεκριμένα η Ζωίτσα είναι τρομακτικά πιο επικίνδυνη και εκεί δεν θα δεις απλά ΟΠΕΚΕΠΕ αλλά πείνα κανονική. Αυτό πιστευω.
Τόσο ο τζιμ όσο και η ζωήτσα που θα σεκάνει να πεινάσεις έχουν ένα κοινο χαρακτηριστικό, κάναν "κόμματα ΑΕ". Ε, δεν γίνεται έτσι, θέλει δουλειά πολύ, οχι πηροτεχνήματα και τηλεοπτικές κλανιές με επιδότησεις επιχειρηματικές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Τόσο ο τζιμ όσο και η ζωήτσα που θα σεκάνει να πεινάσεις έχουν ένα κοινο χαρακτηριστικό, κάναν "κόμματα ΑΕ". Ε, δεν γίνεται έτσι, θέλει δουλειά πολύ, οχι πηροτεχνήματα και τηλεοπτικές κλανιές με επιδότησεις επιχειρηματικές.
Τώρα πώς γίνεται να βάλει κάποιος στην ίδια κατσαρόλα την Ζωίτσα με τον Τζήμερο είναι μάλλον άξιο απορίας.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.153
Πόντοι
3.556
Ο Τζήμερος και ο Στέφανος Μάνος ήταν οι μόνοι πολιτικοί που ξέρω Ελλάδα που είχαν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Και το λέω εγώ που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ.

1tetris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
336
Πόντοι
21
Τώρα πώς γίνεται να βάλει κάποιος στην ίδια κατσαρόλα την Ζωίτσα με τον Τζήμερο είναι μάλλον άξιο απορίας.
Mα, το κάνεις εσύ ο ίδιος και οι δυό τους δεν κάναν/έχουν κόμμα. Δες την έννοια "κομμα"

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
8.631
Πόντοι
2.636
Ο Τζήμερος και ο Στέφανος Μάνος ήταν οι μόνοι πολιτικοί που ξέρω Ελλάδα που είχαν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.
Και το λέω εγώ που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΠΟΤΕ.
Αυτό σε τιμάει που λες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Mα, το κάνεις εσύ ο ίδιος και οι δυό τους δεν κάναν/έχουν κόμμα. Δες την έννοια "κομμα"
Δεν τους βάζω στην ίδια κατσαρόλα.

ananeotikos

Μέγας
Εγγρ.
16 Φεβ 2025
Like
14.153
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!

Stories