Νέα

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα madrach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 946
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.662
Πόντοι
41.293
:confused::confused::confused::confused: ΤΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ??????
θα μας φανε και αλλα?
Νέα δημοκρατία ..θα τα φάμε όλα ...
Εγώ δεν ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ κ ούτε πρόκειται αλλά στο θέμα Γεωργίας ήταν οι πιο καθαροί ..
Να τα λέμε κ αυτά

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.270
Πόντοι
5.506
Νέα δημοκρατία ..θα τα φάμε όλα ...
Εγώ δεν ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ κ ούτε πρόκειται αλλά στο θέμα Γεωργίας ήταν οι πιο καθαροί ..
Να τα λέμε κ αυτά
εγω ψηφισα συριζα...δεν θα τους ξαναψηφισω ποτε....πιστευω σε ολα ηταν πιο καθαροι....σιγουρα θα ψηφισω στης επομενες...ειμαι της γνωμης (αντιθετα με τους παντεληδες που λενε οτι καλα κλεβουν αλλα ποιον?) οτι ολοι ειναι καλυτεροι απο τον μουλο....
στεκομαι διπλα στην καρυστιανου για εσχατη προδοσια..

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
46.072
Πόντοι
10.411

bKpRf.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.662
Πόντοι
41.293
εγω ψηφισα συριζα...δεν θα τους ξαναψηφισω ποτε....πιστευω σε ολα ηταν πιο καθαροι....σιγουρα θα ψηφισω στης επομενες...ειμαι της γνωμης (αντιθετα με τους παντεληδες που λενε οτι καλα κλεβουν αλλα ποιον?) οτι ολοι ειναι καλυτεροι απο τον μουλο....
στεκομαι διπλα στην καρυστιανου για εσχατη προδοσια..
Μητσοτάκεικο δεν ψηφίζω ούτε αν μού βάλεις το κεφάλι στην γκιλοτινα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.900
Πόντοι
6.056
εγω ψηφισα συριζα...δεν θα τους ξαναψηφισω ποτε....πιστευω σε ολα ηταν πιο καθαροι....
Πιο καθαροί από δαύτους ήταν και ο αλφόνσο καπόνε, ο πάμπλο εσκομπάρ , ο τσάρλυ λουτσιάνο , ο μάγιερ λένσκι και ο άρθουρ ρονστάϊν .... ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ !
Τάϊσαν κόσμο , στήριξαν χήρες και ορφανά, στεγάσαν φτωχούς , έστησαν συσίτια για φτωχόπαιδα και τους πλήρωσαν σπουδές και σχολεία.

Ετούτοι , είναι ό,τι ΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ , ΑΛΑΖΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΜΟΒΟΡΟ είχε ποτέ η ανθρωπότητα.
Κλέβουν τα λεφτά των φορολογούμενων και τον φτύνουν στα μούτρα και του πουλάνε μούρη .

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
Μισό να πούμε και μερικά πράγματα για τους περιβόητους δορυφόρους γιατί διαβάζουμε παλαβά.
Στην ΕΕ υπάρχει το ΑΜS. Γνωστό και ως Area Monitoring System. Aυτό δέχεται στοιχεία από τους Sentinel, που είναι δορυφόροι που εκτόξευσε η ΕΕ για να στηρίξει το δικό της Copernicus.
Από τους 6 τύπους Sentinel στοιχεία για την ξηρά στέλνουν οι 1,2 και 3 και για τη γεωργία η ΕΕ χρησιμοποιεί το ζεύγος των Sentinel 2. Αυτοί εκτοξεύτηκαν το 2015 ο πρώτος και το 2017 ο δεύτερος. Το AMS εμφανίστηκε το 2021 σε μία δοκιμαστική έκδοση και άρχισε να εφαρμόζεται πιλοτικά στις χώρες της ΕΕ το 2022. Σε λίγες καλλιέργειες ανά χώρα για να δουν πως λειτουργεί.
Κανονική χρήση του έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2023.
Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος ο περιβόητος δορυφόρος λειτούργησε πριν 3 χρόνια ακριβώς, επί κυβέρνησης εγκληματικής συμμορίας Μητσοτάκη.

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.662
Πόντοι
41.293
Μισό να πούμε και μερικά πράγματα για τους περιβόητους δορυφόρους γιατί διαβάζουμε παλαβά.
Στην ΕΕ υπάρχει το ΑΜS. Γνωστό και ως Area Monitoring System. Aυτό δέχεται στοιχεία από τους Sentinel, που είναι δορυφόροι που εκτόξευσε η ΕΕ για να στηρίξει το δικό της Copernicus.
Από τους 6 τύπους Sentinel στοιχεία για την ξηρά στέλνουν οι 1,2 και 3 και για τη γεωργία η ΕΕ χρησιμοποιεί το ζεύγος των Sentinel 2. Αυτοί εκτοξεύτηκαν το 2015 ο πρώτος και το 2017 ο δεύτερος. Το AMS εμφανίστηκε το 2021 σε μία δοκιμαστική έκδοση και άρχισε να εφαρμόζεται πιλοτικά στις χώρες της ΕΕ το 2022. Σε λίγες καλλιέργειες ανά χώρα για να δουν πως λειτουργεί.
Κανονική χρήση του έγινε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2023.
Όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος ο περιβόητος δορυφόρος λειτούργησε πριν 3 χρόνια ακριβώς, επί κυβέρνησης εγκληματικής συμμορίας Μητσοτάκη.
To μονιτορινγκ τα έβρισκε όλα .κ αν δηλώνεις άλλη καλλιέργεια κ αν ένα χωράφι είναι μη εοιλεξιμο ή όχι .
Το θέμα είναι ότι οι υπάλληλοι που χωρίζονταν τον κομπιούτερ για τις πληρωμές τον ξεκκοκινιζαν τον βοσκότοποι κ όλα μέλι γάλα...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
8.972
Πόντοι
2.356
To μονιτορινγκ τα έβρισκε όλα .κ αν δηλώνεις άλλη καλλιέργεια κ αν ένα χωράφι είναι μη εοιλεξιμο ή όχι .
Το θέμα είναι ότι οι υπάλληλοι που χωρίζονταν τον κομπιούτερ για τις πληρωμές τον ξεκκοκινιζαν τον βοσκότοποι κ όλα μέλι γάλα...
Εννοείται. Δε μπορούσες να κρύψεις τίποτα.
Το θέμα είναι ότι δεν είχες ιδέα τι γίνονται τα στοιχεία που έστελνες. Και δε μπορούσες να ελέγξεις και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο έκανε τσεκ ως μόνιμη πχ ο χειριστής και έπαιρνε το δρόμο του το ζήτημα.
Κι ας είχες μέσα οτιδήποτε άσχετο. Από ρυάκια και ρέματα μέχρι ετήσιες και δασικά.
Ξαφνικά βρισκόσουν με "μυγδαλιές".
Τσίμπαγες και 700 ευρώ το στρέμμα αποζημίωση για δυο χρονακια και κατέβαζες ρολά στο μαγαζί και έφευγες διακοπές.
Με 100 στρέμματα 140 χιλιάρικα αποζημίωση!
ΖΆΧΑΡΗ!
Να ναι καλά ο κύριος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.900
Πόντοι
6.056
Την ίδια ώρα .... που το ψηφιακό κράτος .... αν έχει ο μήνας 31 μέρα κυριακή
και πληρώσεις παρασκευή στις 29 του μήνα .... ώρα 15.40 που έχουν κλείσει τα ρημάδια οι τράπεζες
ΕΦΚΑ ... σου βάζει προσαύξηση .... και πάει στο .... κεαο .....

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.662
Πόντοι
41.293
Την ίδια ώρα .... που το ψηφιακό κράτος .... αν έχει ο μήνας 31 μέρα κυριακή
και πληρώσεις παρασκευή στις 29 του μήνα .... ώρα 15.40 που έχουν κλείσει τα ρημάδια οι τράπεζες
ΕΦΚΑ ... σου βάζει προσαύξηση .... και πάει στο .... κεαο .....
Αυτό δεν το ήξερα διότι εφκα έχω πάγια εντολή...αν είχαμε ΠΑΣΟΚ θα ήμουν συνταξιούχος τώρα ..:confused::cry:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.662
Πόντοι
41.293
πως έχεις πάγια ;
Κάθε μήνα έχει ίδιο rf κωδικό ;;
Ναι ..το εφκα έχει ίδιο κωδικό για όλο το χρόνο βάσει περσινών εισοδημάτων...κ νομίζω κ ίδιο ποσό όλους τους ημερολογιακός μήνες. .μπορείς να βάλεις κ μπροστά κάποια λεφτά κ.μα τα τραβάει με το μήνα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.900
Πόντοι
6.056
Ναι ..το εφκα έχει ίδιο κωδικό για όλο το χρόνο βάσει περσινών εισοδημάτων...κ νομίζω κ ίδιο ποσό όλους τους ημερολογιακός μήνες. .μπορείς να βάλεις κ μπροστά κάποια λεφτά κ.μα τα τραβάει με το μήνα
Μην το κάνουμε προσωπικό όμως. Ισχύει αυτό που έγραψα για τα πρόστιμα. Όπως ακριβώς το έγραψα.
Κι εμένα το πληρώνει .... άλλο πρόσωπο ... και είναι πληρωμένος από τις 25 του μήνα.
Δεν έχει κάποια σημασία.

Αλλιώς γινόμαστε σαν τους Mr Malakes .... που λέμε πήγε η φέτα που είχε 2.80€ το 2007 , στα 17.50€ σήμερα
και αυτοί λένε δεν πειράζει , γιατί είμαστε Mr Malakes άπλες λεφτάδες ....

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
201
Like
55.662
Πόντοι
41.293
Μην το κάνουμε προσωπικό όμως. Ισχύει αυτό που έγραψα για τα πρόστιμα. Όπως ακριβώς το έγραψα.
Κι εμένα το πληρώνει .... άλλο πρόσωπο ... και είναι πληρωμένος από τις 25 του μήνα.
Δεν έχει κάποια σημασία.

Αλλιώς γινόμαστε σαν τους Mr Malakes .... που λέμε πήγε η φέτα που είχε 2.80€ το 2007 , στα 17.50€ σήμερα
και αυτοί λένε δεν πειράζει , γιατί είμαστε Mr Malakes άπλες λεφτάδες ....
Φέτος με τα είκοσι χρόνια μπου κομ.πρεοει να βγάλουμε τον Mr malaka goat ...........!!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
24.900
Πόντοι
6.056
Φέτος με τα είκοσι χρόνια μπου κομ.πρεοει να βγάλουμε τον Mr malaka goat ...........!!
Πρέπει λες κάποιος να πάρει έναν τίτλο για τη συνολική του προσφορά στο χώρο της μαλακίας ;
Όπως είχε πάρει όσκαρ ο τσάρλυ τσάπλην , για τη συνολική του προσφορά στον κινηματογράφο ;

Να γίνει η Κλαούντια Mr Malakas , χωρίς να είναι κάποιας συγκεκριμένης χρονιάς τιτλούχος,
επειδή είναι μια ζωή μαλάκας ;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.327
Πόντοι
1.056
Άλλη μια βόμβα που μπορεί να σκάσει είναι ο.ελγα
Τι γινόταν εκεί .....; Ένας κομματικός αγροτοπατερας δήλωνε ζημιά ..περνούσε ο επόπτης του έλγα μιλημένος και επικυροποιουσε την καταστροφή κ μετέπειτα η φωτογραφική καταστροφή έδινα τα λεφτά στιους τριγύρω

Βέβαια μετέπειτα πήγαιναν οι ελεγκτές απλοί γεωπόνοι κ δεν έβρισκαν ζημιές κ εκεί υπήρχε η οαρεμβαση του προέδρου έλεγα κ πολιτικών που αλλαζΝ το πόρισμα των γεωπόνων στο όριο ώστε να πάνε να πληρωθούν οι κολλητοι μας
Αλλα αυτό είναι ένα άλλο σκάνδαλο που θα μας απασχολήσει αργότερα

Οποιοσδήποτε φορέας μοίραζε επιδοτήσεις και χρήμα ΕΣΠΑ, Ταμείο ανάκαμψης κτλ κτλ είναι βόμβα έτοιμη να σκάσει

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
3.290
Πόντοι
446

Bestman

Ενεργό Μέλος