Νέα

Sixsens FKK (Lemiers)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xaris42
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 658
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xaris42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Κριτικές
2
Like
253
Πόντοι
281
Πρόσφατη καλούτσικη εμπειρία στο Sixsens FKK, στο χωριό Lemiers.
Στο νοτιοανατολικό άκρο της Ολλανδίας.
2 ώρες και λίγο με ΙΧ από Αμστερνταμ, μισή ωρα από Μααστριχτ, δίπλα στο Ααχεν (12 λεπτά δρόμος), δίπλα στα σύνορα με τη Γερμανια.
Κανονικά θα έπρεπε να μετράει στη Γερμανία, αλλά είναι 3 λεπτά μετά τα σύνορα, οπότε Ολλανδία.
Βάλτε στο GPS 50.78307 , 5.99780

Ισως δεν τα θυμάμαι όλα καλά, θα γράψω ότι θυμάμαι και θα ξαναπάω για καλύτερο report.

Η ημέρα ήταν Παρασκευή. Η ώρα 3 το μεσημέρι και είχα-δεν είχα ένα 3ωρο ελεύθερο.
Η αυλή σχεδόν γεμάτη αυτοκίνητα δηλαδή καμιά 50αριά, διεθνές κοινό, Βέλγοι, Γερμανοί, Ολλανδοί, Βούλγαροι, Τσέχοι, από τις ταμπέλες.
Η είσοδος στο κυρίως κτίσμα κλειδωμένη, πατάς κουδούνι, ανοίγουν.

Μια εξυπηρετική κυρία στην υποδοχή. Νομίζω έδωσα 60 ευρώ, οι τιμές παίζουν 50-60-70 ανάλογα την ημέρα και την ώρα.
Προσοχή καθημερινές κλείνει 23:00, Πέμπτη και Κυριακή 01:00, Παρασκευή και Σάββατο 3:00.

Δικαιούσαι πετσέτα, slippers, μπουρνούζι και ένα ρολόι με τσιπάκι για να διαλέξεις όποιο ντουλάπι θέλεις.
Προσοχή, αν βγάλεις/πειράξεις το τσιπάκι πληρώνεις έξτρα 50άρικο, στο λέει ρητά μην το βγάλεις μόνος σου.
Ενας κύριος της επιχείρησης μου εξήγησε πώς δουλεύει το ρολόι/τσιπάκι με το ντουλάπι.
Για τα πολύτιμα αντικείμενα (πορτοφόλι, κινητό, διαβατήριο) υπάρχουν άλλα Lockers με ένα 2ευρω και κλειδί, το 2ευρω το παίρνεις πίσω στο τέλος.

Εχει και επαγγελματικό μασαζ 30 ευρώ το 30λεπτο, Ολλανδός, δοκίμασα, μάλλον με χάιδευε παρά μου έκανε μασαζ, anyway...

Εχει 2 σάουνες (65 και 90 βαθμους), ατμόλουτρο, τζακούζι για 4 άτομα, ντουζιέρες, relax room για 4 άτομα (ύπνος)
Απέναντι από την είσοδο έχει δωμάτιο που οι κοπέλες είναι κάπως ντυμένες και εκεί επιτρέπεται χρήση κινητού (σε αντιθεση με τον υπόλοιπο χώρο και σε αντίθεση με τα περισσότερα FKK).

Το μπαρ είναι κάτω, αναψυκτικά και καφες μέσα στην τιμή. Νομίζω και η μπύρα (οδηγούσα, δεν ήπια).

Το φαγητό ξεκινάει 5 το απόγευμα, μεχρι τότε έχει κάτι σνακ, το φαγητό βασικότατο, μετριότατο και το ένα και μόνο καλό ταψί τέλειωσε 5:10 και περιμέναμε να βγει από τον φούρνο το επόμενο ταψάκι.
Αν πεινάς, με κάτι θα σπάσεις την πείνα σου, δεν το ευχαριστιέσαι σίγουρα.

Κοπέλες καμιά 50αριά, πολλές Ρουμάνες φυσικά, το γνωστό ενοχλητικό στυλ, αλλά υπήρχαν και άλλες εθνικότητες. Ο μασερ μου είπε ότι έρχονται να δουλέψουν και κοπέλες από Γερμανία επειδή στη Γερμανία χρειάζονται ειδική αδεια εργασιας ως prostitutes ενώ στην Ολλανδία όχι. Ισως πρέπει να δοκιμάσω Σάββατο, δεν είδα Γερμανίδες.

Υπήρχαν 4-5 γαμήσιμες, (για τα δικά μου κριτήρια, δηλαδή φυσική ομορφιά, όχι tatoo, όχι χείλη ροφού). Ηταν αυτές που τις έβλεπες να κάνουν "δωμάτια", η συμπεριφορά τους στον πελάτη ξεχώριζε. Υπήρχαν διάφοροι σωματότυποι, για κάθε γούστο.
Υποτίθεται ότι οι τιμές είναι χαμηλότερες από τη Γερμανία, 60 με 70 το μισάωρο (αντί για 100 στη Γερμανία), πάντως κάθε κοπέλα είναι ελεύθερη να έχει την τιμή της.

Δεν πρόλαβα να πάρω κάποια, αλλά θα ξαναπάω όταν υπάρξει ευκαιρία, πιθανά θα είναι η 2η επιλογή μου μετά το Sharks,
ίσως αφήσει 3ο το OASSE [που στις 40 κοπέλες ήταν 37 Ρουμάνες, μια Πολωνέζα (ευτυχώς!) και 2 αφρο-Γερμανίδες].

Τελευταία τροποποίηση:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
29.631
Πόντοι
6.236
Το φαγητό ξεκινάει 5 το απόγευμα, μεχρι τότε έχει κάτι σνακ, το φαγητό βασικότατο, μετριότατο και το ένα και μόνο καλό ταψί τέλειωσε 5:10 και περιμέναμε να βγει από τον φούρνο το επόμενο ταψάκι.
...
Δεν πρόλαβα να πάρω κάποια, αλλά θα ξαναπάω όταν υπάρξει ευκαιρία, πιθανά θα είναι η 2η επιλογή μου μετά το Sharks,
ίσως αφήσει 3ο το OASSE [που στις 40 κοπέλες ήταν 37 Ρουμάνες, μια Πολωνέζα (ευτυχώς!) και 2 αφρο-Γερμανίδες].
Εμ, έφαγες τον χρόνο σου περιμένοντας να βγει ο μουσακάς από τον φούρνο.
Να πας χορτάτος την επόμενη φορά. Γνώμη μου.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.767
Πόντοι
456
Ποια η λογική του RelaxRoom ; Να πάρεις τη πουτάνα και να της πεις " come baby let's sleep together , be my teddy bear ".

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.658
Πόντοι
6.795
Ποια η λογική του RelaxRoom ; Να πάρεις τη πουτάνα και να της πεις " come baby let's sleep together , be my teddy bear ".
άμα ξημεροβραδιαστείς εκεί μέσα μπορεί να σε πιάσει καμιά μεσημεριανή ντάγκλα και να την πέσεις. Αν το έχεις κανονίσει καλά έρχεται και σε ξυπνάει με πίπα η επιλεγμένη υπάλληλος, priceless.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom