Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ωραια ειναιΠου/πως γαμάω Σητεία Κρήτης?
Θα βρίσκομαι εκεί σε επαγγελματικό ταξίδι μέσα Σεπτέμβρη.
piλοτος εισαι και ταξιδευεις τοσο???Που/πως γαμάω Σητεία Κρήτης?
είναι καθαρά επαρχία τύπε. Από εκεί νομίζω , είναι η πετρουλάκη.κατάλαβα. Σητεία θα την παίξουμε.
Βασικά αμα σκάσεις μύτη στα μπαράκια στο λιμάνι θα βρεις γκομενάκια, μέχρι και μιλφάκια 40αρια. Τώρα για πουτάνες δε ξέρω. Επίσης ειναι ενα μεγάλο κλάμπ στο πρώτο στενό παράλληλο στην παραλιακή.
μόνο 135 χλμ να πας και 135 να γυρίσεις.πεταξου μεχρι ηρακλειο θα βρεις τα παντα![]()
μόνο 135 χλμ να πας και 135 να γυρίσεις.
Που/πως γαμάω Σητεία Κρήτης?
Που/πως γαμάω Σητεία Κρήτης?
Καλησπερα, αν καποιος ενδιαφερεται να παμε στο κωλομπαρο του Αδαμαντη λιγο εξω απο τη Σητεια, ας στειλει. Εχω ερθει για ολιγοημερες διακοπες εκει.
που είναι αυτό ρε παιδιά. Θα είμαι εδώ καιρό και δεν παλεύεταιΚαλησπερα, αν καποιος ενδιαφερεται να παμε στο κωλομπαρο του Αδαμαντη λιγο εξω απο τη Σητεια, ας στειλει. Εχω ερθει για ολιγοημερες διακοπες εκει.
Είναι 3-4 χιλιόμετρα εκτός Σητείας στο δρόμο προς Πισοκεφαλο. Έχει πάει κανείς προσφατα; Ή θέλει κάποιος να κάνουμε επίσκεψη σε κάποια φαση; Δυστυχως δεν παίζει τίποτα άλλο εδώ.που είναι αυτό ρε παιδιά. Θα είμαι εδώ καιρό και δεν παλεύεται