Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
παντως ο λαχνος με τον αριθμο 120 κερδιζει.....
αυτο!
forum image hosting
[/
λεγε τωρα μαλακιες πρωι πρωι να αρχισω της κουτουλιες...
ρε φιλε πως τα χατε γραψει ετσι...στυλο δεν ειχατε?
τα γραψατε με το μαρκαδορο,και γω το κοιταγα απ την αναποδη!!!
το κραταω,και θα σας το φερω...
θελω το ΔΩΡΟ μου ρεεεεεεεεεεεεεε!
Χαχαχαχα κλαίω.....Ε, ενταξει ρε φιλε....η αληθεια ειναι οτι ειμαστε και λιγο σαβουρογαμηδες....οταν θελουμε ολοι να γαμησουμε την Ντουβλη, μαλλον σαβουρες θελουμε να γαμησουμε....τωρα αν παμε στις κριτικες του καθε κατεστραμενου και δουμε σε τι παπια εχει βαλει 10 προσωπο και σωμα τοτε ..."σ αγαπω κυρα να κλανεις αλλα μην το παρακανεις"![]()
Αλλάζουμε δώρα??????προσφέρω επίσης πιτογυρα,μπύρες και βόλτα παραλιακή έως Σούνιο με λεωφορείο 1 η θέση και ο καφές κερασμενοςλεγε τωρα μαλακιες πρωι πρωι να αρχισω της κουτουλιες...
ρε φιλε πως τα χατε γραψει ετσι...στυλο δεν ειχατε?
τα γραψατε με το μαρκαδορο,και γω το κοιταγα απ την αναποδη!!!
το κραταω,και θα σας το φερω...
θελω το ΔΩΡΟ μου ρεεεεεεεεεεεεεε!
στην καλημερα απανταμε μονο οταν μας λες ρεμαλια....καλημερα ειπα...
καλημερα "κυριοι"...
σας λεω και κυριους,ρεμαλια...τεντυμποιδες,μουνοχαλαστες....
Αλλάζουμε δώρα??????προσφέρω επίσης πιτογυρα,μπύρες και βόλτα παραλιακή έως Σούνιο με λεωφορείο 1 η θέση και ο καφές κερασμενος
Καλημέρα φίλε ΣΩΣΤΟΣ!Καπου στην γωνια μπαινοντας αριστερα, διπλα στην Jenifer, χαχαχχαχα
Ειδα κατι κεφαλοκλειδωματα καποια στιγμη
Εκει ήσουν?
φΙΛΕ η τυπισα ηρθε και μας Βρηκε και εμενα που δεν μου αρεσουν οι κοκαλιαρες ηταν μια κουκλα - επαθα πλακα *πω πωωωωωωωωω
φιλε η Κοκαλιάρογλου η Κλεοπατρα, η γυναικα του Ελπιδοφορου Προσπαθόπουλου δεν ειναι αυτη???? Πωωω ρε μαγκα!
Ελληνα άλλη μια φώτο με το μωρο μου :o αν βάλεις θα γίνει ατύχημα. Θα με δείξουν τα κανάλια το βράδυ![]()
![]()
Zadren...πάντως μου κάνει εντύπωση πως και δεν είπαν ακόμα μερικοί, ότι και οι γυναίκες που ήρθαν στο πάρτυ και αυτές δεν γέμιζαν ταξί.![]()
![]()
![]()
καλα ρε που ζεις?ρε σεις μου ρθε τωρα,ετσι που συζηταγαμε πριν γινει το παρτυ,και λεγαμε αν βρεθουν
τιποτα γνωστοι μεσα στο παρτυ,πχ,θειος-ανηψιος,κανας μπατζανακης,κανας παλιος συναδερφος,κλπ!
παιχτηκε κανα τετοιο σκηνικο!!!!!![]()
![]()
![]()
Εγω προσωπικα απεκλεισα γυναικες που δεν ξερουν τι λενε οταν κουτσομπολευουν και εχουν προιστορια με καμερες και αλογα...Και επειδη ξερω σε ποια αναφερεσαι, εγω την ξερω την συγκεκριμενη απο παααρα πολυ παλια φιλε μου σκορπιε!Ηταν ολες καλεσμενες? ηταν ολες ευπρόσδεκτες ή υπήρχαν και αποκλεισμοί?
ρε σεις μου ρθε τωρα,ετσι που συζηταγαμε πριν γινει το παρτυ,και λεγαμε αν βρεθουν
τιποτα γνωστοι μεσα στο παρτυ,πχ,θειος-ανηψιος,κανας μπατζανακης,κανας παλιος συναδερφος,κλπ!
παιχτηκε κανα τετοιο σκηνικο!!!!!![]()
![]()
![]()
καλα ρε που ζεις?
παιχτηκε γαμω τα σκηνικα.....
Η Ξενοφωντινα Ντουβλη συνανατησε μεσα κατα τυχη την αδελφη της Αγριππινα Ντουβλη και εγινε της πουτανας στο τραπεζι μας....φιλε εφευγαν μπουκαλια σπιρτα τασακια χαμος....ενα μουκαλι εκσφεντονιστηκε απο τα χερια του γαμπρου της Αγλαιας Βουνοτρυπιδου, Ηλια Σφίγγη, και μπηκε κατευθειαν μεσα στον κωλο του Ελληνα....Ο Ελληνας τοτε εξαγριωμενος (αλλα και λιγο ικονοποιημενος) γυρισε προς τον μαιτρ Σεραφημ Μπουφέ και διαμαρτυρηθηκε αλλα ο Κος Μπουφες τον εγραψε στα αρχιδια του λογω του οτι δε γουσταρει τους πισωγληντηδες μιας και η γυναικα του Ραχουλα Χατζηρούφα ειχε γαμηθει ακοποτα με τον Αλβανο ταβλιαρη πρωταθλητη Ικαρο Σουβλακη....Και το αστειο της υποθεσης? Ο μαιτρ Κος Μπουφες ειχε δικο του μαγαζι μπαρ ονοματι Happy River (ευτιχισμενο η χαρουμενο ποταμι) το οποιο μετα πουλησε τα δικαιωματα στον γαμπρο της Ξενοφωντινας Ντουβλη και ονμαστηκε Η Γοργονα και ο Ναυτης η Κυρα Ποπη Μαιστραλι, ο Μυθος της Θαλασσας με μενου τα πολυ φρεσκα θαλασσινα και live band απο τους "Εξι μητροι απο την Γλασκοβη"
Καλα ηθελα να ηξερα πως χασατε τετοιο σκηνικο ρε μαγκες....Ο Ελληνας ακομα ποναει!!!!
και γω ποναωω!!!!εχω διπλωση λεμε!!!!!!!
ξεκολα ρε πρωι πρωι,μας βγηκε ο καφες απ τα αυτια!!!!