Νέα

singapore 2019

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pather

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Μηνύματα
50
Κριτικές
7
Like
225
Πόντοι
280
Εχω πάει Σιγκαπούρη και έχω επισκεφτεί την περιοχή της Gaylang. Με 60 ευρώ εξασφαλίζεις μισή ώρα (στην οποία συμπεριλμβανετε το μπανιο το δικό σου και το δικό της, οπότε έχεις κανα 20λεπτο καθαρό χρόνο), απο συνεννόηση με τσάτσο λίγο μανίκι ακόμη και στα αγγλικά. Οι κοπέλες ειναι δεκτικές σε γενικές γραμμες αλλά μην περιμένετε να παρουν πρωτοβουλίες. Οι περισσοτερες γρι αγγλικά αλλα λόγω σωματοδομής τις κανεις ο,τι θελεις και ακολουθούν. Εχει όλων των Ασιατικών Εθνικοτήτων (κυριως Ταυλανδες και Βιετναμέζες) και οι Κινεζες κοστίζουν πάντα περισσότερο γιατι εκει εχουν τρέλα με το λευκό δέρμα. Προσοχη στις ψευτοκινέζες που τις λανσάρουν οι τσάτσοι. Στα περισσότερα μπουρδελα έχει ακομη και 10 κοπελες που δουλευουν οπότε εχει ποικιλία να διαλέξεις. Μπαινεις, κοζαρεις και αν σου αρεσει κατι μενεις, ειδαλλως φευγεις και χτυπάς την διπλανη πόρτα. 
 

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Μηνύματα
250
Like
123
Πόντοι
1
Σχεδιάζω να παω Σιγκαπούρη οταν τελειωσει ο Κορονοιος αλλα θα ξεκινήσω απο τώρα την έρευνα μου για websites και προσφορές για sex σε αυτό το μέρος. Ελπίζω να μπορεσω να μοιραστώ εδω μαζί σας τις πληροφορίες μου.
 

c_blu

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2019
Μηνύματα
250
Like
123
Πόντοι
1
Μπράβο αδερφέ. Εγώ πετάω την άλλη Δευτέρα για Σινγκαπούρη κ με όσα έχω δει περιμένω πως κ πως. Από όσο ξέρω δεν είναι για σεξοτουρισμο αλλά δεν με νοιάζει. Δεν πάω για αυτό εκεί άλλωστε

Φιλε θα διαφωνησω. Η Σιγκαπούρη είναι ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για σεξοτουρισμο όπως βλέπω

--->>
Καλύτερες περιοχές για σεξ στην Σιγκαπούρη :glasses:
Geylang - Orchard - Keong Saik Road
 

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom