Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και πολύ καλά εκαναν. Έμενα που έβγαζα 13 και 14 μου έλεγε το κράτος ότι δεν είμαι άξιος εγώ να σηκώσω το σημαία. Ενώ τώρα αν θέλω φυσικά να το κάνω θα έχω κάποια ευκαιρία
Θα πω και εγω τη γνωμη μου ως δεξιος.πολυ σωστη απόφαση.η σημαία δεν ειναι βραβείο αδέλφια.ολοι πρεπει να μπορούν να τη σηκώσουν.ο καλος μαθητής μπορει να εχει αλλα βραβεία αλλα οχι τη σημαία.για μενα παντα ετσι.
Μη τους βαζεις ιδεες τυπε.Στην αναπληρωματικη ΕΡΤ μολις ειχε κλεισει η κανονικη,η υποτίθεται δημοσια ολων των Ελλήνων τηλεοραση εβαζε για τον Ζαχαριαδη,για τις εκτελεσεις προδοτων κομουνιστων,για τον ΕΑΜ ΕΛΑΣ,παραρτημα ακροαριστερων το ειχαν καταντησει.Αυτα ειναι ημιμετρα. Ας καταργησει εντελως το σχολειο να τελειωνουμε :S
Μη τους βαζεις ιδεες τυπε.Στην αναπληρωματικη ΕΡΤ μολις ειχε κλεισει η κανονικη,η υποτίθεται δημοσια ολων των Ελλήνων τηλεοραση εβαζε για τον Ζαχαριαδη,για τις εκτελεσεις προδοτων κομουνιστων,για τον ΕΑΜ ΕΛΑΣ,παραρτημα ακροαριστερων το ειχαν καταντησει.
Τωρα είναι καλα σχετικα τυπε.Ειδα κατι βιντεακια στο youtube από κλειστη ΕΡΤ που μετεδιδε στη ζουλα και νομιζα ότι τελικα νικησαν οι κομουνιστες στον εμφυλιο.αλλαξε κατι επι τσακνη τυπε?![]()
Ίσως παίδες να ηταν ένα κίνητρο η σημαία για να γίνει κάποιος καλός μαθητής και να μπορεί να κρατήσει τη σημαία.. σε παλαιότερα καθεστώτα (Μεταξας, Παπαδόπουλος)ειχε μεγαλη αξία κάτι τέτοιο..
Παίδες μια ερώτηση. Την σημαία στην παρέλαση των ομάδων στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ποιος την κρατάει? Κάποιος από αυτούς που πήραν χρυσό μετάλλιο ή εκείνος που απλά συμμετείχε?
Στην έκτη δημοτικου εβγαζες 14?Και πολύ καλά εκαναν. Έμενα που έβγαζα 13 και 14 μου έλεγε το κράτος ότι δεν είμαι άξιος εγώ να σηκώσω το σημαία. Ενώ τώρα αν θέλω φυσικά να το κάνω θα έχω κάποια ευκαιρία
Έχεις υπάρξει σημαιοφόρος?Στην έκτη δημοτικου εβγαζες 14?
Ναι.Έχεις υπάρξει σημαιοφόρος?
μας εβαλαν τυρακι για να εχουμε να λεμε . Το θεμα ειναι οι σχολικες παρελασεις χρειαζονται ναι ή οχι. Προσφερουν κατι στα παιδια? Μηπως τους ειναι μια αδιαφορη διαδικασια τελικα? Τους κανουν καλυτερους Ελληνες ? Εαν οχι οι παρελασεις κλπ ειναι για καταργηση μαζι και ποιος θα ειναι σημαιοφορος.