The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.976
- Πόντοι
- 40.655
Έτσι ακριβώς. Ή γυναίκα είναι κλασσατη είναι άλλο επίπεδο. Δεν είναι για χυσια και κώλοδαχτυλα...
Για πουτσοσκάμπιλα το συζητάμε καθόλου... ή δεν... ;
Έτσι ακριβώς. Ή γυναίκα είναι κλασσατη είναι άλλο επίπεδο. Δεν είναι για χυσια και κώλοδαχτυλα...
Είναι καυλωτική γυναίκα η κυρα Σία. Και εγώ θα την περίμενα σπίτι και γυμνός να γυρίσει από το δελτίο για να την ξεκωλιάζω όλη νύχτα!![]()
Έτυχε να την δω από κοντά όταν βρέθηκα στο ΣΚΑΙ. Πες λόγω της κούρασης (ήταν μετά τις ειδήσεις των 9μμ), λόγω των ρούχων που φορούσε δεν μου έκανε και τόσο καλή εντύπωση. Αυτό σίγουρα που θυμάμαι είναι ότι είναι φηλοκάπουλη.

πας καλα ρε τυπεΤραβελόφατσα κακής μετατροπής και στυλάκι απλά αηδιαστικό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πας καλα ρε τυπε
η σια ειναι απο τγα πιο αξιοχυστα αφεντομουνα της ελληνικης σοου μπιζ :S

τι συγκρινεις τωρα ρε τυπε τα σωβρακα με τις γραβατες;ναι ναι έχεις απόλυτο δίκιο.
Κοντράρει την Κωνσταντοπούλου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι συγκρινεις τωρα ρε τυπε τα σωβρακα με τις γραβατες;
η σια ειναι φοβερη αρχοντομουναρα
τη θελω με αυστηρο κοτσο να τη χυνω στα γυαλακια
και εγώ την κατουραω μαζί με τον Αλαφούζομπογδανοτι συγκρινεις τωρα ρε τυπε τα σωβρακα με τις γραβατες;
η σια ειναι φοβερη αρχοντομουναρα
τη θελω με αυστηρο κοτσο να τη χυνω στα γυαλακια
τυπε η σια εχει αυστηρο υφος ειδησεων και πλασαρεται με ταγιερακια αλλα στο κρεβατι ειναι φωτια και κανει φοβερα ψαλιδιατύπε μετά την αρχοντομουνάρα δοκίμασε την αρχοντοπουστάρα
η αρχοντοπουστάρα είναι πιο θηλυπρεπής![]()
τυπε η σια εχει αυστηρο υφος ειδησεων και πλασαρεται με ταγιερακια αλλα στο κρεβατι ειναι φωτια και κανει φοβερα ψαλιδια
βλεπω πορνχαμπ εγω και ξερω

χυνω καργα για Σιαρα πουταναρα!!!!!τυπε η σια εχει αυστηρο υφος ειδησεων και πλασαρεται με ταγιερακια αλλα στο κρεβατι ειναι φωτια και κανει φοβερα ψαλιδια
βλεπω πορνχαμπ εγω και ξερω

φιλο-ψωλη θελει να πειΥποθέτω εννοείς Ψηλοκάπουλη?
(τα πλήκτρα Ψ και Φ είναι κοντά)

Έλα ρε τύπε και το διάβασα τώρα που τρώω!Πορνολόρδε μας,
Μήπως μπερδεύσαι?
Όταν γυρνάς σπίτι σε περιμένι κάτι σαν Σια Κοσιώνη, ή σαν Σια Αναγνωστοπούλου?