argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.221
- Πόντοι
- 16.235
Σε στυλ Μέρκελ σημερις το μωρό μου τίγκα στο γαλάζιο...υποθέτω ότι φοράει και εσώρουχα στον ίδιο τόνο.

....σαν ταμείο Τράπεζας φαίνεται τώρα πια το στουδιο....ΑΙΣΧΟΣ!Δεν με ενθουσίασε η αλλαγή στο στουδιο.απελπισμενες κινησεις να ανεβουν τα νουμερα, απο σημερα την δειχνουν να περπαταει απο πισω για να φαινεται η αδυνατισμενη πλεον κωλαρα
Eυτυχως άφησε το μαλλί να μακρύνει...συνήθως μαμάδες με μωρά κόβουν κοντό το μαλλί για να μην το αρπάζουν συνέχεια .έχει ομορφύνει φέτος η μιλφάρα
αδυνατησε κιολας, το περιεργο ειναι οτι πλεον δε φορα ρουχα που τονιζουν την περιφερεια που σιγυρα υπαρχειEυτυχως άφησε το μαλλί να μακρύνει...συνήθως μαμάδες με μωρά κόβουν κοντό το μαλλί για να μην το αρπάζουν συνέχεια .
Τώρα το παιδί μεγάλωσε.
Άργησε να στρώσει...όμως τα κατάφερε.αδυνατησε κιολας, το περιεργο ειναι οτι πλεον δε φορα ρουχα που τονιζουν την περιφερεια που σιγυρα υπαρχει
εστρωσε οΆργησε να στρώσει...όμως τα κατάφερε.
?Ήτο αθλήτρια,το DNA δεν ξεχνάει -απλως μπορει να κοιμηθεί λίγο.εστρωσε ο?
πρωτη φορα το ακουω, τι αθλημα εκανε;Ήτο αθλήτρια,το DNA δεν ξεχνάει -απλως μπορει να κοιμηθεί λίγο.
Βολλε'υ'.πρωτη φορα το ακουω, τι αθλημα εκανε;
...μάλλον σε σχολικό επίπεδο μέχρι τα 18.πρωτη φορα το ακουω, τι αθλημα εκανε;

Βλεπω οτι μονος συντηρεις το νημα για τη Σια. Κοιτα μη σε παρει χαμπαρι ο αποτυχημενος δημαρχος, το ζαβό της Ντοράκλας, κι εχεις κακα ξεμπερδεματα φιλεH παιχνιδιάρικη γραβάτα αποθεώνεται πάνω στο σέξυ σκισιμο της μπλούζας που αγκαλιάζει το σώμα της Βαλκυρίας μου σημερις...![]()

Θα είναι τιμή μου να πολεμήσω για την Βαλκυρία της καρ-υ-διάς μου...Βλεπω οτι μονος συντηρεις το νημα για τη Σια. Κοιτα μη σε παρει χαμπαρι ο αποτυχημενος δημαρχος, το ζαβό της Ντοράκλας, κι εχεις κακα ξεμπερδεματα φιλε![]()