argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 55.235
- Πόντοι
- 16.235
O ήλιος βασίλεψε ντροπιασμένος
Κάθε βραδυ ζαχαρώνεις τα μιλφομπαζα; ΕλεοςΤο μωρό μου ντύθηκε σαν θειτσος παλι...δεν βλέπει το ενδυματολογικό τμήμα τι ωραία πουκάμισακια φοράει η Μάρα Ζαχαρέα που επικράτησε κατά κράτος σημερις;
Κοιτα ,κι εγώ θα τον έχωνα σε μια πιτσιρίκα σερβιτόρα αλλά το αίσθημα μου για την Βαλκυρία της καρδιάς μου χρονολογείται από εκείνες τις καλές μέρες που πρωτοβγηκε όταν ήμασταν κάτι σαν τον περιούσιο λαό που δύο χρόνια πριν είχαμε σηκώσει το γαμημενο ,ριξαμε κατοσταρα στα Αμερικανακια ,σηκώσαμε την Γιουροβίζιον και όλα αυτά αφού στείλαμε τον μακαρίτη στον Σημίτη στην αντιπολίτευση ..όλα τα καλα μαζεμένα.Εφυγε ο Κινέζος και ανεπνευσε η χώρα και στην συνέχεια γράψαμε ιστορία ΠΑΝΤΑΧΟΥ.Κάθε βραδυ ζαχαρώνεις τα μιλφομπαζα; Ελεος
Σημερα ειδα λιγο Σία,
Καλη ηταν. Νομιζω ενα μπουκάκε της το δίναμε, ως εκει ομως. Οχι πολυ θαρρος
θα τον στραποναρει μετα, και θα εχει απο διπλα τον κακολντ αντρα της να βαραει παλαμακιαΠιέζει το μωρό μου τον Μητσοτάκη αλλά είναι ενοχλητικό το να διακόπτει ΑΚΟΜΑ και τον Πρωθυπουργό...αγενές και απαράδεκτο ...υπέροχες άσπρες γόβες.
Δεν μου σηκώνεται με αυτό το σενάριο...θα τον στραποναρει μετα, και θα εχει απο διπλα τον κακολντ αντρα της να βαραει παλαμακια
σεναριο που να μην γαμιεται ο μητσοτακης ή να μην γαμαει ο Μπακογιαννης, δεν υπαρχει παντως...Δεν μου σηκώνεται με αυτό το σενάριο...
σεναριο που να μην γαμιεται ο μητσοτακης ή να μην γαμαει ο Μπακογιαννης, δεν υπαρχει παντως...
Στείλε τσατκριμα να μην εχουμε ακομα μια φωτο της προκοπης της κωλαρας σε παραλια