Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δυστυχώς όχι...ένα δείγμα από τα τσισακια της θα ήταν ίσο σε αξία με ένα πανάκριβο άρωμα.Μήπως επισκεφθήκατε και την ίδια τουαλέτα;
Δεν τολμώ να υποθέσω την αξία ενός δειγματος απο τα κακακια τηςΔυστυχώς όχι...ένα δείγμα από τα τσισακια της θα ήταν ίσο σε αξία με ένα πανάκριβο άρωμα.
Μόνο που για πρακτικούς λόγους φοριέται πιο εύκολα ένα δείγμα από τα τσισακια ....Δεν τολμώ να υποθέσω την αξία ενός δειγματος απο τα κακακια της
Είναι κυρια ,έδειξε ανωτερότητα...Ο αυτιστικός πηγε να ψηφισει και με τα 4 , αναγνωρισμενα, παιδια του. Χαρα που θα εκανε η Σια.
Το βραδυ βαλε σκα(τα)ι , να δεις χαρες που θα κανει για τον αντρουλη της τον ομορφαντρα που αν δεν ητανε γιος της Ντορας δεν θα εβρισκε τρυπα να τον χωσειΕίναι κυρια ,έδειξε ανωτερότητα...
Ελπίζω να διαβασε το προηγούμενο μήνυμα μου...
απολαυστικη MILFαραΟικογενειακώς στο εκλογικό κέντρο του χαζοβιόλη δήμαρχου.
Μπαμπάτσικο το γκομενάκι !
Γύρω στο 1,75μ την κόβω...απολαυστικη MILFαρα
τί ύψος έχει;
Κωλαρακο μου εσύ...Οικογενειακώς στο εκλογικό κέντρο του χαζοβιόλη δήμαρχου.
Τι πλάτος έχει ο κωλος της ξέρουμε???απολαυστικη MILFαρα
τί ύψος έχει;
Νομίζω μπανταλεψε πάχυνεΟικογενειακώς στο εκλογικό κέντρο του χαζοβιόλη δήμαρχου.
Σαν διάδρομος προσγείωσης αεροδρομίου.Τι πλάτος έχει ο κωλος της ξέρουμε???
Προσγειώνομαι και αυτοπυρπολουμαι για να μείνω για πάντα εκεί....Σαν διάδρομος προσγείωσης αεροδρομίου.

Σημερα ειναι για πολλαΔυστυχώς όχι...ένα δείγμα από τα τσισακια της θα ήταν ίσο σε αξία με ένα πανάκριβο άρωμα.

η δικια σουΜε συγκινησες ρε..δεν το περίμενα από εσένα...!!!Σημερα ειναι για πολλαη δικια σου
Απ τη μεση και πάνω της εκανα οτι ηθελε, με φοντο το μπλε χαρτηΜε συγκινησες ρε..δεν το περίμενα από εσένα...!!!![]()