Νέα

Σφάλμα χρόνου εκτέλεσης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolg15
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolg15

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
1
μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει??? επαθε μια ζημια ο σταθερος υπολογιστης μου και αναγκαστικα μπαινω απο τον φορητο που πριν δεν το χρησιμοποιησουσα παρα ελαχιστες φορες για ιντερνετ. οταν μπαινω σε καποιες(οχι ολες) σελιδες, π.χ. εδω στο μπουρδελα μου βγαζει ενα πινακακι που λεει: σφαλμα χρονου εκτελεσης,θελετε να γινει εντοπισμος του σφαλματος?,γραμμη(ταδε), σφαλμα:αναμενεται αντικειμενο. μου ζηταει να απαντησω ναι ή οχι και οταν παταω οχι συνεχιζει.μπορει καποιος να μου πει τι να κανω?

phzeispsaraka?

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει??? επαθε μια ζημια ο σταθερος υπολογιστης μου και αναγκαστικα μπαινω απο τον φορητο που πριν δεν το χρησιμοποιησουσα παρα ελαχιστες φορες για ιντερνετ. οταν μπαινω σε καποιες(οχι ολες) σελιδες, π.χ. εδω στο μπουρδελα μου βγαζει ενα πινακακι που λεει: σφαλμα χρονου εκτελεσης,θελετε να γινει εντοπισμος του σφαλματος?,γραμμη(ταδε), σφαλμα:αναμενεται αντικειμενο. μου ζηταει να απαντησω ναι ή οχι και οταν παταω οχι συνεχιζει.μπορει καποιος να μου πει τι να κανω?

κατέβασε τον τελευταίο explorer μέσω των updates της Microsoft

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
13
Πόντοι
1
  Καταρχάς αυτό το σφάλμα με κάνει να ψιλιάζομαι ότι δεν έχεις XP SP2 και αν ισχύει αυτό δεν μπορείς να έχεις υποστήριξη από την Microsoft και ούτε τον Explorer7.

Αλλά και πάλι καλύτερα μια και ο Firefox του ..υνει στα αυτια...

PANAXIOS

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
109
Πόντοι
6
Ανοίξτε έναν explorer

Πηγαίνετε Εργαλεία (tools)

Πηγαίνετε Επιλογές Internet (internetOptions)

Σβήστε cookies

Σβήστε Προσωρινά αρχεία Ιντερνετ

Ανοίξτε νέο explorer

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom