Νέα

Sex στο Βουκουρέστι

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα astrapm
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 239K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
αρρωστο μωρο αλλα καλα εκανες και εφυγες..οι ρουμανοι γενικα ειναι μεγαλα λαμογια σε τετοια θεματα και θελει προσοχη..Εχω γνωστο ταριφα και παροτι απο εμενα εχει βγαλει πολλα εχει κανει λαμογιες..να προσεχετε
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια κανα ΣΤΡΙΠ που να σηκωνεις μουνια για Ηοτελ εχει Βουκουρεστι οπως Σοφια  ?? Που μπορι να βρη κανεις τα πιο ωραια μουνια για βιζιτα ??
 

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια κανα ΣΤΡΙΠ που να σηκωνεις μουνια για Ηοτελ εχει Βουκουρεστι οπως Σοφια  ??

το lady Di στο ποτάμι (μεταξύ Unirea και Calea Victoriei) δουλεύει με αυτό το μοντέλο αλλά οι τιμές είναι εξωφρενικές:

είσοδος + σαμπάνια κοστίζουν περί τα 200 Ευρώ
το κορίτσι θα σου ζητήσει άλλα 200

Που μπορι να βρη κανεις τα πιο ωραια μουνια για βιζιτα ??

αυτό είναι το συνεχές ζητούμενο σε αυτή την πόλη. με το που θα βρείς μια καλή βίζιτα, σε λίγους μήνες μετακομίζει σε άλλη χώρα.

εάν κάνεις μια βόλτα στο Mariott, στα καφέ και στους διαδρόμους, θα δείς κορίτσια - που κατά τεκμήριο είναι βίζιτες - που θα χάσεις το φώς σου.  εάν έχεις τα κότσια μπορείς να δοκιμάσεις να τα προσεγγίσεις στην ψύχρα

στο trendy night club Bamboo υπάρχουν επαγγελματίες χορεύτριες που να ξεχάσεις το όνομα σου αλλά κανείς γνωστός μου δεν έχει βρεί τον τρόπο προσέγγισης τους

μιά βόλτα στα bars του κέντρου Planters και Downtown και λιγότερο στη disco Office καμμιά φορά μπορεί να είναι αποδοτική

στα καφέ στην οδό Beller στο Dorobanti συχνάζουν πολλές part timers αλλά πρέπει να μπεις στη διαδικασία της προσέγγισης (καμάκι)

και τέλος υπάρχει το internet - but your mileage may vary:
ξεκίνα με τα

δες τις αγγελίες για οικονομικές βίζιτες στο:

και να θυμάσαι οτι οι μισές φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται στην κοπέλα που θα έρθει

καλή τύχη
 

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
είδα ένα post που έκανε πριν απο λίγο ο Γιώργος στο thread "Με Δύο"

και θυμήθηκα μιά βίζιτα 28 ετών που αρκετά βράδυα δουλεύει με μια φίλη της, εξαιρετικό value for money, φτιαγμένη για πήδο, τη Gya (Georgiana):


βέβαια όπως οι περισσότερες βίζιτες στο μπουρδελοΒουκουρέστι δεν δουλεύει κάθε βράδυ. τουλάχιστον αυτή δεν στήνει
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη σε ολα τα ΣΤΡΙΠ στο Βουκου. δεν σηκωνεις δεν γαμας ?? Τι κανεις τοτε ??
Απο καμακι ειναι ευκολο να παρεις επαγγελματια η κανονικο μουνι σε Κλαμπ ??

ΒΡΑΣΟΦ τι λει παιδια για γαμησια ?? Ειναι ευκολο να πας απο Βουκου. ?
 

tonnie

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2006
Μηνύματα
111
Like
0
Πόντοι
1
εγω στο βουκουρεστι συχναζα στα μπαρ των καλων ξενοδοχειων(μεριοτ,ιντερκοντινενταλ,τζονσον κλπ).δεν υπαρχει περιπτωση οσο πινεις το ποτακι σου να μην εντοπισεις πουτανα!θυμαμαι μια καριολα που μπηκε στο μπαρ του τζονσον.εκατσε σε τραπεζακι και καρφωνε ενα μαλακα ξενερωτο ιρλανδο που επινε τη μπιριτσα του.αυτη παραγγειλε ενα γλυκο(μπαμπα) και το καταπινε προκλητικα...της εκανα νοημα να ερθει στο μπαρ και μου εγνεψε να παω εγω στο τραπεζι της..ηταν γυρω στα 40 αλλα ειχε πολυ καλο σωμα σφιχτο με τουμπανο στηθος!οταν της ειπα οτι ειμαι ελληνας γουσταρε πολυ...μου ειπε οτι δουλευε χρονια το επαγγελμα -ειχε κανει και αμστερνταμ.την περιμενα εξω λιγο μετα το ξενοδοχειο οπως συννενοηθηκαμε και πηγαμε σπιτι της,σε αυτα τα σπιτια που μοιαζουν με εργατικες πολυκατοικιες.120? το μαλλι για κανα διωρο με καλη περιποιηση και πολλα γκολ.νομιζω οτι ειναι ευκολο το γαμησι στο βουκουρεστι παιδια!
 

soropulo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλοι μετα απο εξι χρονια στη Ρουμανια(φοιτητης γαρ)εχω να πω οτι το πιο ευκολο πραγμα εκει ειναι το γαμησι καιοι γυναικες τους ειναι απο τις πιο ομορφες της Ευρωπης.Αν εχεις χρονο την ψαχνεις μονος σου διαφορετικα στα κλαμπ και τα μπαρ η μεσω ιντερνετ.Προσοχη παντως γιατι σαν λαος ειναι πουστηδες απο κουνια
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Εδω λεει ΜΗΝ περνετε ΒΙΖΙΤΕΣ απο αγγελιες  γιατι πολλες φορες εμφανιζονται με μπατσους και σε πανε μεσα ???!!
Υπαρχει τετιο προβλημα Βουκου. ??
Ακομα αναφερει το LEONARDO σαν το καλυτερο ΣΤΡΙΠ της πολης και το πιο τιμιο......
Απο οτι ηδα σε ολα τα ΣΤΡΙΠ εχει πριβε δωματια για γαμησι μεσα αλλα ΟΧΙ να τα παρεις εκτος μαγαζιου ??
Τελικα τι ειναι καλυτερο να κανει κανεις
1) Βιζιτες αγγελιες - ιντερνετ
2) Στριπ και Μασαζ
3) Σηκωμα και καμακι απο κλαμπ και hotel
??
 

sleepless32

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2006
Μηνύματα
114
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε πηγαινοερχομαι στο Βουκουρεστι τρια χρονακια τωρα. Το πιο ασφαλες ειναι το internet. Μιλας με την κυρια, της λες να βρεθεις σε καποιο καφε καλου ξενοδοχειου να δεις τι λεει και μετα αν γουσταρεις προχορας. Παντα να ζητας να ειναι μονη της και να μην μιλησεις ποτε με πρακτορεια. Αν θες περισσοτερες πληροφοριες στειλε pm.
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια σε 2 μερες παω Βουκουρεστι και παω για καμακι στα high Club (Bamboo) που αναφερατε......Πως μπενει κανεις μεσα μονος του (χωρις γυναικα) ευκολα , εχω διαβασει για ουρες πορτες ιστοριες ?? Κανα κολπο ? Ειναι ευκολο να σηκωσεις (με φραγκα) η να καμακωσεις μωρο εκει μεσα αμα σε κοψουν τουριστα φραγκατο ??
 

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
549
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Φίλε πηγαινε στανταρ στο ΜΑΧΧ είναι μόνο φοιτητοκοσμος....στο Μπαμπου πάει η Μπουρζουαζια
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
τι παιζει στο MAXX ?? Πεφτει ευκολα καμακι ?? Βιζιτες για σηκωμα ποθ εχει ?
 

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
549
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
Αποψη μου ειναι οτι στη Ρουμανια δε χρειαζεται να ψαχνεισ βιζιτες.
ολα τα μωρακια που πανε στα κλαμπ ειναι προθυμα να βγουνε μαζι σου για για φογητο και ενα ποτο το βραδυ,απο εκει και περα ειναι στο χερι του κεθενος αν θα γαμησει(πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να μη σου κατσουν).
Τωρα για αυτους που γουσταρουν βιζιτες.Συμφωνω με ενα φιλο που εγραψε οτι εχου ψιλοξεφυγει στις τιμες,σε καθε περιπτωση ομως με 70-100 εβρω μπορεισ να γαμισεις ωραια και νεα μουνακια και οχι για μια ωρα αλλα για 2-3 τουλαχιστον ωρες.
 

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Μηνύματα
549
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
τι παιζει στο MAXX ?? Πεφτει ευκολα καμακι ?? Βιζιτες για σηκωμα ποθ εχει ?

Το ΜΑΧΧ ειναι μεγαλο κλαμπ,μεσα στις φοιτητικες εστιες, σχεδον μονο με φοιτητες που δεν εχουν μιση και γλυφουν ενα ποτο ολο βραδυ...μιλαμε για πολυ ΝΙΜΟΥ!!
Για εντελως παρακμιακες καταστασεις και λιγο επιφοβα υπαρχει το BAVARIA, μονο που δε γαμιούντε εκει μεσα.
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια δεν ειμαι 18 χρονων να τρεχω στις εστιες μονος μου.......χεχε κανα πιο κιριλε και ανετο για καμακι (θεομουνων) δεν εχει ?
 

neoperv

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
εάν θές να δοκιμάσεις την τύχη σου στο καμάκι και είσαι εμφανίσιμος δοκίμασε την τύχη σου στα καφέ της οδού Beler στο Dorobanti. βράδυα στο Planter's και στο Downtown στην οδό Mendeleev (με περισσότερες πιθανότητες για βίζιτες σε αυτά).
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
φιλε yorgos δεν ξερω γιατι φοβηθηκες τοσο πολυ στην περιπτωση LIV.Σε δημοσιο χωρο ησασταν,σε δικο σου ξενοδοχειο θα πηγαινατε,και λογικα ναχει και την προστασια της η κοπελα..μην εχναμε τι δουλεια κανει και μαλιστα σε ποια πολη.Αν ημουν στην θεση σου,θα της εστελαν σμσ να αποχωρησουν οι 2 τυποι,για να εμφανιστεις εσυ..ισως ηταν μαλακια της που καθοταν μαζι τους,επρεπε ναναι σε αλλο τραπεζι,να δουνε οτι οντως εισε ξενος και οχι ισως καποιος αλλοι μπραβος που ηθελε να την κλεψει,και οταν εμφανιζοσουν αυτοι διακριτικα να φευγανε.Αυτο ηταν λαθος της.
Ενας φιλος τον προηγουμεν Σεπτεμβρη εκλεισε ολονυκτιο μαζι της,της εχει στελει φωτο μεσω κινητου,και αυτη ηρθε στο μπαρ του ξενοδοχειου και μετα ανεβηκαν επανω,
Ακομη παραμιλαει...με εψησε να την καλεσω Ελλαδα για 24 ωρο με 1300ε.Ειναι λεει κουκλα..με φοβερα ποδια και απιστευτα ματια,και στο κρεβατι ειναι θανατος..5 φορες σε ενα βραδυ το εκανε  δικος μου και λεει οτι ειχε να γαμησει τοσες φορες απο τοτε που ηταν 20 χρονων :cheesy:την 5 η φορα δε..αυτος ηταν κοματια και αυτη τον εφταξε με πιπα και τον τσακισε μετα..και μιλαμε για φουλ σερβις..και για συπεριφορα καθε φορα και δαφορετικη..δλδ την μια πορνοσταρ,την αλλη γατουλα..
Μαλλον τελος Φλεβαρη να σας εχω πρωσοπικο review ;)
 

misha

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι μολις γυρισα απο τη "φωλια του VLAD" το Βουκουρεστι (αγωνιστικους χαιρετισμους στον NEOPERV !) και θα σας τα πω ΟΛΑ αναλυτικα - Η πολη δυστυχως ειναι ψιλωτρωγλη και ακριβη !! Οι ρουμανες που βλεπεις να κυκλοφορουν στο κεντρο ειναι 99% αθλια τσιγγανακια....(βουκουρεστι Mall πολυ οραια μουνια) .Οι βιζιτες αρχιζουν απο 100 ευρω και πανω και φτανουν στα 300-400 για Στριπ που σηκωνεις μουνι (πολυ δυνατα μουνια) CINDY & LADY D. Κλαμπ πατε MAXX φοιτητικη DISCO και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πατε **BAMBOO CLUB** απιστευτα χλιδατο mega club με τα πιο ωραια μουνια της πολης που "συνοδευονται" απο πολλους ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ !!! (500 ευρω). Φαι πατε Δρακουλα & Βιτυστα (διπλα Interncontinental) και διαμερισμα νοικιαστε απο ROMVISION (θεικα) ! Τοπ ταριφας να σας γυρισει νυχτα και να διαλεξετε ωραιες βιζιτες των 300 ΛΕΙ, 90 ευρω = ΤΟΜ +407211672281 !! Τα Μασαζ ειναι ωραια φτηνα με οραια μουνακια μεσα για 40 ευρω (δεν γαμας ουτε πιπα) Ακομα ομως και τα τοπ μουνια του bamboo παραμενουν ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ πισω απο τα μακιγιαζ και τα ρουχα. Οι ρουμανες δυστυχως ειναι 4 κατηγοριας γυναικες μετα απο ελληνιδες τσεχες ρωσιδες (τοπ), και πολυ ακριβες στο αθλιο και ακριβο Βουκερεστι ...............!!!!
 

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Μηνύματα
588
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
misha εχουμε το ιδιο κονε..ο τυπος λεγετε tomitsa και ειναι ταξιτζης με 2 παιδια.εγω τον ξερω απο τη χρηματιστιριακη αλλα απο οτι βλεπω εχει απλωσει παντου τα πλοκαμμια του.εμενα μου ζηταει 250 ρον παντα δηλαδη περιπου 55-60 ευρω..εσενα σου ειπε 90??γυρισα απο βουκουρεστι προχτες..συμφωνω κατα 70% με αυτα που λες ομως εχω μια γκομενα ρουμανα που ειναι γεννημενη για πουτσο..τσιγγανες υπαρχουν αλλα οχι τοσες πολλες ρε..
 

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Μηνύματα
1.544
Like
2
Πόντοι
16
Υπαρχει καμια πληροφορια για το πως θα μεινουμε φτηνα στο Βουκουρεστι για 5 μερες?Εννοω για κανα διαμερισμα,1 δωματιου.Κατι φτηνο μεχρι 30 Euro την βραδυα θα ηταν καλα.Οποιος συναγωνιστης ξερει ας ενημερωσει.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom